Karamell Fermentativ Sirup (K-400) / Mais sirup - Karamell Fermentativ Sirup (K-400)
Produsert fra maisfrø under en prosess med stivelseshydrolyse ved bruk av amylolytiske fermentative stoffer, etterfulgt av filtrering av hydrolysatet, demineralisering og koking til en viss vektforhold av tørre stoffer/
Tørre stoffer i 100g, ikke mindre: 77,6/g
Karbohydrater, %, ikke mindre: 100
Energiverdi, kcal/100 g: 310,4
Sammensetning: Sirup 100%
Tørre stoffer, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, maks: 40mg/kg
Massefraksjon av reduserende stoffer i forhold til tørrstoff (glukoseekvivalent), %: 36,0-44,0
Glukose %: 5-27
Maltose %: 10-25
Maltotriose %: 11-18
Høyeste sukker %: 40-60