Produkter for karamellsirup (8)

Toffee - Smaker

Toffee - Smaker

Toffee - Smaker
Hasselnøttpasta

Hasselnøttpasta

Nøttpastaer er en masse av veldig fint malte ristede nøtter. Våre høykvalitets nøttpastaer brukes ofte i produksjonen av pralinéfyll, mousser eller sprø lag i kaker, og spesielt i produksjonen av iskrem.
Sirup

Sirup

Fylling og Forfining av Sirup. Vi forfiner og pakker sirup etter dine spesifikasjoner. Alternativt kan du også velge en av våre standardoppskrifter.
Amelio Karamellsirup

Amelio Karamellsirup

Gullbrun i utseende og kremet-mykt med en krydret undertone i smaken, slik liker vi karamell best. Karamellsirup er blant de fem beste sirupene og er derfor et MÅ ha for enhver kaffebar. Den fremhever aromaen av kaffe og harmonerer perfekt med skummet melk. Også ypperlig egnet for lyse og mørke frappéer eller som smakstilsetning på en deilig crêpe.
Lønnesirup

Lønnesirup

Ahornsirup blir laget av saften fra sukkerahornet. Smak: lett karamellaktig – søt Aroma: lett karamellaktig Farge: ravfarget Med slutten av vinteren begynner trærne å transportere plantesaften fra røttene til bladknoppene. Den tappede saften blir først filtrert og renset, før den i den videre bearbeidingsprosessen blir kokt ned til ahornsirup. Under denne prosessen karamelliseres det naturlige sukkeret i saften og gir sirupen sin unike smak. Vi leverer vår ahornsirup i økologisk og konvensjonell kvalitet.
Pekannøtter med lett karamellisert lønnesirup, kanel og kardemomme

Pekannøtter med lett karamellisert lønnesirup, kanel og kardemomme

Karamellisert med økologisk lønnesirup, uten tilsatt sukker. Dermed er pekannøttene bare lett søte, uten å være klissete. Krydret med kanel og kardemomme samt et hint av stjerneanis og allehånde. Passer perfekt f.eks. til espresso. De smaker også fantastisk som ingrediens i eple-pekankake, her er oppskriften... Vegan Uten raffinert sukker Uten konserveringsmidler Uten tilsatte fettstoffer Ingredienser: Pekannøtter, Lønnesirup (økologisk), Krydder (Ceylon-kanel, kardemomme, anis, allehånde)
Kobber

Kobber

Kobberoverflater brukes ofte i lagssystemer som mellomlag på grunn av den høye duktiliteten og fordelaktig lagtykkefordeling, men de egner seg også som sluttflate. Cyanidavsatte kobberoverflater gir lyse, glinsende avsetninger på alle materialer. Laget kjennetegnes av en svært god glansdybdespredning og spesielt fordelaktig lagtykkefordeling selv ved kompliserte geometrier. Den svært gode duktiliteten til overflaten brukes ofte på komponenter som skal deformeres etterpå. Kobberoverflaten har også høy termisk og elektrisk ledningsevne. Avsetningene er svært aktive og kan enkelt viderebehandles. Derfor brukes kobberoverflater ofte i lagssystemer som mellomlag. Målområdene starter fra 1,5 mm diameter opp til en total lengde på 200 mm.
Kanel (Kuttet)

Kanel (Kuttet)

{"Anwendung":"Ceylon-kanel kommer fra Sri Lanka og utvinnes fra barken av kaneltreet. Den dufter og smaker finere og er betydelig mer kompleks enn den rimeligere, kinesiske Cassia-kanelen, og inneholder dessuten opptil 400 ganger mindre kumarin, som anses som helseskadelig. Den kuttede kanelen (2-7 mm) egner seg veldig godt for å lage egne te-kreasjoner.","Geschmack und Aroma":"Veldig fin, behagelig søt aroma med en bitter-treaktig duft og noter av nellik.","Kategorie":"Enkelkrydder","Inhalt":"30 g i metallboks","Hinweis für Allergiker":"Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, sennep og selleri.","Zutaten":"Kanel"}