Produkter for norditaliensk ost (42)

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

2,3 kg Floreffe også tilgjengelig i: - 350 g brød
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
Tagliatelles - Pasta

Tagliatelles - Pasta

Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i løsvekt Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Karbohydrater: 67,4g/100g SUKKER: 5,8g/100g Fett: 1,83g/100g Metta fettsyrer: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vekt: 0,300 kg
Osteanalog 45%

Osteanalog 45%

Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett. Når melkefettet fra helmelk blir erstattet, kalles produktet også "vegansk ost". De andre produksjonsstandardene er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Produktet varierer mye i formelen og er derfor egnet for mange applikasjoner.
Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Østerriksk Premium Ost- og Pølsebutikk. Alpen Sepp International. Håndverksoster laget av høy melk. Oppdag østerrikske alpine matprodukter - fjellost, alpeost, halvfast ost, tørr eller hard pølse.
Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Tulum Peyniri har unike egenskaper fra hver region. Mezopotamia-jorden - İzmir Tulumu er hard, modnes med salt og blir vakrere med tiden, mister saltet sitt, og sporene etter saltet vises som porer i osten. Vi anbefaler å la osten stå i noen minutter etter å ha tatt den ut av kjøleskapet, før du skjærer den med en ostehøvel. Den er laget av 100% melk fra ku.
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette produktet helt fantastisk. Vi tilbyr det i løs vekt og i vakuumpakket emballasje, både hele og porsjonert i halvdeler og kvartdeler. Vi tilbyr det i to formater, skålformet og rettkantet. Skålformet vekt på ca. kg. 1,5 hel løsvekt. Vakuumpakket hel form ca. kg. 1,5; ½ kg. 0,700; ¼ kg. 0,350. Rettkantet vekt hel løsvekt ca. kg. 2,2. Vakuumpakket hel form ca. kg. 2,200; ½ kg. 1,100; ¼ kg. 0,550.
Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella
Røkt fletteost

Røkt fletteost

Røkt osteflette