Frankrike, Auros
234km
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Vigan (Le)
135km
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Laguiole
137km
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Laguiole
145km
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
241km
... talentene til herr Garcia som slakter. Utdannet for å fortsette eventyret, slutter de to brødrene Gérard og Guy seg til familien henholdsvis i 1979 og 1985, efter å ha nytt godt av undervisningen fra de beste nasjonale mesterne i yrket.
Frankrike, Caylus
184km
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois? Ved inngangen til Caylus, i Quercy, jobber et team på 19 personer for å fremme det beste av vår regionale gastronomi. Kom og oppdag et transparent selskap.
Frankrike, Le Mas D'agenais
220km
Frankrike, Evaux Les Bains
45km
Frankrike, Lyon
215km
Frankrike, Bagnols
59km
Frankrike, Limoges
66km
Frankrike, Montluçon
66km
Frankrike, Clermont-Ferrand
80km
Frankrike, Ussac
89km
Frankrike, St Yrieix La Perche
80km
Frankrike, Cassagnes Begonhes
193km
Frankrike, Feurs
165km
Frankrike, Châteauroux
108km
Frankrike, Le Creusot
206km
Frankrike, Catus
159km
Frankrike, Le Lardin-Saint-Lazare
108km
Frankrike, Renaison
143km
Frankrike, Noyers
248km
Frankrike, Villefranche De Rouergue
169km
Frankrike, Maulevrier
151km
Frankrike, Viscomtat
124km
Frankrike, Vanxains
157km
Frankrike, Roanne
155km
Frankrike, Pazayac
101km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play