Frankrike, Saint Emilion
197km
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
200km
...Bordeaux Assemblage : Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Vinifications : Macération pré-fermentaire à froid - fermentation alcoolique en cuves inox thermorégulées avec remontage/pigeage.
Portefølje (53)
Frankrike, Saint-Vérand
215km
... Beskjæring: goblet, veldig kort, gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Vinifikasjon: Høsting: manuell. Metode: tradisjonell Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dager. Lagring: i tank. Smaking: En lett gjenkjennelig vin. En vakker purpurfarge. En duft med veldig typiske aromaer av fiol og musk. I munnen er vinen fyldig og myk. Avslutningen er lang og intenst fruktig.
Portefølje (18)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play