Produkter for engrosvaskesystemer (4)

Flaske steriliseringsmaskiner

Flaske steriliseringsmaskiner

Steriliseringsmaskiner brukes i matprodukter. Det er prosessen som utføres før produktene går inn i emballasjen av flasken. Det finnes flere modeller. Sterilisering med damp-system Sterilisering med hydrogenperoksid. Sterilisering med UV-lampe 7-8 bar lufttrykk brukes i systemene. Kontrollsystemet er laget av PLC. Driftsvoltage 220 volt 50 hz Kontrollspenning 24 volt dc Systemet er designet i henhold til flasken eller boksen til produktet. 10 tommers, 7 tommers eller 4,3 tommers HMI-skjermer brukes Det er garantert i 2 år mot fabrikkfeil.
VASKEMASKIN - VASKEMASKIN

VASKEMASKIN - VASKEMASKIN

Maskinen er fullt automatisk med PLC berøringsskjerm, og det er 25 vaskeprogrammer. Det kan også lagres et valgfritt vaskeprogram. Vaskekapasiteten er 30 kg, trommelvolumet er 400 l, varmeeffekten er 18 kW, motoreffekten er 4 kW, sentrifugeringshastigheten er maks. 600 o/min.
DW-2000 Transportbånd Oppvaskmaskin - 2000 Tallerkener / Time Vaskekapasitet

DW-2000 Transportbånd Oppvaskmaskin - 2000 Tallerkener / Time Vaskekapasitet

GENERELLE FUNKSJONER · 18/10 304 AISI rustfritt stål chassiskonstruksjon · Moderne og stilleggende design · Magnetisk dørswitch · Høy kvalitet rustfrie stålvarmere · Syklusstart ved dørlukking · Digital temperaturvisning · Individuell forvask- og vasketank · Forvarmet kjelletanksystem · Transportbåndsystem med to-trinns hastighet · Sikkerhetsbrytere · Brukervennlig kontrollgrensesnitt · Høydejusterbare ben · Mulighet for å feste drenerings- og skyllepumpe (valgfritt) Nødstoppknapp for sikkerhet
Dehydrator maskin - Varmepumpetørker for mat, frukt og grønnsaker.

Dehydrator maskin - Varmepumpetørker for mat, frukt og grønnsaker.

Frukt- og grønnsakstørkeren med varmepumpe: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikant varmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkilde varmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikant varmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matprodukter. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den flytende. På denne måten fullføres tørkeprosessen.