Produkter for proteinkorn (7)

Myseproteinisolat

Myseproteinisolat

Whey protein-isolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av whey protein-konsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renheten og konsentrasjonen av protein.
Hvete kli - Dyrefôr

Hvete kli - Dyrefôr

Produktnavn: Hvete kli Fuktighet 14% maks Cellulose 8% maks Protein 12% min Råaske 6% maks Stivelse 30% min
fôrgjær

fôrgjær

tørr inaktiv granulerte fôrgjær granulat diameter 6-10mm proteininnhold 24-26 emballasje big-bag 1 tonn
solsikkekake

solsikkekake

Det er et biprodukt fra utvinning av olje fra solsikkefrø, for dyrefôring. I Frankrike brukes det ofte i dyrefôr på grunn av sitt proteininnhold, spesielt for drøvtyggere. Vår produkt er sertifisert, det er et produkt beregnet for oppdrettere.
Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Potetprotein

Potetprotein

Potetproteinet blir senere renset, dampet og skrelt. Stivelsen blir deretter ekstrahert med vann for å danne en proteinrik slurry, som behandles med syre og deretter tørkes og males til pulver. Potetprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrønn, og har en typisk lukt av tørkede poteter. Råmaterialet for produksjon av potetprotein er stivelsespoteter av polsk opprinnelse.
Erteprotein 80% - Matkvalitet

Erteprotein 80% - Matkvalitet

Erteprotein er laget av gule eller gyldne erter gjennom både tørr og våt prosess. I tørketrinnet fjernes skallet fra ertene maskinelt og males. Senere blir ertemelet hentet ut, og takket være sine vannløselige egenskaper separeres proteinene ved sentrifugering og samles. Det endelige produktet av erteprotein er et beige pulver med ren smak.