...Blanding for Pugliese-brød basert på ommalte durumhvete semolina og med surdeig, for et brød med elastisk krumme og forlenget friskhet.
Format: 25 kg
Dosering: 100%...
...Durumhvete er en type vårhvete som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
...Vår mel inkluderer hele kornet. Rikt på karbohydrater, er det en kilde til varig energi for kroppen vår. Som helkorn inneholder det også fiber og mange næringsstoffer som B-vitaminer, som er nyttige for vårt generelle velvære.
Pasta? Det er jeg som lager dem!
Bruk: alene eller i blanding til dine hjemmelagde pastaer, supper, desserter, kaker, brød…...
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalte durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya.
Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien.
Den har en rund form, håndlaget og av høy kvalitet for å overholde selskapets standarder for fortreffelighet...
Firmaet har vært til stede på markedet i mer enn 80 år, grunnlagt av min bestefar rundt 1920. Det ble drevet av min far før det ble overtatt av meg i 1998, året da jeg endret firmanavnet tilbake til det opprinnelige. Vi er nå inne i den tredje generasjonen som driver vårt engrosfirma, og vi har en kundebase bestående av barer, pizzeriaer, konditorier og bakerier. Vi tilbyr råvarer og halvfabrikata...
...Referanse
0000000301008
Kli er den ytre delen av økologiske durumhvete korn.
Hvete kli brukes som et supplement til andre preparater (frokostblandinger, müsli, meieriprodukter, brødblandinger…).
Det passer også veldig godt i supper.
Bruksanvisning
Hvete kli er ideelt å strø over salater, meieriprodukter eller frokostblandinger. Det kan også blandes inn i dine oppskrifter på kaker, bakverk eller brød.
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Roma) Bakeri med vedfyrt ovn som produserer hjemmebakt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvit og rød pizza, Velletrana-pizza og produksjon av typiske bakervarer fra Castelli Romani. Fra utvalget av de beste blandingene av durumhvete, 00-hvete og fullkorn, oppstår våre fantastiske produkter. Hver morgen, i henhold til...
... komfortable rom med TV og eget bad. Eier Maria Antonietta forkjæler deg hver morgen med en italiensk frokost bestående av skummende kaffe-cappuccino (som på kafeen), småkaker, durumhvete-brød, syltetøy og kremer, fruktjuice-yoghurt, i rotasjon; pasticciotto leccese, kaker og søtsaker. For de som elsker salt: La friseddhra (typisk salento-toastbrød) med tomat og sesongens grønnsaker (spureddhra-meloncella) og andre delikatesser fra Salento basert på det landlige livet i området. Friske, sunne og smakfulle produkter!
...
Diverse produkter av animalsk opprinnelse
Innmat
Oljer og fett, spiselige
Pasta
Kjæledyrfôr
Sukker
Uraffinerte vegetabilske oljer
Grønnsaker, konserverte
Viner
Viner - Frankrike
Viner - Italia
Viner - Spania
Korn og kornprodukter
Vanlig hvete
Høsting av avlinger
Durumhvete
Oljevekster...
... grunnleggende prinsipper for velvære og respekt for mennesker og miljø. Av den grunn har de besluttet å søke etter produkter for sine kunder som hovedsakelig kommer fra økologisk landbruk, som for eksempel økologisk mel, økologisk vin, pasta laget av durumhvete fra Puglia, ekstra jomfruolivenolje, belgfrukter, brød og alle bakevarer laget av hvete dyrket i samme område som byen Altamura. Vårt selskap forplikter seg til å opprettholde de fastsatte målene over tid.