Produkter for gorgonzola (5)

Fiken med Gorgonzola-mousse

Fiken med Gorgonzola-mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva vi skal gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fikener med gorgonzola-mousse. 3 friske fikener 75 gr gorgonzola 100 ml pisket krem Krempatron Pisket krem-sifon Start med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund. Sørg for at gorgonzolaen er pisket til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo kremere blir gorgonzolaen. Tilsett pisket krem til dette og bland til det er kremet og munnen din begynner å vannes. Tilsett kremen i pisket krem-sifonen din og, ved hjelp av en pisket krem-patron, sprøyt en fin klatt inn i en subtil skål. Legg til en kvart fersk fiken til dette, voila, bon appétit!
Fiken med gorgonzolamousse

Fiken med gorgonzolamousse

L’estate è quasi finita, il che significa che possiamo ricominciare a preoccuparci del Natale. E soprattutto, cosa fare per la cena di Natale? Abbiamo la soluzione italiana perfetta per voi Fichi con mousse di gorgonzola. 3 fichi freschi – 75 gr di gorgonzola – 100 ml di panna montata – Caricatore di crema – Sifone per panna montata Iniziare a montare il gorgonzola, questo sarà più facile dopo che è stato a temperatura ambiente per un po’. Assicuratevi che il gorgonzola sia montato fino a renderlo cremoso. Più a lungo si batte, più cremoso diventerà il gorgonzola. Aggiungete la panna da montare a questo e mescolate fino a che non diventa cremoso e la vostra bocca inizia ad avere l’acquolina. Aggiungete la crema al vostro sifone di panna montata e, usando una cartuccia di panna montata, versate un bel blob in una ciotola sottile. Aggiungete un quarto di fico fresco a questo, voilà, bon appetit!
Fiken med gorgonzola mousse

Fiken med gorgonzola mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi ha til julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken og gorgonzola-mousse. Ingrediensliste - 3 ferske fiken - 75 gr gorgonzola - 100 ml kremfløte - Kremlader - Kremfløtesifon Begynn med å piske gorgonzolaen; det blir lettere etter at du har latt den stå i romtemperatur en stund. Sørg for at gorgonzolaen er pisket til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremfløtesifonen, og ved hjelp av en kremlader, lag en fin kule i en subtil bolle. Legg til en kvart fersk fiken, der har du det, vel bekomme!
Fikener med Gorgonzola Mousse

Fikener med Gorgonzola Mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med GorgonzolaMousse. 3 friske fiken – 75 g Gorgonzola – 100 ml kremfløte – Kremfløtesprøyte – Siphon for kremfløte Først pisker du Gorgonzola, noe som er enklere hvis den har stått en stund i romtemperatur. Pass på at Gorgonzolaen blir kremet pisket. Jo lenger du pisker, desto kremere blir Gorgonzolaen. Tilsett kremfløten og miks den til den er kremet og får vann i munnen. Ha kremen i kremfløtesiphonen din og sprøyt en fin klatt i en delikat skål med en kremfløtepatron. Legg til en kvart fersk fiken, voila, god appetitt!
Fikener med Gorgonzola-mousse

Fikener med Gorgonzola-mousse

Sommeren er i ferd med å ta slutt, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med gorgonzola-mousse. 3 ferske fiken – 75 gr gorgonzola – 100 ml pisket krem – Krempatron – Kremflaske Begynn med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund. Sørg for å piske gorgonzolaen til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland den til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremflasken din, og med en krempatron, legg en god klatt i en subtil bolle. Tilsett en kvart fersk fiken og vel bekomme!