Produkter for ferske eldrebær svamp (19)

ØKO Shiitake Pulver; ØKO Shiitake Granulat; Shiitake Pulverekstrakt 10% Polysakkarider - Chem2Market GmbH

ØKO Shiitake Pulver; ØKO Shiitake Granulat; Shiitake Pulverekstrakt 10% Polysakkarider - Chem2Market GmbH

Shiitake Pulverekstrakt 30% Polysakkarider Kvalitet: for matvarer Bearbeidet plante del: Fruktlegeme Ekstraksjonsmiddel: Etanol & Vann Bærerstoff: Maltodextrin Vitenskapelig navn: Lentinus edodes Shiitake-sopp verdsettes i tradisjonell medisin for sine potensielle immunstyrkende og betennelsesdempende egenskaper. Våre produkter selges som bulkvarer. For de fleste av våre produkter er det en minimumsbestillingsmengde på 25 kg. Prøver kan tilbys. I tillegg er Plants2Market ØKO og HACCP sertifisert, og siden slutten av september 2023 er vi også sertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001:2015. Følgende produkter tilbyr vi også: Acerola Akerbønne Aker-skjermhalm Afrikansk svartbønne Alant Alpha-liponsyre Amla Artisjokk Ashwagandha Astaxanthin Valerian Bambus Beta Glukan ØKO Bjørkeblad ØKO Brasiliansk mandellegeme ØKO Brennesle ØKO Brokkoli ØKO Chaga ØKO Chlorella
SOLBLUMEMEL

SOLBLUMEMEL

SOLSIKKE MÅLTID
Grønnsaker - Hvite Sopp

Grønnsaker - Hvite Sopp

Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør soppene børstes før de tilberedes. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel. Skivede sopp Brett fra 150 gr. til 2 kg. eller etter kundens forespørsel.
Ferske pakket kultiverte sopp 350g - Kvalitet klasse A ferske pakket 350g kultiverte sopp

Ferske pakket kultiverte sopp 350g - Kvalitet klasse A ferske pakket 350g kultiverte sopp

1. klasse ferske kvalitetskulturer. Vennligst send en melding for forretningshenvendelser.
Urte sopp

Urte sopp

Pleurotus eryngii, Skiver, Urte-sopp tilgjengelig som skiver, granulat og pulver.
Frosset Mini Soppsblanding

Frosset Mini Soppsblanding

Vår frosne mini soppblanding består av: sjampinjong, østersopp, enoki-sopp, kantarell og porcini. FORPAKNING: 5 x 1 kg
Sopp

Sopp

ferske steinsopp, kantareller, sjampinjong, østerssopp, enoki-sopp, shiitake krem-sopp, kongeøsterssopp
Elecampane-ekstrakt

Elecampane-ekstrakt

Ekstrakt fra Inula helenium L. rot. Forhold 4:1
Muskatblomst - Hele Krydderier

Muskatblomst - Hele Krydderier

Macis, vi elsker det, og det har blitt vårt emblematiske krydder fra Muziris. Macis (mace på engelsk) er det røde skallet av muskatnøtten, så de har veldig lignende smaker. Imidlertid er macis mye mer delikat og fint i munnen, det gir noter av furu og sødme. Vi bruker det i små mengder, enten finhakket eller for å trekke direkte i dine forberedelser. Opprinnelse: Banda-øyene, Indonesia Kvalitet: blomster, Spesiell, Rød-Orange
Madagaskar Ingefær

Madagaskar Ingefær

Tilgjengelig i tørket ingefær eller ingefærpulver, vil denne krydderet perfekt komplementere fiskerettene dine, og heve smakene i kjøttretter eller grilling. Finn vårt 100% naturlige ingefær pakket i gjenlukkbare, hermetiske poser: Ingefær er en plante som vokser i tropiske land. På Madagaskar dyrkes den i østlige deler av landet. Den tilhører samme familie som gurkemeie, og det er roten, rhizomet, som konsumeres. Når roten blir gul, høstes den, rengjøres og tørkes. Denne prosessen gjør det mulig å bevare ingefæret lenger samtidig som det beholder sine næringskvaliteter. Vekt: 250 g Mengde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Form: Ingefærpulver, Tørket ingefær
Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Bearbeidet råvare: Fruktlegeme Ekstraksjonsmiddel: renset vann Bærerstoff: ingen Vitenskapelig navn: Grifola frondosa Maitake, også kjent som klappersopp, er en spiselig sopp som verdsettes i matlaging og tradisjonell kinesisk medisin, og som er svært populær på grunn av sin smak og potensielle helsefordeler. Våre produkter selges som bulkvarer. For de fleste av våre produkter er det en minimumsbestillingsmengde på 25 kg. Prøver kan tilbys. I tillegg er Plants2Market økologisk og HACCP-sertifisert, og har vært DIN EN ISO 9001:2015 sertifisert siden slutten av september 2023. Følgende produkter tilbyr vi også: Acerola Akerbønne Aker-hestehale Afrikansk svartbønne Alant Alpha-liponsyre Amla Artisjokk Ashwagandha Astaxanthin Valerian Bambus Beta-glukan ØKO Birkeblad ØKO Brasiliansk mandelgele.
Sopp - Østersopp

Sopp - Østersopp

Disse grå eller brune soppene, med hvitt kjøtt og en behagelig smak, passer til alle retter. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør du børste soppen før du tilbereder dem. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å holde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 Kg. eller etter kundens forespørsel. Skivet sopp Brett fra 150 gr. til 2 Kg. eller etter kundens forespørsel.
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Sopp - Gule Østerssopp

Sopp - Gule Østerssopp

Gule sitronchampignon, med hvitt kjøtt og en lett anisaktig smak. Ideell i en soppfrikassé. Forberedelsestips Børst soppen før du tilbereder den. Oppbevaringstips Våre sopper selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopper brett på 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel.
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Champignon / Agaricus bisporus

Champignon / Agaricus bisporus

30% ekstrakt og pulver Økologiske og konvensjonelle soppskiver, samt granulat og pulver fra ulike opprinnelser. Tilgjengelighet: Umiddelbart
Frosset Soppsurr

Frosset Soppsurr

Vår soppblanding består av skiver av Paris-sopp som er kokt og krydret med olivenolje, persille, salt og hvitløk. FORPAKNING: 10 x 300 g
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...
Grønnsaker - Sauføtter

Grønnsaker - Sauføtter

Dette er oransje sopp fra fot til hatt, med hvitaktig kjøtt, litt bitter og med en subtil smak. De høstes om høsten i underveksten av bartrær og løvtrær, spesielt i bøkeskoger. Forberedelsestips Fotsopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres med følgende prinsipper: - Klipp av 2 til 3 mm av foten - Børst forsiktig soppen, hatt og lameller med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister som er til stede. - Skjær de for store eksemplarene i høyden - Vask bare om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppen under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips De...