DATAPAQ Food Tracker Temperaturprofilering System - Temperaturovervåking i samsvar med HACCP for prosesser i matbehandling
DATAPAQ-systemene inkluderer en datalogger, en varmebeskyttelsesbeholder, programvare og termoelementer. Med DATAPAQ Food Tracker kan du sikre kvaliteten og sikkerheten til dine kokte kjøtt- og fjærfeprodukter, bakervarer og ferdigretter.
Systemene følger sammen med matproduktet gjennom ovnen eller fryseanlegget og registrerer alle produkttemperaturer. Du kan overvåke produkttemperaturen gjennom hele koke-/frysesyklusen både i batch- og kontinuerlige ovner, samt i dampkokere, frityrkokere og kaldluftfrysere.
• Pålitelige og presise temperaturmålesystemer i henhold til HACCP for krevende matbearbeidingsapplikasjoner.
• Datalogger (6 eller 8 kanaler) med vanntetthet i henhold til beskyttelsesgrad IP67.
• Lagring av opptil åtte gjennomganger.
• Omfattende utvalg av varmebeskyttelsesbeholdere.
• Brukervennlig og samtidig kraftig analyseprogramvare som muliggjør beregning av mikrobedøvelse.
• Termoelementer tilpasset produktet.
Temperaturområde: -196 ºC til 1370 ºC
Måleintervall: 0,5 s til 50 min
Nøyaktighet: ±0,2 ºC
Oppløsning: 0,1 ºC
Start av måling: Start/Stopp-knapp, tids- eller temperaturutløser
Batteri: Oppladbart NiMH-batteri (kapasitet opptil 250 timer)
Termoelementtyper: Type T, Britisk standard: Klasse 1 Type K, Spesielle feilmarginaler i henhold til ANSI MC 96.1
Tilkobling av fuktighetssensor: Ja, ved 8-kanalsystemet
Maks. måletid ved 100 °C: 4,5 timer
Maks. måletid ved 200 °C: 14 timer
Størrelse datalogger: 23 mm x 100 mm x 205 mm
Størrelse varmebeskyttelsesbeholder: 40 x 195 x 384 mm til 120 x 206 x 401 mm (modellavhengig)
Vekt varmebeskyttelsesbeholder: 3 kg til 6,3 kg (modellavhengig)