Spesialkarameller er en stor familie av karameller, som spenner fra melkekaramell til saltet smørkaramell, vegansk, redusert sukker... Disse karamellene tilbyr en unik tekstur og smak til hvert produkt. I pasta- eller glitterform kan en rekke ingredienser (honning, melk, krem, sjokolade, smør, vegetabilske fettstoffer...) brukes til å lage dem.
De svarer til trender for rene etiketter, og kan lages av bærekraftige ingredienser.
For å møte forbrukernes forventninger tilbyr Sethness Roquette også et utvalg av veganske og redusert sukker karameller.
Disse karamellene kan være Kosher eller Halal, men også økologiske.
Deres hovedapplikasjoner er
- Småkaker
- Iskrem
- Meieriprodukter
- Sjokolade
- Bakverk
Nøttpastaer er en masse av veldig fint malte ristede nøtter.
Våre høykvalitets nøttpastaer brukes ofte i produksjonen av pralinéfyll, mousser eller sprø lag i kaker, og spesielt i produksjonen av iskrem.
Karamellsirup er en av de mest populære sukker sirupene fra TM Maribell. Den fungerer perfekt i mange cocktailer, kaffe, milkshakes og boblete.
Ingredienser: Sukker, vann, naturlig smak "Karamell", sitronsyre.
Pakket i glassflasker på 0,7L eller plastflasker på 1L.
I tillegg har vi små glassflasker på 0,25L.
Vi eksporterer over hele verden.
For å vite prisen, vennligst send en e-post til:
irina.syrup@gmail.com
Besøk vår nettside:
www.maribell.com.ua/en
I 1921, da Marcel Alcide Rième laget sine første siruper med sitron, mynte og granateple, var han sannsynligvis langt fra å forestille seg at serien ville bli så populær! Klassiske, forfriskende, smakfulle og originale siruper. Rième har alltid funnet inspirasjon i naturen; dekorene, blomstene, fruktene og vitaliteten i Franche-Comté gir sirupene hans en unik og autentisk smak. Laget av naturlige ekstrakter, kjent for sine intenst fruktige dufter, verdsatt for sin balanserte søte smak og behagelige tekstur, spiller Rième-sirupene på ekte nytelse.
Gullbrun i utseende og kremet-mykt med en krydret undertone i smaken, slik liker vi karamell best.
Karamellsirup er blant de fem beste sirupene og er derfor et MÅ ha for enhver kaffebar. Den fremhever aromaen av kaffe og harmonerer perfekt med skummet melk. Også ypperlig egnet for lyse og mørke frappéer eller som smakstilsetning på en deilig crêpe.
Produsert fra maisfrø under en prosess med stivelseshydrolyse ved bruk av amylolytiske fermentative stoffer, etterfulgt av filtrering av hydrolysatet, demineralisering og koking til en viss vektforhold av tørre stoffer/
Tørre stoffer i 100g, ikke mindre: 77,6/g
Karbohydrater, %, ikke mindre: 100
Energiverdi, kcal/100 g: 310,4
Sammensetning: Sirup 100%
Tørre stoffer, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, maks: 40mg/kg
Massefraksjon av reduserende stoffer i forhold til tørrstoff (glukoseekvivalent), %: 36,0-44,0
Glukose %: 5-27
Maltose %: 10-25
Maltotriose %: 11-18
Høyeste sukker %: 40-60
Kreert av André Guépratte, vår partner innen syltetøy, vil denne sirupen følge deg fra aperitiff til dessert.
Noen dråper av denne sirupen for å akkompagnere en vakker Poiré typisk for vår region, og her har du en 100% normannisk aperitiff, med en smak som er både delikat og original.
For de som elsker søte/salte retter, vil den også bli verdsatt for å lage en vinaigrette, eller for å perfeksjonere en kjøttrett.
Og for de med søt tann... gjenoppdag klassikerne dine ved å integrere denne sirupen i dine vakreste desserter: risengrynsgrøt, kremer, panna cotta... alt er tillatt!
Og for de som er nysgjerrige... bruk den til å søte din kvarg!
Sammensetning: Foinfusjon (vann, høy), sukker, sitronsaft basert på konsentrat.
Vår dadelsirup er laget utelukkende av økologiske dadler fra Sør-Tunis. Takket være en unik produksjonsprosess har den en lys farge og en søt smak. Vår dadelsirup inneholder ingen tilsatt sukker og ingen konserveringsmidler, fargestoffer eller kunstige aromaer.
Det er et veldig godt alternativ til raffinert sukker.
Perfekt for å erstatte sukker. Lar deg søte naturlig med en lavere glykemisk indeks. Den kan brukes i naturell yoghurt, cottage cheese, pannekaker, vafler, brød, knekkebrød, müsli.
Også ved å erstatte sukker i baking av kaker, energibarer, kaker, paier, smoothies, milkshake, juice...
Våre sirup er det ideelle tilbehøret til alle kaffe- og melkebaserte drikker: espresso, cappuccino, sjokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, melk, amerikansk kaffe, osv. Våre "Coffee syrup" (Kaffesirup) er resultatet av mange års forskning og utvikling. Med den største omsorg og lidenskap som alltid har kjennetegnet oss, har vi valgt de beste råvarene for å gi våre forbrukere et perfekt resultat. Kaffesirupene er laget for å fremheve smaken av kaffedrikker uten å dekke over de originale smakene og aromaene.
De løser seg umiddelbart med noen få svinger av skjeen og blander seg perfekt med drikken uten å danne klumper, og forbedrer teksturen av drikken ved å gi en større konsistens.
Endelig kan du tilpasse kaffedrikkene og finne din favorittoppskrift. Det vil bare være en enkel tilsetning av våre kaffesirup, for å nyte et øyeblikk av ren lidenskap: hver kaffedrikk vil bli spesiell og eksklusiv.
Clizia er vår delikate grønnsaksmayonnaise laget med sicilianske mandler.
Mandel er hovedpersonen i en deilig, myk og delikat krem, som et alternativ til klassisk mayonnaise. All duften av våre sicilianske mandler og den intense smaken av ekstra jomfruolivenolje fra våre oliven møtes i en nytolkning av den berømte sausen i vegansk vennlig stil.
Vår sjokoladekaramell er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Nord-Frankrike. Denne ultra-luksuriøse versjonen er født av kombinasjonen av vår smørbar karamell og 55 % mørk sjokolade Excellence. Alltid flere smaker med denne sjokoladeversjonen!
Ingredienser: Smør, Sukker, Krem, 55 % mørk sjokolade
Ahornsirup blir laget av saften fra sukkerahornet.
Smak: lett karamellaktig – søt
Aroma: lett karamellaktig
Farge: ravfarget
Med slutten av vinteren begynner trærne å transportere plantesaften fra røttene til bladknoppene. Den tappede saften blir først filtrert og renset, før den i den videre bearbeidingsprosessen blir kokt ned til ahornsirup.
Under denne prosessen karamelliseres det naturlige sukkeret i saften og gir sirupen sin unike smak.
Vi leverer vår ahornsirup i økologisk og konvensjonell kvalitet.
Karamellisert med økologisk lønnesirup, uten tilsatt sukker. Dermed er pekannøttene bare lett søte, uten å være klissete.
Krydret med kanel og kardemomme samt et hint av stjerneanis og allehånde.
Passer perfekt f.eks. til espresso.
De smaker også fantastisk som ingrediens i eple-pekankake, her er oppskriften...
Vegan
Uten raffinert sukker
Uten konserveringsmidler
Uten tilsatte fettstoffer
Ingredienser: Pekannøtter, Lønnesirup (økologisk), Krydder (Ceylon-kanel, kardemomme, anis, allehånde)
Tabletten Caramel - Pop-corn fra Le Nounours Français er en ekte eksplosjon av smaker, som kombinerer sprøheten fra popkorn med sødmen fra karamell. Hver bit er nøye laget for å gi en uovertruffen smaksopplevelse, der karamellen tilfører et preg av sødme og trøst til popkornet. Denne tabletten er perfekt for de som ønsker å nyte en autentisk og raffinert smak, samtidig som de støtter bærekraftige og ansvarlige praksiser.
I tillegg til sin eksepsjonelle smak, er tabletten Caramel - Pop-corn laget i Frankrike med ingredienser av høy kvalitet, som garanterer en enestående smaksopplevelse. Enten det er som gave eller for å unne seg selv, er denne tabletten en invitasjon til en unik sensorisk reise, der hver bit avdekker komplekse og delikate smaker. La deg bli forført av denne tabletten som forener tradisjon og innovasjon, for en smakfull glede i hvert øyeblikk.
Conserves Guintrand
For å nyte smaken av denne tilberedningen fullt ut, server disse fruktene med sirupen i en skål.
Ingredienser: Williams-pærer, vann, økologisk karamell (15 til 17%), sukker, fruktspektin, syre (sitronsyre E330), naturlig vanilje med korn (spor).
pisket smør med en ultra kremet og smeltende mousse, sammensetningen er tilpasset ansiktshuden. Sjokolademoussen vil glede deg både med sin tekstur og sammensetning, sin naturlige kakaoduft og sin farge som vil fremheve hudtonen din.
Kobberoverflater brukes ofte i lagssystemer som mellomlag på grunn av den høye duktiliteten og fordelaktig lagtykkefordeling, men de egner seg også som sluttflate.
Cyanidavsatte kobberoverflater gir lyse, glinsende avsetninger på alle materialer. Laget kjennetegnes av en svært god glansdybdespredning og spesielt fordelaktig lagtykkefordeling selv ved kompliserte geometrier. Den svært gode duktiliteten til overflaten brukes ofte på komponenter som skal deformeres etterpå. Kobberoverflaten har også høy termisk og elektrisk ledningsevne.
Avsetningene er svært aktive og kan enkelt viderebehandles. Derfor brukes kobberoverflater ofte i lagssystemer som mellomlag.
Målområdene starter fra 1,5 mm diameter opp til en total lengde på 200 mm.
Vi kan tilby deg blandede krydder til charcuterie.
Men også:
Bourbon vaniljestenger
Bourbon vaniljebønner
Bourbon vaniljepulver
Bourbon vaniljeekstrakt
Tahiti vaniljestenger
{"Anwendung":"Ceylon-kanel kommer fra Sri Lanka og utvinnes fra barken av kaneltreet. Den dufter og smaker finere og er betydelig mer kompleks enn den rimeligere, kinesiske Cassia-kanelen, og inneholder dessuten opptil 400 ganger mindre kumarin, som anses som helseskadelig. Den kuttede kanelen (2-7 mm) egner seg veldig godt for å lage egne te-kreasjoner.","Geschmack und Aroma":"Veldig fin, behagelig søt aroma med en bitter-treaktig duft og noter av nellik.","Kategorie":"Enkelkrydder","Inhalt":"30 g i metallboks","Hinweis für Allergiker":"Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, sennep og selleri.","Zutaten":"Kanel"}
Opprinnelse: Tyrkia
Prosess: Ristede hasselnøtter knuses til en væskeform med en endelig tykkelse på opptil 100 mikron.
Størrelser: 20-100 mikron
Emballasje: Plast- eller metallfat, IBC-tanker, tankbil.