Frankrike, Luc La Primaube
116km
...Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Capdenac Gare
85km
Selskapet AVEYRON BOYAUX er en pølseprodusent. Tarmene, som er laget av 98 % lammeskinn, samles inn fra slakterier i Sør-Frankrike. De rengjøres ved skraping og saltes, deretter kalibreres, tuberes, måles og saltes på nytt. De blir deretter pakket og solgt til store slakteri-enheter i Sør-Frankrike.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play