...Kaffe og hvite ferske gårdsegg på bordet.
I mange år har vi levert kommersielle hvite og brune forbruksegg av typen ISA, med følgende spesifikasjoner:
S Små egg opptil 53 g.
M Medium egg 53-63 g.
L Store egg 63-73 g.
XL Veldig store egg – mer enn 73 g.
Pakker med 4, 6, 8, 12, 30 egg...
...• Tørr pasta laget av semule, oliven, fetaost, tomater, grønn paprika.
• Premium kvalitet og den fineste smaken.
• 100% naturlig - uten smakforsterkere, uten aromaer, uten fyllstoffer, uten konserveringsmidler osv.
• Rik på karbohydrater.
Vi bruker durumhvete semule dyrket i Peloponnes i Hellas, ferskeegg fra lokalt kontrollerte gårder, og de øvrige ingrediensene fra lokale bønder, eltet og tørket i vårt verksted.
Alle middelhavs-smaker i et bitt av pasta.
... med safran, nudler med grønnsaker (ferske eller frosne), nudler med egg (på bestilling og med hjemmelagde), sur trahanas med melk fra melkekyr, søt trahanas med melk fra melkekyr, samt glutenfrie fullkornspastaer i alle typer (nudler, trahanas, fusilli) osv. Autentiske smaker av 100 % gresk produksjon, uten spor av konserveringsmidler, med råvarer fra det lokale markedet.
... vi evnen til å produsere autentiske tradisjonelle pontiske produkter som pereki, siron og evreston, bakt i en tradisjonell sats spesielt laget for vårt verksted. Våre verdier er nært knyttet til kvalitet, integritet og ansvarsfølelse. I vår pasta finner du ikke konserveringsmidler, kjemiske fargestoffer eller dehydrerte råvarer (egg, grønnsaker eller melkepulver). I stedet skaffer vi ferskeegg fra Neo Prodromos i Imathia og melk fra en lokal melkebonde i Tripotamos i Veria. Melet kommer fra de sertifiserte møllene Koutsiares.