Italia, Urbania
184km
Ideere, foreslå og deretter produsere innovative jeans eller sportswear-artikler for sine kunder, i tråd med de beste og nyeste trendene på markedet. Selskapets misjon har fra de første årene av virksomheten vært å tilfredsstille kundenes behov ved å garantere all kvaliteten av "made in Italy" og stille sin egen prosjekt- og produksjonskompetanse til disposisjon. Ved å benytte seg av et ungt og dy...
Portefølje (5)
Italia, Sant'agata De Goti
160km
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Montappone
129km
...Fasene for produksjon av LUE I LÆR er: - KAPPING AV LÆR - SKJÆRING og/eller TYNNING - SAMMENSETNING - INNVENDIG KAPPING - SYING; FÔRING og/eller BRODERING - STRYKING og/eller PRESSING - MERKING - EMBALLERING I emballeringsfasen skjer den endelige kontrollen av produktet ved å fjerne eventuelle feil som klipping av tråder. Også i dette tilfellet, for å kunne bruke Merket for Opprinnelse og Kvalitet, må hver bedrift utføre de nevnte produksjonstrinnene internt, eller i bedrifter som finnes i området.
Portefølje (6)
L'Oleificio San Giovanni Battista er et kooperativ som ble etablert i 1969 og har i dag 139 olivenbønder som er de eneste leverandørene av de malte oliven. Disse olivenene produseres utelukkende i området rundt Colletorto, en landsby i Molise som ligger i et middels kupert geografisk område, spesielt egnet for olivenproduksjon. Når man ser fra toppen av Torre Angioina, det viktigste monumentet i l...
Portefølje (6)
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
Italia, Recanati
159km
... av materialene: når materialene ankommer vårt anlegg, sørger vårt personale for en grundig utvelgelse, pressing og lagring av dem. Sending til gjenvinningsanlegg: avhengig av typen materiale sørger vårt selskap for sending av materialene til selskaper som kan bearbeide råvaren (spinning, opprekking, garnproduksjon). Vi markedsfører tekstilråvarer, derfor for billydisolering, vatt for polstring, utvalgte kutt for spinning i blanding av ull og ren ull, avfall for industrien.
Italia, Silvi
108km
... presset innen kort tid etter innhøsting i tradisjonelle møller med granittsteiner, ved hjelp av "første kaldpressing" som bevarer alle de organoleptiske egenskapene til den mest ekte olivenoljen av høyeste klasse, oppnådd utelukkende ved mekaniske prosesser som en ekte pressing av oliven.
Italia, Gambettola
238km
... er utstyrt med moderne teknologi og dekker alle faser av produksjonsprosessen, fra kutting til pressing av det ferdige plagget, og gir dermed kunden en komplett tjeneste. Mange selskaper har i løpet av mange år med virksomhet valgt Parafioriti Confezioni for utvikling av prøver og produksjoner, først og fremst på grunn av seriøsiteten og kompetansen, som er uunnværlige kjennetegn, men også på grunn av fleksibiliteten til dette selskapet, som er i stand til å håndtere både små partier og store bestillinger.
Italia, Salice Salentino
40km
... druetypene fra Salento. Vinmarkene er dyrket med spali-teknikk. Under et første lag av leire på omtrent 1 meter møter røttene et bredt lag av tuff, en typisk hvit, porøs og smuldrete stein. I perioder med stor tørke fungerer det som en vannressurs for vinstokken, og gir smakfullhet og mineralitet til vinene. Vinkjelleren tilbyr nye kjølesystemer for pressing gjennom termokondisjonerte ståltanker. Gjennom utvelgelse av druer og nøyaktige vinifikasjonsteknikker signerer Leonardo Sergio, vinkjellermester, kvaliteten til Castello Monaci.
Italia, Santa Maria La Carità
192km
... pressing og forming: fra pressen blir deigen sakte presset av en skrue mot en bronseform, med moderat trykk for å bevare egenskapene til gluten og karbohydrater. For hver pastatype finnes det en spesiallaget bronseform. Vi bruker utelukkende bronseformer, som gir den typiske ruglete overflaten av den beste håndlagde pastaen. Fase med tørking: alltid ved lav temperatur for ikke å "denaturere...
Italia, Fano
196km
Grupo Miros består av selskapene MIROS og ATI som opererer innen vinproduksjon, sider og frukt, og er spesialisert på bygging og salg av maskiner og utstyr for vinproduksjon og fruktbehandling. Vi har utviklet en erfaring som få andre i sektoren for første mottak og pressing for utvinning av most og juice. Vi lager maskiner og utstyr for behandling av druer (vin), epler (sider), granatepler...
Italia, Pienza
159km
...La MONACI REMO S.r.l er et familieeid selskap som ligger i PIENZA, i den vakre Val d'Orcia i provinsen Siena. Bevisst på de mange variablene som bidrar til å bestemme kvaliteten på en ekstra jomfruolje, følger selskapet personlig alle faser av produksjonskjeden, fra dyrking på marken til pressing i møllen. Grunnlaget for en god olje er først og fremst en sunn oliven som må høstes på riktig...
Italia, Acerra
158km
...Vår virksomhet består i å behandle tekstilmaterialer gjennom en prosess med kutting, oppflising, desinfisering og pressing i baller, for å gjøre inngående materialer, som faller inn under kategorien "tekstil", egnet for videre plassering hos industrier for direkte gjenbruk (f.eks. bilindustrier for produksjon av paneler til biler, industrier for produksjon av lyddempere, osv.).
Italia, Grumo Nevano
160km
... teknologisk innovasjon har gjort selskapet kjent for kvalitet og pålitelighet, og viderefører verdiene og ektheten av den italienske mote som nå nesten er i ferd med å forsvinne. Den fremtidsrettede bedriftspolitikken velger å bruke råvarer hentet fra så naturlige garvingsprosesser som mulig, ved å velge vegetabilske behandlinger og fargeprosesser som bruker produkter som ikke er skadelige for helsen. Produktene blir laget helt i selskapet, fra designeren til søm og pressing.
Italia, Poggibonsi
221km
... tillegg til å muliggjøre permanent hårfjerning, også kan brukes til hudpleie. Vi utfører også dyp ansiktsrensing uten pressing, ved hjelp av smertefrie teknologier som renser huden i ansiktet ditt perfekt uten behov for pressing. Hos vårt estetiske senter er hver behandling tilpasset basert på personlige egenskaper, spesialiserte kosmetologer vil utføre tester for å identifisere hudtypen og finne...
... anerkjente oljeguidene (Gambero Rosso og Slow Food). Blant våre produkter finner du den verdifulle Monocultivar di Tortiglione, monovarietalen Pendolino og Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane, samt våre aromatiserte oljer, som er laget ved hjelp av teknikker som macerasjon og pressing uten bruk av syntetiske kjemiske aromaer.
Italia, San Cipriano Picentino
213km
Familien Elia har siden 1909 produsert ekstra jomfruolivenolje av høyeste kvalitet ved bruk av skuttitører for innhøsting og pressing innen 24 timer. De har et kaldpressingsanlegg med mølle. Olivensortene er Rotondelle og Frontoio. Den sertifiserte kvalitetskontrollen, innhøstingen og prosesseringen med sertifisert sporbarhet (APROL Salerno, På sporene av oljen) er en garanti for verdien og kvaliteten på den produserte oljen. Oljen pakkes i beskyttende atmosfære i: • Flasker på 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Bokser på 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Fat på 25 l.
Italia, Campagna
236km
... overdreven og umiddelbar avkjøling (bitterhet) elimineres. 2) Sentrifugalutvinning uten risting (i motsetning til sentrifugen) ved svært lave omdreininger og uten bruk av sentrifuge-separatorer (klarere), fra første pressing og helt kaldt. MED DISSE TO EKSKLUSIVE METODENE bevares alle egenskapene til den beste oljen: duft, farge, smak, aroma og organoleptiske kvaliteter. Varieteter av vår eksklusive produksjon er: rotondella, carpellese, frantoio og leccino. Vårt kommersielle merke er "ORO DEL SELE".
Italia, Pontassieve
233km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play