Produkter for karamellsirup (1)

Karamell Fermentativ Sirup (K-400) / Mais sirup - Karamell Fermentativ Sirup (K-400)

Karamell Fermentativ Sirup (K-400) / Mais sirup - Karamell Fermentativ Sirup (K-400)

Produsert fra maisfrø under en prosess med stivelseshydrolyse ved bruk av amylolytiske fermentative stoffer, etterfulgt av filtrering av hydrolysatet, demineralisering og koking til en viss vektforhold av tørre stoffer/ Tørre stoffer i 100g, ikke mindre: 77,6/g Karbohydrater, %, ikke mindre: 100 Energiverdi, kcal/100 g: 310,4 Sammensetning: Sirup 100% Tørre stoffer, %, min: 78 pH: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, maks: 40mg/kg Massefraksjon av reduserende stoffer i forhold til tørrstoff (glukoseekvivalent), %: 36,0-44,0 Glukose %: 5-27 Maltose %: 10-25 Maltotriose %: 11-18 Høyeste sukker %: 40-60