Et nøyaktig utvalg av høykvalitetskaffer fra Sentral- og Sør-Amerika, India og Afrika, perfekt ristet, gir De Roccis CREMOSO espresso. En ekstraordinært mild og glatt blanding med en sterk, men likevel delikat ettersmak.
Mildt søt blanding av de beste Arabica- og Robusta-kaffene med sterk smak og duft. Det er virkelig den tradisjonelle og essensielle italienske espressoen!
Brasil: Glatt og velbalansert kaffe med ren og fin aroma. En svært aromatisk blanding med en sjokoladeaktig ettersmak.
Costa Rica: Kaffe av høy kvalitet med en rik hasselnøttfarget crema og duft av eple og dadler. Lett syrlighet.
Indonesia: Rik og fin Robusta-kaffe med en lett karamellduft, ideell selv for de mest krevende kaffeentusiaster. Full og sterk smak med en vedvarende ettersmak.
Vietnam: Fullkropp Robusta, eklektisk og distinkt.
Colombia: Alle colombianske kaffer er av Arabica-varianten med en rik aromatisk duft, litt fruktig og en fantastisk hasselnøtt- og blomsterettersmak. Denne kaffen er resultatet av den perfekte kombinasjonen av utvalgte Arabica- og Robusta-kaffer. Kremet, glatt og fløyelsmyk, unik og overraskende med en søt smak og en fruktig ettersmak.