Limoncello gul
Vår limoncello produseres ved å trekke ut skall av økologiske sitroner i alkohol.
All skrelling gjøres for hånd for å bevare oppskriftens autentisitet.
Av italiensk opprinnelse, serveres limoncello tradisjonelt som en digestif (å nyte veldig kald eller over knust is).
Den kan også brukes som base for cocktails, som topping på sitronsorbet eller på den berømte baba fra Napoli.
Også veldig populær for både salte og søte matretter.
Limoncello grønn
Variant av vår autentiske limoncello gul, oppskriften forblir uendret, men vi bruker tidligere økologiske lime enn de gule sitronene.
Den konsumeres på samme måte som limoncello gul.
Mildere i smaken for en delikat smaksopplevelse.
Å drikke veldig kald.
Vi er et familieeid vingård med røtter som går tilbake til 1890, og driver fem vingårder i Nord-Spania, inkludert anerkjente regioner som DOCa Rioja og DO Navarra. Her er noen av våre spesielle kjennetegn:
• Topp 10 vingård i Spania
• Familieeid siden 1890
• Eldste DOCa Rioja-vingård i Haro, drevet siden 1801 (vurdert som #1 på TripAdvisor for vin turisme)
• Eldste DO Navarra-vingård i Campanas, grunnlagt 1864
• 1.523 hektar vinmarker, som nøye forvaltes fra vinmark til flaske
• Sertifiseringer: BRC Grad A, IFS Grad A, SMETA, Wineries for Climate Protection
• Over 650 utmerkelser fra ledende vin kritikere, med vurderinger fra 90-98 poeng
En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre?
Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne.
Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellation: GAILLAC
Region: SØR-VEST
Farge: Rød
Druetyper: Braucol
Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling
Karakter: lett / fruktig
Innhold: 75cl
Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet
Årgang: 2019
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet
SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur
COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner
NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter
BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet
CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Det patenterte dørstopperen er en nyhet som er ment å revolusjonere markedet i bransjen. Det er den eneste dørstopperen som virker uavhengig på dørens slagkant, på stenderen eller på dobbeldører, med en millimeterjustering som går fra 0 til 124 mm, takket være spesielle forlengelser.
Byggematerialene har blitt grundig testet av spesialiserte laboratorier, akkurat som mekanismen for drift. Strengheten i testene gjør at vi kan tilby et holdbart og pålitelig produkt.
Et produkt signert Tecnometalsystem.
Bagasjelapper
Duro bagasjelappen har samme form som Duroplus, men uten PE-lommen på baksiden. Dette gjør at begge sider kan trykkes fullt ut etter dine ønsker.
Artikkelnummer: Duro
Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino.
Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più.
Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere.
Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero.
Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.