Frankrike, Astaffort
191km
...LE FOU GRAS À LA TRUFFE NOIRE (5%) 100g « En kulinarisk gullsmedkunst » men vegansk, inspirert av to av de største og mest verdifulle produktene fra vårt franske gastronomiske arv. Foie gras og svart trøffel. Et ess å spille ut for dine aperitiffer, dine måltider med venner eller familie. INGREDIENSER: kokosolje (39%), vann, økologisk ølgjær, steinsopp-pulver, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chia-mel, økologisk tamari, svart pepper, sherryeddik, krydder, hasselnøttmel, tomatpuré, trøffelbrudd (5%), trøffelaroma. UGS:002...
Portefølje (7)
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale spesialiteter, vi har mange forretter. Uten foie gras: de passer til hverdagsmåltidene dine, mens med foie gras vil du sette pris på dem når du får besøk av venner eller til festmåltidene dine.
Portefølje (4)
Frankrike, Objat
69km
Frankrike, Auros
213km
...Foie gras IGP Landes. Årlig medaljevinner i PARIS. Høy kvalitet på produktet til en rimelig pris. Presentert i en liten vakuumpakket pute.
Portefølje (31)
Frankrike, Cambiac
209km
...Hele ande foie gras på glass den dagen den slaktes for best å bevare smakene. Ender oppdrettet, foret, slaktet og bearbeidet på vår gård. Tradisjonell fôring med hvit mais. 3 års holdbarhet.
Portefølje (1)
Frankrike, Brive La Gaillarde
62km
...Hele Ande Foie Gras 180 g. Den perfekte porsjonen for 3-4 personer. Kvalitet, håndverkstradisjon, autentisitet... gastronomi!
Portefølje (71)
Frankrike, Laguiole
84km
...Vår spesialitet i nesten 20 år har vært at vår mesterhåndverker modner sine foie gras i respekt for tradisjonen. Våre foie gras er laget i Aveyron. Vi gir dem ekstrem omsorg for å glede deg hele året. Gullmedalje 2018 ved Concours Général Agricole de Paris...
Portefølje (2)
Frankrike, Valréas
238km
...En økologisk akasiahonning med delikate blomsteraktige noter, beriket med biter av svarte trøfler fra Provence. Smaksråd: Ideell for å kombinere med ost eller foie gras.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
217km
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Hvit Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, melon, blåmuggost ganske mild, dessert. Nez et Bouche Farge lys gul, skinnende. Duft av sitrus, pære og mango. Smak balansert mellom sødme og fylde av eksotiske frukter og friskhet og livlighet av sitrus og aprikos. En moderne og trendy Bergerac Moelleux med letthet og frukt.
Portefølje (188)
Frankrike, Geispolsheim-Gare
100km
...Sett med 6 WECK corolle glasskrukker på 370 ml! Nyhet hos MCM Emballages! Glasskrukker Weck Modell COROLLE 370ml, diameter 80 mm. Pakninger og lokk inkludert. Klemmer IKKE INKLUDERT. Kapacitet: 370ml Høyde i mm: 86 Åpning: 80mm For omtrent i gram: 350 til 450 gram produkter, avhengig av tetthet og type produkt. Ideell for patéer, foie gras, småretter, ferdigretter, desserter, frukt, grønnsaker, supper ...
Portefølje (48)
Frankrike, Saint-Vérand
215km
...Søt vin laget av chardonnay, noe som er ganske sjeldent. Kan kun lages de årene hvor det dannes edel råte på druene. Høstet for hånd i slutten av oktober - begynnelsen av november. Veldig lite utbytte. Druene er konsentrert med naturlige sukkerarter. Perfekt for å akkompagnere festmåltidene dine (foie gras eller dessert). Kondisjonert i flasker på 50 cl.
Portefølje (18)
Frankrike, Saint Romain La Motte
159km
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rød chili med fruktige noter og en tydelig, men lett krydret smak som er typisk for fransk matlaging, spesielt baskisk mat. Geléen av piment d’Espelette er et søtt og aromatisk krydder, som minner om ripsgele med en lett krydret undertone som passer perfekt til kjøtt, ost og foie gras. Dette er Sarthas flaggskipprodukt ved slutten av året. Piment d’Espelette er...
Portefølje (30)
Frankrike, Parnac
121km
...Intens og kompleks Cahors Denne dype vinen er uttrykksfull og harmonisk; dens komplekse aroma minner om solbær, krydder og ristet frukt. Kjøttfull og kraftig i munnen, er dens fløyelsmyke kvalitet et bevis på perfekt mestring av teknikkene for lagring på eik. Aromaene av mørke frukter, lakris og sjokolade fullfører vinens helhetlige uttrykk. Serveres dekantert (eller åpnet flere timer på forhånd) før den nytes ved 15-16°. Foreslått tilbehør: vilt foie gras, trøfler, skogssopp, tournedos, melkefôret lam.
Portefølje (4)
Frankrike, Lignières-Ambleville
197km
... aromaer til dine aperitiffer og cocktails, men også til rettene dine som melon eller en fruktsalat. Til slutt, la deg bli båret bort av den ekstra gamle pineau med sine nøtteaktige, kandiserte fruktaromaer, et elegant og overdådig bouquet som vil passe godt til foie gras, hvitt kjøtt, Roquefort og mange andre.
Portefølje (3)
Frankrike, Soing-En-Sologne
238km
...L’Enclos des Roses er essensen av Gaillac: originale druesorter, vakre teksturer, alt med friskhet. Krydret og fruktig på rødvinene, mineralaktig og fint på sitrus for hvitvinene. Château Enclos des Roses hvit søtvin er en blanding av Sauvignon og Mauzac, lagret på fat med stor finesse. En stor vin, rett og slett. Den vil perfekt komplementere en foie gras eller "osten": roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellasjon: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Hvit Druetyper: Sauvignon – Mauzac Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: Søt Innhold: 75cl Årgang: 2018...
Portefølje (100)
Frankrike, Sendets
212km
...Dette produktet, som utelukkende er laget av økologisk svart hvitløk fra Bazas, passer perfekt til bruk av svart hvitløk i matlaging. Den svarte hvitløken er redusert til pasta, kaldt med en tradisjonell mekanisk kvern. Pastaen med 100% svart hvitløk er ideell som et aperitiffprodukt. Den kan smøres på smørbrød, brukes til å akkompagnere ost eller foie gras, og vil tilføre et preg av originalitet til et øyeblikk av deling og hygge. Tilgjengelig i 50 og 100g formater.
Portefølje (9)
Frankrike, Champier
235km
...så ikke nøl! Bruk Det er perfekt til frokost og passer utmerket sammen med yoghurt, cottage cheese, brødskiver, kjeks, pannekaker, vafler... I tillegg, på den salte siden, passer det perfekt med toast samt quicher, terriner, foie gras eller laks... Vekt: 900 g...
Portefølje (13)
Frankrike, Pont D Ain
250km
...En søt, myk hvitvin med akkurat passe sødme, med en hint av honning. Ideell til aperitiff eller sammen med foie gras. Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Bordeaux Betegnelse: Premières cotes de Bordeaux Årgang: 2017 Alkohol: 13° Innhold: 75cl...
Portefølje (95)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
212km
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Gourdon
96km
Selskapet VALETTE har spesialisert seg på produksjon og salg av foie gras og svart trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familiebedrift som selger autentiske og lokale retter. Vi tilbereder disse produktene generøst og tilbyr dem også i typiske ferdigretter fra Sørvest-Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Gourdon
97km
La Maison GODARD er spesialisert på produksjon av foie gras og lokale produkter fra Sørvest-Frankrike. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av eksepsjonell gåselever, foie gras i klut, med fiken, samt ferdigretter som andeconfit eller cassoulet.
Frankrike, Frespech
162km
Familiebedriften SOULEILLES FOIE GRAS produserer foie gras fra generasjon til generasjon. Et tradisjonelt oppdrett, sunn kosthold, dyrevennlig mating og unik håndverk gjør at selskapet kan produsere produkter av høy kvalitet. I tillegg til foie gras tilbyr selskapet sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-krem, andebryst, pølser, grattons, gizzards, ande-vinger, andetournedos, andepølser, andekoteletter, osv. De markedsfører også smakfulle retter.
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
129km
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
191km
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er...
Frankrike, Vezac
103km
Grunnlagt for over 80 år siden, er DELMOND FOIE GRAS et familieeid selskap som spesialiserer seg på produksjon av foie gras. Selskapet har en slakteri- og skjære-enhet i Dordogne. Deres engros- og halvengrosvirksomhet vokser hvert år. Slik produserer og markedsfører selskapet foie gras, magret, aiguillette, lår, manchons, gésiers, osv. Mellom håndverk og tradisjon, forplikter DELMOND FOIE GRAS seg til å produsere produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Lanzac
82km
... forretter som anderillettes og pâtéer laget med foie gras, samt spesialiteter som andeconfit med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt utvalg av gavepakker med regionale produkter. Produktene selges i våre egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et konferanserom med tilkobling samt et spiserom er under bygging for året 2016.
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
80km
J.BLANC SA er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på foie gras, pâtéer og ferdigretter. Produktene er av høy kvalitet, laget med respekt for tradisjonene, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk sertifisering for en rekke pâtéer, samt eplemos. Tre vegetariske terriner i katalogen. Produksjon av gastronomiske pakker for kommuner og bedriftskomiteer. Eksport og store volumer er mulig.
Portefølje (1)
Frankrike, Cahors
119km
SUDREAU er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av foie gras, andebryst, innmat, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sørvest som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
191km
La Valtiere er et familieeid selskap som ble grunnlagt for 25 år siden, i Sør-Frankrike. Fra oppdrett til konservering, innoverer vi innen et bredt spekter av produkter basert på and, kylling og foie gras med en kvalitet som er anerkjent i Occitanie. Mange referanser som and merguez, chorizo, panert kylling, grillspyd; og til slutt en autentisk og spesiell foie gras. Hele året og uten avbrudd.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play