Produkter for kakaoleverandører (6)

Ferske Kaffe Bønner

Ferske Kaffe Bønner

Ferske kaffebønner refererer til kaffebønner som nylig har blitt ristet og som er klare til å bli malt og brygget for å lage kaffe. Disse bønnene oppbevares hele for å bevare ferskheten og bevare aromaene og smakene frem til maletid.
KAKAOSMØR 1kg - KAKAO

KAKAOSMØR 1kg - KAKAO

Kakaosmør er et vegetabilsk fett som kommer fra pressingen av kakaobønner for å få kakaopulver. KOMPOSISJON* fettsyre 5% 34 % stearinsyre 34 % oljesyre 26 % palmitinsyre 2 % linolsyre 4 % Andre mettet fettsyrer 5764 % Total prosentandel mettet fett KONTAKT OPPRINNELSE IVORY COAST NETTSIDE TEL 0032 466241698 NETTOVEKT 500G Etiketter: Kakaosmør, Kakao Vekt: 1 kg
Kakaopulver 100g og 250g

Kakaopulver 100g og 250g

INCI: Theobroma cacao Opprinnelse: Kamerun SKU: AR-7 Beholder: 100g, 250g
Hasselnøttsjokolade

Hasselnøttsjokolade

10% kaprylsyre (C8) hentet fra kokosnøtt, i motsetning til langkjedede fettsyrer, MCT-er (mediumkjedede triglyserider) unngår helt mage-tarmkanalen og går rett til leveren for ketonproduksjon. Det kalles også 'glukosen til fett'. Det finnes elleve forskjellige fettsyrer i kokosnøtt. Fire av dem er MCT-er: kaproinsyre (C6), kaprylsyre (C8), kaprinsyre (C10) og laurinsyre (C12). C12 er teknisk sett en MCT, men kroppen behandler den som en langkjedet fettsyre. Når man faster eller spiser en diett som etterligner faste, som en lavkarbo- eller ketodiett, blir kroppen katabolsk (nedbrytning) og vil naturlig begynne å lage ketonlegemer i leveren. Det finnes 3 hovedtyper ketonlegemer. Først vil kroppen lage acetoacetat (AcAc), deretter vil den omdanne det til betahydroksybutyrat (BHB), og når det er nok BHB, vil resten eksplodere til aceton som vi puster ut eller urinerer ut. Rene hasselnøtter: Svært rike på vitamin E Macadamiaolje: Rik på omega 7 (palmitoleinsyre) SKU: 5430002193014 hvor Polyol: 11,2g Energi: 441Kcal, 1846kJ Totalt fett: 39,8g hvor mettet fett: 20,4g Karbohydrater: 17,4g hvor sukker: 5g* Protein: 11,9g Salt: 0,0g Fiber: 27,9g Naturlig søtningskombinasjon: Thaumatin, Ribose og Erytritol
Sjokolade Karamell

Sjokolade Karamell

Ingredienser: Ingredienser: Sukker, kakao 25%, naturlig stivelse, dekstrose, helmelkpulver, karamellaroma 0,8%, salt, guargummi [E412], xantangummi [E415], naturlig karamell, vanillin. Allergener: Kan inneholde spor av melk, gluten, nøtter og naturlige sulfitter på grunn av tilstedeværelse i området. Utvalg: Pose - 500 gr Energi: 403 Kcal / 1704 Kj Næringsinnhold: Per 100g Fett: 5,9g Hvorav mettet: 3,6g Karbohydrater: 81,0g Hvorav sukker: 57,9g Proteiner: 6,4g Salt: 0,51g
Bananesjokolade

Bananesjokolade

Ingredienser: Sukker, kakao 25%, naturlig stivelse, dekstrose, helmelkpulver, salt, guargummi [E412], xantangummi [E415], bananaroma. Allergener: Kan inneholde spor av melk, gluten, nøtter og naturlige sulfitter på grunn av tilstedeværelse i området. Utvalg: Pose - 500 gr Energi: 406 Kcal / 1716 Kj Næringsinnhold: Per 100g Fett: 6,9g Hvorav mettet: 4,5g Karbohydrater: 79,8g Hvorav sukker: 54,2g Proteiner: 6,1g Salt: 0,41g