Produkter for tomatblad (6)

Semi tørkede tomater

Semi tørkede tomater

Semi-tørkede røde tomater kan tørkes i spesialiserte industrielle ovner, med fuktighetsinnhold og andre egenskaper justert i henhold til kundens preferanser. Under innhøstingen blir ferske tomater vasket, skivet, tørket i ovner, og deretter fryst. Uten tilsetning av noen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. De fryste Semi-tørkede Røde Tomatene lagres i kaldlagringsanlegg og kan sendes enten fryst. Foreslåtte bruksområder Ferdigretter, Pizzas, Smørbrød, Salater, Forretter, osv. Produktinformasjon Lagring: – 18 grader Celsius Holdbarhet: 2 år Emballasjealternativer I en 10 kg pappeske Doy Pack (1 kg)
Sols tørket Tomat

Sols tørket Tomat

Laget med naturlige ingredienser fra lokale leverandører i Hellas. - Våre bagels har en netto vekt på 120g. - Mini bagels har en netto vekt på 60g. Alle Leo’s bagels er veganske, unntatt for 3 smaker: - Tranebær med Hvit Sjokolade. - Cheddarost Jalapeño. - Blåbær Hvit Sjokolade.
Tomatoflak, tromletørket

Tomatoflak, tromletørket

Tomatflak, trommeltørket, tilbyr en konsentrert tomatsmak med en lett sødme. Ideelle for sauser, supper og gryteretter, gir de essensen av ferske tomater i et tørket format.
tørkede kaki

tørkede kaki

tørkede kaki
Basilico

Basilico

Basilikum er en aromatisk urt som brukes i matlaging som et siste preg for sin friske og delikate smak. Den brukes til grønnsaker, kjøtt, fisk, supper, pasta og tomatsaus. Den brukes også mot fordøyelsesbesvær og som avføringsmiddel. Tilgjengelig i brett eller polystyren i ulike vekter.
Kampot rød pepper

Kampot rød pepper

Denne røde paprikaen fra Kampot anses for å være en eksepsjonell pepper og har en intens, men søt smak, med veldig friske noter mot en blomsteraktig, fruktig bunnnote. Disse utvalgte pepperkornene høstes for hånd ved optimal modenhet. De blir skåldet og deretter umiddelbart tørket for å bevare sin vakre karakteristiske røde farge. Denne metoden og jorden der den dyrkes gir denne pepperen sine veldig spesifikke egenskaper. To sertifikater gjelder for dette produktet: "Protected Designation of Origin" (PDO) og "Protected Geographical Indication" (PGI). Det er det første dyrkede produktet i Kambodsja som har fått PGI, som ble tildelt 2. april 2010.