Frankrike, Laguiole
200km
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Laguiole
206km
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Sisteron
138km
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Frankrike, Aoste
41km
Frankrike, Saint Cyr
46km
Frankrike, Rontalon
67km
Frankrike, Loyettes
54km
Frankrike, Bagnols
211km
Frankrike, Clermont-Ferrand
180km
Frankrike, Renaison
137km
Frankrike, Villers Le Lac
224km
Frankrike, Saint-Jean-D'Ardières
102km
Frankrike, Tarare
96km
Frankrike, Avignon Cedex 3
155km
Frankrike, Saint Amour
127km
Frankrike, La Forie
126km
Frankrike, Pontarlier
196km
Frankrike, Aix En Provence
195km
Frankrike, Le Cres
213km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play