Tyrkia, Torbali/izmir
Velkommen til ET TAMBURU DÖNER TEKNİK, din foretrukne partner for den nyeste teknologien og prosessløsninger. Med over 35 års bransjeekspertise betjener vi stolt restauranter, kebabsteder, hoteller og kjøttproduksjonsbedrifter fra vår base i Tyrkia. Våre Et Tambur Maskiner revolusjonerer marinering og curing med en avansert kjølt blandingsmetode, og gir optimal smak og teksturforbedring. Du kan ut...
Portefølje (30)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...½ Chorizo Ibérico de Bellota (ca. 0,5 kg) Blandet kjøttdeig eller kjøttbiter, tilsatt salt, paprikapulver og krydder, eltet og fylt i naturlig svinetarm (kaliber 60/65 og lengde mellom 35 og 55 cm), som har gjennomgått en modnings- og tørkeprosess.
Frankrike, Olivet
... med yoghurt eller saus. De kan også tilsettes i kjøttdeig, paneringer som stekes i ovnen, på sprø paier og smuldrepai, i muffins, kaker, og brød... Tips for servering Kan nytes strødd over retter eller blandet inn i salte eller søte forberedelser. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys. Ingredienser Brune linfrø fra Økologisk Landbruk...
Portefølje (114)