VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet
SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur
COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner
NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter
BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet
CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Det patenterte dørstopperen er en nyhet som er ment å revolusjonere markedet i bransjen. Det er den eneste dørstopperen som virker uavhengig på dørens slagkant, på stenderen eller på dobbeldører, med en millimeterjustering som går fra 0 til 124 mm, takket være spesielle forlengelser.
Byggematerialene har blitt grundig testet av spesialiserte laboratorier, akkurat som mekanismen for drift. Strengheten i testene gjør at vi kan tilby et holdbart og pålitelig produkt.
Et produkt signert Tecnometalsystem.
Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino.
Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più.
Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere.
Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero.
Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.