Frankrike, Vigan (Le)
77km
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Auros
155km
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Lescar Cedex
150km
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Caylus
18km
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois? Ved inngangen til Caylus, i Quercy, jobber et team på 19 personer for å fremme det beste av vår regionale gastronomi. Kom og oppdag et transparent selskap.
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
44km
... talentene til herr Garcia som slakter. Utdannet for å fortsette eventyret, slutter de to brødrene Gérard og Guy seg til familien henholdsvis i 1979 og 1985, efter å ha nytt godt av undervisningen fra de beste nasjonale mesterne i yrket.
Frankrike, Laguiole
121km
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Laguiole
113km
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Captieux
158km
...I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Frankrike, Revel
73km
Frankrike, Montfort En Chalosse
208km
Frankrike, Le Mas D'agenais
123km
Frankrike, Monteils
31km
Frankrike, Saleilles
187km
Frankrike, Villefranche De Rouergue
40km
Frankrike, Carmaux
36km
Frankrike, Toulouse
57km
Frankrike, Albi
42km
Frankrike, Catus
60km
Frankrike, Labastide St Georges
44km
Frankrike, Cahors
46km
Frankrike, Villeneuve
47km
Frankrike, Cuzac
65km
Frankrike, Cassagnes Begonhes
67km
Frankrike, Toulouse
54km
Frankrike, Maurens Scopont
55km
Frankrike, Livernon
64km
Frankrike, Auterive
83km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play