Produkter for engrosvaskesystemer (4)

7631 2500W STÅL HÅNDTØRRER - Automatisk sensor håndtørkere

7631 2500W STÅL HÅNDTØRRER - Automatisk sensor håndtørkere

7631 2500W STÅL HÅNDTØRRER - Automatisk sensorhåndtørker
Flaske steriliseringsmaskiner

Flaske steriliseringsmaskiner

Steriliseringsmaskiner brukes i matprodukter. Det er prosessen som utføres før produktene går inn i emballasjen av flasken. Det finnes flere modeller. Sterilisering med damp-system Sterilisering med hydrogenperoksid. Sterilisering med UV-lampe 7-8 bar lufttrykk brukes i systemene. Kontrollsystemet er laget av PLC. Driftsvoltage 220 volt 50 hz Kontrollspenning 24 volt dc Systemet er designet i henhold til flasken eller boksen til produktet. 10 tommers, 7 tommers eller 4,3 tommers HMI-skjermer brukes Det er garantert i 2 år mot fabrikkfeil.
Dehydrator maskin - Varmepumpetørker for mat, frukt og grønnsaker.

Dehydrator maskin - Varmepumpetørker for mat, frukt og grønnsaker.

Frukt- og grønnsakstørkeren med varmepumpe: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikant varmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkilde varmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikant varmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matprodukter. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den flytende. På denne måten fullføres tørkeprosessen.
Varmepumpe dehydrator maskin for Oliver - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Varmepumpe dehydrator maskin for Oliver - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Frukt- og grønnsakstørkingsvarmepumpen: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikantvarmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkildevarmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikantvarmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matprodukter. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den flytende. På denne måten fullføres tørkeprosessen.