Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister av iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lår - Iberisk skulder.
Portefølje (14)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Forlengt og stilisert del av fin rør. Den har en rosa farge, en utmerket smak, en dyp aroma og en myk fettstruktur. Delene er laget håndverksmessig, lave på salt og har en modningstid på mellom 24-28 måneder. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og hvile i kjeller. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt og havsalt. Distribusjons- og...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...De edleste delene av våre iberiske griser, som Iberian Presa, brukes til å produsere vårt eikefôrede iberiske "Natural" Premium Salchichón på en håndverksmessig måte. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir en subtil naturlig delikatesse til dette produktet, presentert i "Premium" format. SKU: 515000 Fraktvekt: 0,7 kg...
Portefølje (55)
Spania, Madrid
...Gourmet-kroketter laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted. Vi har mange forskjellige varianter: - Kroketter med iberisk skinke - Kroketter med boletus - Kroketter med blåmuggost - Kroketter med torsk - Kroketter med confitert purre, dadler og gulrot - Kroketter med reker i hvitløk - Kroketter uten chorizo (100% vegetabilske) - Kroketter med gresskar og curry (100% vegetabilske)...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...samtidig som vi alltid opprettholder vår tradisjonelle know-how. Alle våre produkter er laget på en tradisjonell og håndverksmessig måte, samtidig som vi inkorporerer innovative teknikker i tråd med forbrukernes krav. Alle produktene er produsert uten allergener, det vil si at de er fri for laktose og gluten, og er egnet for forbruk for alle forbrukergrupper. Vi har mange sertifiseringer, som sertifisering av iberisk standard, sertifisering som produsent av økologiske produkter, og sertifisering av spesifikke selvkontrollsystemer for å kunne distribuere produktene våre over hele verden.
Spania, Guijuelo
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas er et selskap som utelukkende er dedikert til høy kvalitet iberisk skinke og spekemat. En 100% håndverksmessig produksjon som vi tilbyr, er ikke en enkel oppgave og øker kostnadene for produksjonen betydelig. Iberiske skinker & Spansk spekemat merke 7 Bellotas ® TM "Garanti for beste kvalitet..." Vi fremstår på internettmarkedet som 7 Bellotas ® TM offisiell...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Cordoba
...Iberiske skinker av 100% Bellota og oster på nett til beste pris, laget på en håndverksmessig måte med de beste råvarene. Vi er et 100% spansk selskap med base i Córdoba. Vår innsats er fokusert på å velge de beste skinkene av iberisk kvalitet, og sørge for at kundene får en utmerket opplevelse med kjøpet sitt. Hovedmålet er å markedsføre den beste iberiske skinken som produseres i Spania via Internett...
Spania, Córdoba
... oppdrettingen av iberisk svin er essensen av vårt land og vårt selskap. Hos JAMIVI er kvaliteten det viktigste. Vi har ikke bare de beste råvarene og bearbeider dem håndverksmessig med dedikasjon og engasjement, men vi har også implementert produksjons-, kvalitets-, helse- og sporbarhetskontroller som sikrer en bedre og korrekt produksjon. Profesjonell skinkeskjæringstjeneste Hvis du ønsker å nyte den største delikatessen i spansk gastronomi og gi et preg av eksklusivitet, eleganse og god smak til ethvert arrangement, er det ikke noe bedre enn å...
Spania, Montemolin
SIERRAMONTE ER ET FAMILIESELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL FORVANDLING AV IBERISK SVIN I EXTREMADURA, VUGGEN TIL IBERISK SVIN AV EKSKLUSIV KVALITET. PRODUKSJONEN ER HÅNDVERKSMESSIG OG HAR ALLTID VÆRT GJORT HJEMMELAGET MED NATURLIGE PRODUKTER OG KJØTT AV FØRSTE KLASSE, SKINKER OG SKULDRER FRA DET IBERISKE SVINET.
Populære land for denne søkefrasen