Skinketopp
Stykke à 70g, kartong dypfryst i deig.
Ingredienser: Butterdeig (hvitt mel (hvete), vann, vegetabilske fett og oljer uherdet (palme, raps), hvetestivelse, invert sukker sirup, jodert bordsalt, emulgatorer (E471, E475), konserveringsmidler (E200, E202), surhetsregulerende midler (E270, E330)). Skinke CH 20% (svinekjøtt, vann, nitrittpølsesalt, bordsalt med konserveringsmiddel E250, sukkerarter (glukose, stivelsessukker), antioksidanter (E331, E301), krydderekstrakter, smakforsterkere (E621), aromaer). Egg, brødsmuler, soyamel, skummet melk, vann, hvitvin, krydder, løk, smakforsterkere (E621), bordsalt. Legg på brett med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen.
Baking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya. Kjøttprodukt til kokt spising. Laget i Sveits med sveitsisk kjøtt.