Produkter for potetskalpai (38)

Poteter - Mer enn 35 års erfaring med potetdyrking

Poteter - Mer enn 35 års erfaring med potetdyrking

Poteter er en av de mest konsumerte matvarene i verden og utgjør en viktig del av kostholdet i mange kulturer. Det er et stort nettverk av potetdyrkere, og vårt samarbeid med potetpakkerier gjør oss i stand til å gjøre det rette valget for eksportpoteter til ulike destinasjoner.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Frosne økologiske IQF-poteter

Frosne økologiske IQF-poteter

Poteten, med det latinske navnet Solanum Tberosum, er en spiselig knoll som tilhører familien Solanaceae. Etter innhøsting blir ferske poteter vasket, skrelt, kuttet, blanchert og deretter kuttet før de fryses ned som IQF. Potet fra økologisk landbruk: 100% Total energi: 66 Kcal 280 kJ Kostfiber: 1,9 g Proteiner: 1,6 g Salt: Spor
Jordbærtart

Jordbærtart

Jordbærtart Kode: MIG006
Eple Crumble Pai - Lamour De Paris

Eple Crumble Pai - Lamour De Paris

Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere libero penatibus lorem at interdum tristique iaculis redosan condimentum a ac rutrum mollis consectetur. Aenean nascetur vehicula egestas a adipiscing a est egestas suspendisse parturient diam adipiscing mattis elementum velit pulvinar suscipit sagittis facilisis facilisi tortor morbi at aliquam. Netus nisi volutpat donec condimentum nunc eu sem odio condimentum hendrerit nisl mollis scelerisque ad vitae a eu. Etiam dictumst congue a non class risus sed a. Diam adipiscing a condimentum in a nisl a maecenas libero pharetra tincidunt phasellus justo molestie bibendum. Vestibulum penatibus vestibulum lobortis vehicula euismod a platea taciti a eget in nec cum eget curabitur justo id enim mi velit at cum. Eu amet ut elit a sociis himenaeos eros nunc at pharetra magna suscipit. SKU:900502 we:5, 8 Oz / 165 gr st:3 dager i romtemperatur
Salte Snacks - med & uten Kjøtt

Salte Snacks - med & uten Kjøtt

Vegetarisk til kraftig, klassisk til raffinerte fyllinger
Grønnsakschips Maskin - TURNKEY LINJE

Grønnsakschips Maskin - TURNKEY LINJE

Vakuumfritering innebærer å dehydrere og fritere råvarer i et lukket, vakuummiljø. Denne typen fritering gjør det mulig å bevare den opprinnelige fargen på råvarene og å produsere en veldig behagelig følelse i munnen. Tradisjonell fritering ved høy temperatur er mellom 160 og 185 °C. Hvis stivelsesholdige matvarer friteres eller kokes ved høy temperatur (vanligvis over 120 °C), som brød, søtpotet, taro, potet osv., vil det produseres en stor mengde "akrylamid", som er en type kjemikalie som har vist seg å ha negative effekter på mennesker i dyreforsøk. Friteringen som utføres under vakuum tillater en betydelig redusert friteringstemperatur på 90 til 110 °C. I vakuumtilstand senkes kokepunktet for vann, og olje brukes som varmeoverføringsvæske for å tillate fordampning av vanninnholdet i råvaren for å oppnå formålet med fritering og dehydrering, og for å gjøre teksturen av maten sprø.
Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll
Poteter

Poteter

Grønnsaker produsert i Hauts-de-France Økologiske poteter HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Middels hel potet IAA

Middels hel potet IAA

Ferske, skrelte og blancherte poteter. Middels hele Opprinnelse 100% fransk. Variasjon fast kjøtt eller myk variasjon 100% naturlig produkt uten konserveringsmiddel, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitt, uten hjelpestoffer. Ferskt produkt kokt, lavtemperaturkoking og vakuumpakking etter koking og avkjøling. Koking: Kokt Pakking: Kartong på 12 kg Netto vekt: POSE PÅ 4 KG D.L.C.: 42 DAGER
Poteter - Rød hud - DESIREE

Poteter - Rød hud - DESIREE

Skinn: Rød Knoller: Store, Lang-oval Kjøtt: Lys gul Tørrstoff: God Koketyp: BC (= ganske fast til melaktig koking)
Kletzen Nudler, Mat, Fylte Dumplings, Ferdigretter, Bekvemmelighetsprodukter, Pasta, Frossen Mat

Kletzen Nudler, Mat, Fylte Dumplings, Ferdigretter, Bekvemmelighetsprodukter, Pasta, Frossen Mat

Etter bestememor's oppskrift lager vi fortsatt denne søte spesialiteten fra Kärnten-kjøkkenet. Den deilige fyllet? Tørkede pærer (Kletzen), kvarg, kanel og sukker. Den typiske smaken får Kasnudelen fra den brune mynten. Bare herlig! ... Innhold pakke: 50 stk i PE-pose
Sverdfiskruller i deig

Sverdfiskruller i deig

En hovedrett som uttrykker alle duftene fra vårt hav, mesterlig representert av en av de mest elskede råvarene: svärdfisk. Lekkert fylte ruller som inneholder mye smakfullhet, dekket med en sprø panering, perfekt å nyte sammen med et godt tilbehør.
fersk hollandsk potet

fersk hollandsk potet

Ferske poteter fra Holland VARIETET: LANGE POTETER, RUNDE POTETER Størrelse: 100g-150g, 150g-200g, 200g og mer Ferske hollandske poteter 1. God kvalitet, ferske, glatte, naturlig gul hud og skinnende overflate.
patates soğan

patates soğan

ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik, insana ve çevreye dost üretim sistemlerini içeren,
Lage profesjonell pisket krem

Lage profesjonell pisket krem

Overrask besøkende med de mest deilige dessertene! Finn ut hemmelighetene til profesjonelle på kjøkkenet i denne bloggen. Hvordan lager man egentlig den myke, piskede kremen og marengsen? Hemmeligheten ligger i lystgass. Lystgass bestemmer mye for smaken, teksturen og holdbarheten til kremen. Ved å kombinere lystgass med en pisket krem-sifon, kan du lage deilig, kremet pisket krem på bare noen få minutter. VI HAR LISTET OPP TRINNENE UNDER FOR DEG: Fjern hodet fra din piskede krem-sifon, hell i nøyaktig mengde krem som passer til størrelsen, sammen med søtningsmiddel eller melis etter smak, og fest hodet igjen. Finn N2O patronholderen og skru den av. Sett slangen fra lystgass-kremen i patronholderen og skru av trykkregulatoren for å slippe ut lystgass. Fyll den piskede krem-sifonen. Og stram patronholderen igjen.
Kylling- og egggrateng

Kylling- og egggrateng

Vi produserer plastemballasje, som gaveinnpakning for produkter (kjeks, godteri, makroner). I tillegg kan vi selge Gaveinnpakning for ikke-matprodukter (kosmetikk, kontorprodukter, lys, dekorative produkter, armbånd, halskjeder), gaveinnpakning for bryllup, gaveinnpakning for bedriftsarrangementer (minnesmerke for selskapets 20-årsjubileum, for eksempel), påskeinnpakning, juleinnpakning, gaveinnpakning for kvinnedagen, gaveinnpakning for Valentinsdagen. Gaveinnpakning for ansatte, gaveinnpakning for forretningspartnere. Gaveesker, for diverse produkter dekorasjoner, ornamenter, tilbehør, skjerf… I tillegg kan vi lage andre modeller av esker, i henhold til våre kunders spesifikasjoner. Du kan sjekke vår dimensjonstabell, som inneholder alle nødvendige detaljer. Smykkesker, tilbehør, bryllupsminner eller andre små produkter. Eskene kan pyntes med bånd eller snor. I tillegg kan vi personliggjøre eskene etter forespørsel, med kundens logo.
deig med spinat

deig med spinat

Nytraktet og frosset spinatpai
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Maiski fylt kalkunfilet fine champagne - Ferdiglaget kalkunfilet fine champagne

Maiski fylt kalkunfilet fine champagne - Ferdiglaget kalkunfilet fine champagne

Maiski fylt kalkunfilet fine champagne, en fylt, mykt stekt kalkunfilet med et hjerte av velsmakende krydret kjøttdeig i en deilig fine champagnesaus med sopp og et hint av cognac. På bildet serverer vi dette med Maïski grønnsaksgrateng og karamellisert pastinakk.
Kjøttdeigpai - Stekepannepai

Kjøttdeigpai - Stekepannepai

Deig med kjøttdeig, poteter, ost og grønnsaker
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter
Kokos Vegan Biscotti - Veganske kokosbiscotti, uten smør, egg og melk

Kokos Vegan Biscotti - Veganske kokosbiscotti, uten smør, egg og melk

Nye ankomster i småkakekategorien, for å øke valget for de som søker glutenfritt og vegansk. Lettere kokoskjeks på 25g, laget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker med tillegg av plantefibre. Aromatiske og smakfulle, perfekte for kostholdet til de som ønsker å unngå gluten, laktose og animalske proteiner.
Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

KLASSISK PISTASJEBAKLAVA Den første versjonen av baklava. Du vil elske den klassiske baklava laget med en produksjons- og kuttemetode som har vært i bruk i århundrer. Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava.
Kikertboller

Kikertboller

Kikertboller eller falafel! En unik autentisk oppskrift fra dypet av Syria, som lover å ikke la selv den mest kresne gane uberørt! Hemmeligheten ligger i variasjonen av urter og krydder som gir kikertbollene våre en duft av Østen! Kombiner dem med arabisk brød, tomat og frisk yoghurt for enda mer nytelse!!!
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Denne store halvmåneformede raviolen, fylt med spinat og ricotta, er designet for å tilfredsstille de mest kresne ganer og er også konstruert for å tilby et ideelt forhold mellom pasta og fyll. Pastadeigen og dens generøse størrelse kan omslutte fyllet uten å gå i stykker under koking. Fyllet er en symfoni av smaker og teksturer. De friske spinatene, lett sautert, og den høykvalitets ricottaen, myk og kremet, skaper en perfekt balanse mellom letthet og smak.
Potet - Over 35 års erfaring med potetdyrking

Potet - Over 35 års erfaring med potetdyrking

Poteter er en av de mest konsumerte matvarene i verden og er en del av basisdietten i mange kulturer. Et omfattende nettverk av potetprodusenter har blitt etablert, og vårt samarbeid med potetpakkerier gjør at vi kan gjøre det riktige valget for eksport av poteter til ulike destinasjoner.
Poteter - Over 35 års erfaring med potetdyrking

Poteter - Over 35 års erfaring med potetdyrking

Poteter er blant de mest konsumerte matvarene i verden og utgjør en viktig del av kostholdet i mange kulturer. Vi har bygget et stort nettverk av potetdyrkere og kan gjennom vårt samarbeid med potetpakkerier gjøre de riktige valgene for eksport av poteter til ulike land.
Ravioli Neri al Salmone

Ravioli Neri al Salmone

De svarte ravioli laget av fersk pasta med blekksprutblekk, fylt med røkt laks, er et ekte gastronomisk mesterverk, designet for kjennere som setter pris på kompleksiteten og raffinementet i smaker basert på fisk. Den ferske pastaen, farget og beriket med blekksprutblekk, gir disse ravioliene en elegant mørk nyanse og et delikat hint av havet, og tilbyr en unik visuell og smaksmessig kontrast med fyllet.