Produkter for bakeri (9)

Glukosebeholder I Deigbeholder med kvern - for tilberedning av glukose (druvesukker) I for bakeriindustrien

Glukosebeholder I Deigbeholder med kvern - for tilberedning av glukose (druvesukker) I for bakeriindustrien

Glukosebeholder med tilkoblinger for tilberedning av glukose (druesukker) Den mobile KASAG glukosebeholderen er vakuumtett og utstyrt med nivådetektor og pumpe. Deigbeholder med kvern for bakeribransjen Deigbeholderen med kvern er spesielt laget for svampekakeindustrien.
EcoClean Konsentrat Allsidig Rengjøringsmiddel - Bakeri

EcoClean Konsentrat Allsidig Rengjøringsmiddel - Bakeri

Swiss EcoClean er en utmerket fettløser. Svært godt egnet for rustfritt stål, aluminium, fliser, tre, plast. Egnet for matvareområder. Miljøvennlig, materialvennlig og brukervennlig. Bare spray, tørk av, skyll. Hvis nødvendig, la det virke en stund før du tørker/skylder. Ved større overflater er det best å bruke en skumkanon og skylle flekkene etterpå med høy- eller lavtrykk med varmt eller kaldt vann.
Pizza Biter

Pizza Biter

Ferdigbakte fryseprodukter, 76g Ingredienser: Tomater 29%, (syretilsetning sitronsyre), hvetemel, vann, ost 10%, sjampinjonger (antioksidant askorbinsyre), vegetabilske fett og oljer uherdet (palmefett (bærekraftig), rapsolje), stivelse, gjær, skinke (nitrittpølsesalt konserveringsmiddel E250, stabilisator E452, surhetsregulator E331), løk, bordsalt, soyamel, smakforsterker natriumglutamat, sukker, krydder. Legg på brett og sett i den forvarmede ovnen. Steking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, soya.
Quiche-terter

Quiche-terter

Ferdigbakte fryseprodukter, 82g. Ingredienser: Skummet melk, hvetemel, vegetabilske fett og oljer (herdet) (palmeolje (bærekraftig), rapsolje), egg, vann, ost 8%, stivelse, bacon (konserveringsmiddel E250, antioksidant E301), løk, soyamel, salt, sukker, bindemiddel (E466), smakforsterker (E621), gjær, krydder. Legg på brett og sett i den forvarmede ovnen. Steking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya.
Ostekaker

Ostekaker

Ferdigbakte fryseprodukter, 82g Ingredienser: Skummet melk, hvetemel, ost 15%, vegetabilske fett og oljer (herdet palmeolje (bærekraftig), rapsolje), egg, vann, stivelse, soyamel, bordsalt, sukker, smakforsterker natriumglutamat, bindemiddel (E466), krydder, gjær. Legg på brett og sett i den forvarmede ovnen. Steking: Ved 200°C, stek i ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya.
Skinketopp

Skinketopp

Stykke à 70g, kartong dypfryst i deig. Ingredienser: Butterdeig (hvitt mel (hvete), vann, vegetabilske fett og oljer uherdet (palme, raps), hvetestivelse, invert sukker sirup, jodert bordsalt, emulgatorer (E471, E475), konserveringsmidler (E200, E202), surhetsregulerende midler (E270, E330)). Skinke CH 20% (svinekjøtt, vann, nitrittpølsesalt, bordsalt med konserveringsmiddel E250, sukkerarter (glukose, stivelsessukker), antioksidanter (E331, E301), krydderekstrakter, smakforsterkere (E621), aromaer). Egg, brødsmuler, soyamel, skummet melk, vann, hvitvin, krydder, løk, smakforsterkere (E621), bordsalt. Legg på brett med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. Baking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya. Kjøttprodukt til kokt spising. Laget i Sveits med sveitsisk kjøtt.
Pølsehorn

Pølsehorn

Frosset i deig, 90g.
Pølsehorn

Pølsehorn

Frosset i deig, 90g
Løkfritters

Løkfritters

Ferdigbakte fryseprodukter, 82g Ingredienser: Hvete mel, vegetabilske fett og oljer uherdet (palmefett (bærekraftig), rapsolje), vann, egg, løk USA 8%, stivelse, skummet melkepulver, ost, soyamel, smakforsterker (E621), bordsalt, bindemiddel (E466), sukker, gjær, krydder. Chüechli legges direkte fra fryseren på platen. Settes inn i kald ovn. Steking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya.