No results

Det er ingen resultater for
"viner - valle d'aosta"

Produkter for "valle d aosta"
CA'SALETTI Soave Classico DOC 6 flasker 75 cl
CA'SALETTI Soave Classico DOC er en kvalitetsvin på 75 cl. Den er laget av utvalgte druer, har en fruktig note og en intens aroma. Perfekt å kombinere...
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret
For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette pro...
Bleu D'Auvergne - Oster
Bleu D'auvergne - Oster...
AUDIOVISUELL PRODUKSJON MALAGA - Audiovisuell produksjon i Malaga og provinsen
Provinsen Málaga har et klima som kan betraktes som nesten tropisk. Den har spektakulære arkitektoniske og geografiske steder som gjør byen Málaga til...
Capriccio di Mare
Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare t...
Kylling Ravioli - Smaker fra Italia
Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt må...
Áridos el Campillo de Palenciana
Vi dedikerer oss til utvinning av grus fra våre egne brudd. Vi produserer ved å knuse og klassifisere grusen etter størrelse og form. I tillegg marked...
Tagliatelles - Pasta
Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i løsvekt Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Karbohydrater: 67,4g/100g SUKKER: 5,8g/...
Risotto med Aubergine og Tomater
En perfekt balansert blanding av førsteklasses Arborio-ris og utvalgte ingredienser som tørkede sopp og aromatiske urter. Deilig, helhetlig og laget a...
Italiensk språkkurs, kunst og arkeologi
- 4 timer språkundervisning i klassen per dag; - 2 kulturelle aktiviteter per uke med gruppen; - 1 natur- og historisk utflukt per uke med gruppen; - ...
Pecorino - Novello Sardo
En myk, ung fåreost med kort modning. Denne osten har en glatt eller lett rippet skorpe og en farge som varierer fra hvit til en delikat lys brun. Lag...
Galicisk edderkoppkrabbe - galicisk sjømat, kjøp galicisk sjømat www.pescavante.es
De beste edderkoppkrabbene fra de galisiske estuariene er på www.pescavante.es Vi deler oppskrifter for å lage dem og deres koketider.
Pasta med Auberginer og Tomater - Salt
PASTA MED AUBERGINER OG TOMATER - SALT...
KATEDRALEN i Astorga - For folkene som alltid har vært der
Vi tilbyr et bredt utvalg av belgfrukter av høyeste kvalitet. År med erfaring støtter en effektiv tjeneste, som garanterer kontinuitet og effektivitet...
Haut-Savoie Landskap - Butikk
Landskap fra Haute-Savoie; 500-brikkers puslespill (størrelse 48 cm X 36 cm).
Patagonia
Terre d’aventure som fascinerer hele verden med sin praktfulle natur. Essensen av hampplanten er konsentrert i denne flasken for å gjenoppleve slike s...
Oversettelser fra italiensk
Oversettelse av italienske tekniske, medisinske, juridiske, finansielle, offisielle, reklame-, kommersielle, markedsføringsdokumenter, patenter og net...
Tradisjonell Campanelle - Håndlaget Pasta
Pakking: - 240 grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens...
KAPERS I SALT
En uunnværlig ingrediens i det sicilianske kjøkken. CONSERVE CONTI produserer dem håndverksmessig, som i gamle dager, med den samme lidenskapen og erf...
Geitost med Rosmarinskorpe
Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play