Produkter for bakeri (215)

Ovn med ringrør, 8 utganger for Olje/Gass/Tre Fringand - Ovn for bakerier og konditorier

Ovn med ringrør, 8 utganger for Olje/Gass/Tre Fringand - Ovn for bakerier og konditorier

Innovasjon innen matlaging redefinert med Fringand Olympic 8 Bouches EKSEPSJONELL YTELSE Fringand Olympic 8 Bouches ovnen markerer et betydelig fremskritt innen kulinarisk innovasjon. Med sin doble rekke av rør på hver etasje, sitt robuste brennkammer og sine ildfaste kanaler, garanterer denne ovnen en eksepsjonell masse og en praktisk talt ubegrenset stekekapasitet. Med en vekt mellom 10 og 15 tonn, tilbyr den en eksepsjonell ytelse for å møte behovene til profesjonelle kjøkken. FREMSKREVENDE OPPVARMING Prinsippet for oppvarming av Olympic ovnen er basert på kontinuerlige, sømløse rør som oppfyller standarden TU 37 B, garantert i 10 år. Med en diameter på 21,6 mm og en tykkelse på 3 mm, gjennomgår disse rørene en streng prosess, fra kaldbøying til trykktesting ved 400 bar, som sikrer maksimal tetthet. Referanse: Olympic 225/265/4 Dimensjoner i MM (LxBxH): 3210 x 3740 x 2250 Dim. Kammer: 2250 x 2400 Stekeoverflate: 23,9 m² Oppvarmingskraft: 128 Kw Elektrisk tilkobling: 1kw Brennerposisjon: Front nede
elektrisk konditorovn 3 rom Topazio - S3-125E

elektrisk konditorovn 3 rom Topazio - S3-125E

Fire pizza electrique professionnel Série Topazio - Modèle S3 -125E - Marque Sud Forni - Dimensjoner av kammeret (LxPxH): 950x1250x220 -220 -220mm - Utvendige dimensjoner (LxPxH): 1400x1470x1150mm - Antall brett 4+4+4 400x600mm eller 6+6+6 350x450 mm - Effekt: 400V+N+T / 40KW - Maksimal temperatur: 500°C - Vekt: 450 kg - Støtte som tilvalg - Tilgjengelig i forskjellige variasjoner og dimensjoner
Bakerposer

Bakerposer

Vårt lager består av mer enn 2000 varer av forbruksvarer for industri så vel som for husholdning. Vi tilbyr produkter for mat- eller papirindustrien, bakeri, slakteri, rengjøringsfirmaer, offentlige tjenester og andre. Hvis du ikke har funnet ditt ønskede produkt på følgende liste, vennligst kontakt oss. Våre salgsrepresentanter er her for å hjelpe deg.
Bakeri Sett Ibergrin - NYE ANKOMSTER

Bakeri Sett Ibergrin - NYE ANKOMSTER

Julebakset. Inkluderer former laget av rustfritt stål; og kjevle laget av slitesterkt naturlig tre. Inkluderer kjevle og 4 former i form av juletre, stjerne, snømann og pepperkakemann. Presentert i en kraftboks. 5 deler Rustfritt stål/ Tre Ref:20109 Vare størrelser og vekt: 40 x 6,5 x 6,5 cm | 267 gr
KJØKKENHJELEMIDLER - ÉN-STOPPLØSNING FOR ALLE OMRÅDER

KJØKKENHJELEMIDLER - ÉN-STOPPLØSNING FOR ALLE OMRÅDER

ALT DU KAN TENKE PÅ FOR KJØKKENHJELEUTSTYR
Bakerikonsultasjon

Bakerikonsultasjon

Ekspertise for å Forbedre Dine Bakerteknikker
1000 poser 102 croissanter 12 + 5 x 21 cm - Bakerier

1000 poser 102 croissanter 12 + 5 x 21 cm - Bakerier

Disse croissant-posene i brunt kraftpapir 35 g/m² med "tradisjon" mønster er ideelle for bruk i bakeri og konditori, men også for privatpersoner. Croissant-posen har flere fordeler: Denne croissant-posen, laget av kraftpapir, er en fettbestandig emballasje som gjør det lettere å transportere dine croissanter, pain au chocolat, chocolatine eller andre konfekter. Denne papiremballasjen er biologisk nedbrytbar. Kode: SCR2 Størrelse: 102 Dimensjon: 120 + 50 x 210 (B + bunn x H i mm) Materiale: Kraftpapir
Enzymer - Bakeri- og Meieri-enzymer

Enzymer - Bakeri- og Meieri-enzymer

{"EC amylases 3.2.1.1":"EC amylaser 3.2.1.1","Glucose oxidase":"Glukoseoksidase","Protease EC 3.4.21.112":"Protease EC 3.4.21.112","Cellulases EC 3.2.1.4":"Cellulaser EC 3.2.1.4","Chymosin EC 3.4.23.4":"Kymosin EC 3.4.23.4","BAKETY ENZYMES:":"BAKERY ENZYMER:","DAIRY ENZYMES:":"MEIERI ENZYMER:","Transglutaminase":"Transglutaminase","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaser EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":"Lipoksygenase","Lactase EC 3.2.1.23.":"Laktase EC 3.2.1.23.","Pepsin EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1"}
Hvete Spirer - Den Rikeste Delen av Hvete

Hvete Spirer - Den Rikeste Delen av Hvete

Vi bruker denne høykvalitets råvaren til å utvinne det gyldne hvetekimoljen ved en skånsom prosess, og for å stabilisere hvetekimmel og -granulater. Våre hvetekim er spesielt egnet for bruk i bakverk, frokostblandinger, sjokolade, godteri og sportsnæring.
Hvite Pappesker / Hvite Kakeesker - Bakeri

Hvite Pappesker / Hvite Kakeesker - Bakeri

Hvit Pappeske ideell for søtsaker, snacks og kaker. Består av 2 deler (bunn + lokk). Finnes i forskjellige størrelser. Også tilgjengelig med vindu.
Lotus speculoos pålegg 400g (OV 12) - 1 - Mat / Bakeri / Frokost

Lotus speculoos pålegg 400g (OV 12) - 1 - Mat / Bakeri / Frokost

Lotus Speculoos Pålegg 400g (OV 12) - 1 - Mat / Bakeri / Frokost Lotus:13200
Tilpassbare brødposer

Tilpassbare brødposer

"4 sesongers brødposer" er designet for å passe til alle anledninger. Laget av materialer av høy kvalitet, er disse posene perfekte for å transportere brødene dine samtidig som de bevarer ferskheten. Deres elegante og praktiske design gjør dem ideelle for bakerier og arrangementer. Ved å tilpasse brødposene dine, styrker du identiteten til merkevaren din og skaper en minneverdig opplevelse for kundene dine. Disse posene er et klokt valg for å kombinere funksjonalitet og estetikk.
RAWE KASHEWNØTTER 1 KG

RAWE KASHEWNØTTER 1 KG

Rå cashew nøtter er en proteinrik matvare med en unik og uforlignelig smak, perfekt å nyte til frokost eller som en snack mellom måltidene. De kan brukes både i tilberedning av søtsaker og til brød, focaccia, men også i andre oppskrifter. Rå cashew nøtter oppbevares vakuumpakket for å bevare aromaen deres og er ekstraordinært rike på næringsstoffer: vitamin A, B1 og B2 samt mineraler (magnesium, kalium og jern), i tillegg til å være en svært energirik matvare. Naturlige cashew nøtter er perfekte for å berike ulike matoppskrifter, enten de tilsettes i forretter eller hovedretter, eller i salater. De brukes også mye av veganere som erstatning for ost eller krem. Cashew nøtter, som all tørket frukt, har et betydelig antall kalorier, så det er lurt å begrense inntaket hvis man følger en kaloriredusert diett. Den praktiske 1 kg pakken er perfekt for å ha et naturlig, ekte og alltid tilgjengelig produkt.
Ventilert disk, uten reservasjon, med 'Europa' gruppe - Utstillings- og konditoridisken

Ventilert disk, uten reservasjon, med 'Europa' gruppe - Utstillings- og konditoridisken

Bombede glass, "herdet" glass, vindushevesystem med hydrauliske stempler. Antidugg ventilasjonsanordning på frontvinduene. Utstillingsflate i malt stål (forgylt), sølvversjon i rustfritt stål, utstillingsdybde 830 mm. Uten kjølerom. Arbeidsplate i "preget" rustfritt stål, ripebestandig. Ventilert kulde, "behandlet" fordamper mot matvarer. Gruppe (omgivelsestemperatur +25°C / 60% R.H.) med væskebeholder og fordamper utstyrt med termostatisk ekspansjonsventil R404 (både for versjon med innbygd gruppe og uten gruppe). Avrimingssystem med selvfordampning (via motstand) for versjoner med innbygd gruppe, med oppsamlingsskål for versjoner uten gruppe. Eliwell elektronisk kontrollpanel. Øverste glassplate med "beskyttet" belysning og en mellomliggende plate med "beskyttet" belysning. Belysningen er av typen HVIT NEON. Mulighet for kanalisering ved hjelp av et sett (se tilbehør). Referanse: ESA-290 Merke: Diamond Europe Nettovekt (Kg): 468 Dimensjoner i MM (BxDxH): 2903 x 1114 x H1300 Volum (M³): 5.52 Effekt (kW): 0.37 Strømforsyning (Volt): 230/1N 50Hz Temperatur (T°): 0°+4°
KAPPA 4-etasjeovn med 16 gass- og oljeutganger - Bakeri- og konditorovner

KAPPA 4-etasjeovn med 16 gass- og oljeutganger - Bakeri- og konditorovner

Beskrivelse av KAPPA LOGIUDICE FORNI 4 Etasjes Stekeovn med 16 Munner Gass og Olje KAPPA LOGIUDICE FORNI 4 Etasjes Stekeovn, referanse LFK442 fra merkevaren Logiudice Forni, representerer eksellens innen profesjonell baking med sitt innovative design og topp ytelse. Tilpasset behovene til profesjonelle bakere og konditorer, tilbyr denne ovnen overlegen stekekvalitet og stor allsidighet for å møte de høyeste kravene. Innovativt design: KAPPA LOGIUDICE FORNI Stekeovn er utstyrt med ringrør, samtidig som den opprettholder de viktigste egenskapene ved homogenitet og stekekvalitet fra Logiudice dampovner. Dens innovative design møter dagens brukeres behov for kompakthet og fleksibilitet. Høy ytelse: Med sine 4 etasjer og 16 munner, tilbyr denne ovnen en generøs stekeoverflate på 23,85 m², noe som muliggjør stor produksjon på et begrenset område. Referanse: LFK-442 Merke: Logiudice Forni Dimensjoner: 3040x3760x2300mm Dimensjoner på kammer: 2480x2400x200mm Stekeoverflate: 23,85m² Antall dører: 4 (620mm) Termisk effekt: 139 kW / 480 000 BTU/h Elektrisk effekt: 1,5 kW Vekt: 8000 kg
Fire til rør med 5 utganger Bi-energi Fringand - Bakeri- og konditorovner

Fire til rør med 5 utganger Bi-energi Fringand - Bakeri- og konditorovner

Fire til rørovne 5 munnstykker Bi-energi Fringand | OptimaBI 15/240/4+1 Fire til rørovne 5 munnstykker Bi-energi Fringand, referanse OptimaBI 15/240/4+1, er en kulinarisk innovasjon som redefinerer standardene for ytelse og energimangfold. Designet av det anerkjente merket Four Fringand, tilbyr modellen Optima Bi-energi en uovertruffen matlagingsopplevelse, som kombinerer oppfinnsomhet og pålitelighet. Nøkkelfunksjoner: 1. Energi-mangfold: 4 nivåer gass/olje og et 5. nivå elektrisk gir en bemerkelsesverdig tilpasningsevne for ulike matlagingsmetoder. Fleksibilitet til å varme opp hver seksjon av ovnen selektivt i henhold til spesifikke krav. 2. Jevn varmefordeling: Steiner av ildfast sement og høy kvalitet varmeelementer sikrer en jevn fordeling av varmen, noe som garanterer optimale matlagingsresultater. Referanse: Optima-BI 15/240/4+1 Merke: Fours fringand
4-Etasje Ovn med 16 Gass- og Oljeutganger - Bakeri- og Konditorovner

4-Etasje Ovn med 16 Gass- og Oljeutganger - Bakeri- og Konditorovner

Beskrivelse av 4-etasje Bunnfyrt Ovner 16 Utganger Gass og Olje PRIME LOGIUDICE FORNI 4-etasje Bunnfyrt Ovner 16 Utganger Gass og Olje fra merket Logiudice Forni, referanse LF443, representerer eksellens innen profesjonell baking. Med sine imponerende egenskaper og innovative design, er denne ovnen et optimalt valg for bakerier og høykvalitets serveringssteder. Dampovner med annular rør: Utstyrt med kanaler i ildfast murstein og et isolasjonslag i betong, tilbyr disse ovnene en eksepsjonell bakekvalitet takket være temperaturens jevnhet produsert av dampens sirkulasjon. Bakerens allsidighet: Ideell for baking av ulike typer produkter takket være sine 3 og 4 kammer med flere dører og bakeflater mellom 6m² og 29,5m². Drivstoffalternativer: Tilgjengelig i gass-, diesel-, fast brensel-, biomasseversjoner, og med en pelletbrenner, som gir fleksibilitet i bruken. Referanse: LF-443 Merke: Logiudice Forni Dimensjoner: 3040x4380x2680mm Dimensjoner på kammer: 2480x2960x200(x4) mm Bakeflate: 29,40m² Antall dører: 4/620 mm Termisk effekt: 186KW (640 000 BTU/h) Elektrisk effekt: 1,5 kW Vekt: 14500 Kg
PRO + JAC Automatisk Gruppe - Bakeri Former

PRO + JAC Automatisk Gruppe - Bakeri Former

Pro+ automatisk gruppe er perfekt kompatibel med resten av JAC-serien, volumetriske vekter og formere kompletterer Pro+ for å gjøre det til et ekte teknologisk konsentrat som vil automatisere og stabilisere produksjonen din. Maksimal hygiene, produktstabilitet, høye hastigheter, det er hva som kjennetegner Pro+. Pro+ er en automatisk bakegruppe. Den består av en volumetrisk delingsmaskin, en heis med automatisk lasting og lossing, en integrert eller ekstern former. (Volumetriske vekter og former ikke inkludert) To forskjellige versjoner er tilgjengelige; Den ene tilpasset håndverksmarkedet (P12ST), den andre mer tilpasset for høyvolum markeder (P17ST) Denne maskinen er helt tilpassbar for å passe inn i ditt miljø, den kan lastes fra høyre eller venstre, fra siden, men også fra fronten. Referanse: PRO+ Merke: JAC Utvendig avlastingsbånd: 825 Lang evakueringsbånd (200 cm): 1.07 By-pass for heis: 1.3 Easyflour: 3.500 Dobbel utgang: 1.695 Nettovekt (kg): 655
Elektrisk Roterende Ovner for Kaker 14 Nivåer - CHR PRO Materiale

Elektrisk Roterende Ovner for Kaker 14 Nivåer - CHR PRO Materiale

Roterende Elektrisk Ovnen for Bakeri fra R-serien til Moretti Forni er det ideelle utstyret for profesjonelle bakere og konditorer. Med sin avanserte teknologi og ergonomiske design, tilbyr denne ovnen en eksepsjonell stekekvalitet for et bredt spekter av produkter. Optimalisert sirkulasjon av varm luft: Sikrer utmerket kvalitet og jevn steking for alle typer produksjon takket være den roterende bevegelsen til vognen. Kapacitet på 14 nivåer: Passer for intensiv produksjon for å møte høy etterspørsel. Roterende vogn med plater 600x400 mm: Forenkler lasting og lossing av produkter takket være en rampe i rustfritt stål. Dampproduksjon: Bevarer produktene ved å unngå uttørking og volumtap. Ergonomisk dobbeltglassdør: Tilbyr en stor glassoverflate for optimal visning, med et kromhåndtak for økt brukervennlighet. Referanse: R14E14 Merke: Moretti Forni Strømforsyning: 400 V (tri+N) Effekt: 25.56 kW Dimensjoner: 1142 x 1761 x 2481 mm Nettovekt: 580 Kg Antall nivåer: 14 Avstand: 77.5 mm Energi: elektrisk Dimensjoner på rister: 600 x 400 mm Maksimal temperatur: 270°C
Ovn med ringformede rør, 4 utganger, Bi-energi Fringand - Bakeriovn

Ovn med ringformede rør, 4 utganger, Bi-energi Fringand - Bakeriovn

3 etasjer gass/olje 4. etasje elektrisk Tilgjengelig i forskjellige variasjoner og dimensjoner Den annularrørovnen med 4 munnstykker, 3 etasjer gass/olje og en elektrisk etasje av Biénergie-merket Fringand representerer en innovativ og allsidig løsning for å imøtekomme ulike matlagingsbehov. Med sin energidualitet og avanserte funksjoner tilbyr denne ovnen en eksepsjonell fleksibilitet samtidig som den garanterer topp ytelse. Oppdag dens detaljerte egenskaper: Energimangfold: Dualiteten gass/olje kombinert med en elektrisk etasje gir en uovertruffen fleksibilitet for å tilpasse seg alle typer matlaging. Du har muligheten til å varme opp en enkelt del av ovnen avhengig av dine spesifikke behov. Homogen Varmefordeling: De 20 mm tykke ildfaste steinplatene og 14 mm diameter varmeelementene sikrer en jevn fordeling av varmen. Bakematerialeovn Dimensjoner (BxDxH): 1800x3075x2250mm Dimensjoner rom: 1200x2400mm Stekeoverflate: 11,5 m² Oppvarmingskraft: 58 Kw Elektrisk tilkobling: 17,4 kw Brennerposisjon: Front nede
BONGARD Roterende Vognovn 6.43 E - Bakeri- og Konditorovner

BONGARD Roterende Vognovn 6.43 E - Bakeri- og Konditorovner

EKSKLUSIVT EXPORT Den mest kompakte ovnen i Serie 3 Garanti for jevn og ensartet steking Utstyrt med «Soft Flow»-teknologi for myk og effektiv ventilasjon Ideell for baking av brød og konditorvarer Ny varmeveksler for forbedret lønnsomhet Sikkerhetsfrakobling på vognens drift Referanse: 6.43 E Merke: Bongard
Ventilert blandingsovn Alcor Cook - Ovner for bakerier og konditorier

Ventilert blandingsovn Alcor Cook - Ovner for bakerier og konditorier

3 tilberedningsmoduser: konveksjon, kombinert og damp Produksjon av damp forbedret takket være kjelen Intelligent fuktighetsstyringssystem HygroControl Automatisk vask 7 viftehastigheter Berøringskontroll 10’’ 115 forhåndsregistrerte oppskrifter i kontrollen, kategorisert Mulighet for å lage opptil 500 oppskrifter med bilde Automatisk styring av åpning av dører Synkroniserte flere tilberedninger (Stop Synchro’) Samtidige flere tilberedninger (Multi Chrono’) Justerbar forvarming opptil 300°C Den ventilerte ovnen Alcor Cook er en blandingsovn beregnet for tilberedning av forstekte bakeriprodukter, konditorvarer og wienerbrød. Dens forbedrede dampmodus muliggjør også tilberedning av snacks og cateringretter. Den finnes i 2 modeller med 6 eller 10 plater 400×600. Den aksepterer også GN1/1 skinner, noe som øker kapasiteten til 7 og 11 plater. Referanse: Alcor Cook Merke: Bongard
Fem-trinns Dobbelt Energi Ringrørovn - Bakeri- og Konditorovner

Fem-trinns Dobbelt Energi Ringrørovn - Bakeri- og Konditorovner

Fire til rør med 5 nivåer BiEnergi Fringand 3 nivåer gass/olje 4. og 5. nivå elektrisk Dimensjoner (BxDxH): 2100x2235x2250mm Dimensjoner rom: 1500x1600mm Kokeoverflate: 12 m² Oppvarmingskraft: 60 Kw Elektrisk tilkobling: 14.95 kw Brennerposisjon: Front nede Tilgjengelig i forskjellige variasjoner og dimensjoner Ovnen til rør med 5 munnstykker, 3 nivåer gass/olje og 4. og 5. nivå elektrisk BiEnergi fra merkevaren Fringand er en innovativ løsning som kombinerer energimangfold, avanserte kokeegenskaper og høy kvalitet i designet. Oppdag detaljene om egenskapene og fordelene ved denne BiEnergi-modellen. 1. Energimangfold: Dualiteten gass/olje kombinert med et 4. og 5. nivå elektrisk gir en eksepsjonell energimangfold for å tilpasse seg alle typer matlaging. Referanse: Optima-BI 15/160/3+2 Merke: Fours Fringand
5-kammers Soleovn E180/5L - Bakeri- og Konditorovner

5-kammers Soleovn E180/5L - Bakeri- og Konditorovner

- Stekeoverflate: 22,50 m² - 15 dører på 620 mm - Dim: 1860*2420*160 mm - Utvendige mål: 2440*3530*2200 - Vekt: 3950 kg - Effekt: 127/78 Kcal/h Referanse: E180/5/5L Merke: Aldegheri forni Stekeoverflate: 22,50 m² Dim: 1860*2420*160 mm Utvendige mål: 2440*3530*2200 Vekt: 3950 kg Effekt: 127/78 Kcal/h
400 x 600 utstillingsplate i grå aluminium - Bakeriutstyr ovn

400 x 600 utstillingsplate i grå aluminium - Bakeriutstyr ovn

Fire til Sole Elektrisk 3 Munner 900x1200 fra Fringand: Eleganse i Tjeneste for Matlaging EN HARMONISK INTEGRERING I SMÅ ROM TOPELEC 900x1200 fra Fringand, med sine kompakte dimensjoner og stilige design, passer perfekt inn i alle typer rom, selv de mest trange. Ideell for bakerier/butikker, gir den muligheten til å utføre matlaging foran kundene. Den geniale utformingen gjør det enkelt å montere varmeelementene, noe som sikrer en rask og effektiv installasjon. EKSEPSJONELLE YTELSER, AVANSERT TEKNOLOGI En ekte teknologisk perle, TOPELEC tilbyr imponerende ytelse. Takket være sin raske oppvarming og ideell dampproduksjon, garanterer denne ovnen optimal respons og varmeeffekt. Dens evne til å utmerke seg i baking av kalde og sterkt hydrerte deiger (over 70%) gjør den til et allsidig produksjonsverktøy. Referanse:90/120/3 Merke:Fours fringand Modell:TOPELEC Stekeoverflate:3.2 m² Dimensjoner plater:900 x 1200 mm Eksterne dimensjoner:1450 x 1920 x 2250 mm Effekt:16.7 Kw
PLATINUM Spiralblandere med Avtagbar Bolle - Bakeriblandere

PLATINUM Spiralblandere med Avtagbar Bolle - Bakeriblandere

SPIRALBLANDERE MED FJERNBAR BOLLE Platinium Hellingskapasitet 75L Melkapasitet 125kg Deigkapasitet 200kg Elektronisk kontroll Automatisk hastighetsbytte *Mer opti Referanse: AF00A4A0060 Merke: Bertrand
Bordbrødskjærer Enfase - CP440AP

Bordbrødskjærer Enfase - CP440AP

Mål: 440x606x603mm Skjærebredde: 440mm Semi-automatisk kutting Spenning: 230V 50 Hz 1 Ph Effekt: 0,49 kW Serienummer: 12107164 Produksjonsår: 2014
Automatisk spiralblander, 2 hastigheter, 2 timere, 2 motorer, 200 Kg - Bakerimixere

Automatisk spiralblander, 2 hastigheter, 2 timere, 2 motorer, 200 Kg - Bakerimixere

produksjonskapasitet 200 kg (290 Lt) Kapasitet mel 133 kg 2 hastigheter, automatisk justerbare (spiral: 1. hastighet 111 omdr./min og 2. hastighet 223 omdr./min) & (Karet: 15 omdr./min) 2 elektroniske timere for automatisk styring av hver hastighet. 2 uavhengige motorer, en for karet og en for spiralen Enhet for heving av karet ved impuls og for omvendt rotasjon av karet. Karet Ø 900xh470 mm. Betjeningspanel, lavspenning 24 V. (IP55). Motorer med remdrift. Nødstoppknapp type "nødstopp". Ramme i epoxybelagt stål, med høy tykkelse. Karet, spiralen, verktøystangen og deleren er laget av rustfritt stål AISI 304, med høy tykkelse. Spiraltilkoblingsgruppe i rustfritt stål, vanntett og svært solid. Beskyttelsesrist for karet i rustfritt stål med mikrobryter. Leveres som standard med 2 faste bakhjul i nylon og 1 svinghjul samt 2 justerbare støtter foran. Referanse: PSB-202MI/2V Merke: Diamant Europe Nettovekt (Kg): 830 Dimensjoner i MM (LxPxH): 930x1490x1560 Volum (M³): 3.52 Effekt (kW): 11 Strømforsyning (Volts): 400/3N 50-60Hz HP: 14h70
Gass Rotasjonsovn 500x700 Smart FABEN - Brødugn

Gass Rotasjonsovn 500x700 Smart FABEN - Brødugn

FABEN Smart Range Gas Rotary Oven er en høyytelses bake-løsning ideell for bakerier og konditorier. Med eksterne dimensjoner på 1400x1170x2300 mm, rommer denne allsidige ovnen vogner i ulike størrelser, inkludert 400x600, 500x700, og 450x650 mm, med 15 til 18 hyller per vogn. Den har en termisk effekt på 40,000 Kcal/h (47 kW), som sikrer jevn og effektiv baking. Den roterende bevegelsen drives av en girmotor med et rotasjon + remskive-system vurdert til 0.18 kW, mens brenneren bruker 1.5 kW elektrisitet. Denne ovnen er designet for holdbarhet, veier 770 kg, og har en frontmontert brenner for enkel tilgang. Perfekt for baking av et bredt spekter av produkter, fra brød til baguetter, gir den jevne stekeresultater hver gang. Eksterne dimensjoner : :1400x1170x2300h mm Vogn dimensjoner : :500x700 mm Antall hyller per vogn ::15/18 Termisk effekt ::40,000 Kcal/h // 47 kW Girmotor effekt (rotasjon + remskive) : :0.18 kW Elektrisk effekt (brenner) ::1.5 kW Vekt ::770 kg