Produkter for bakeri (12)

Dan’Olma Bakeri-Konditor Margarine - Tilgjengelige formater: 500g / 2kg plater

Dan’Olma Bakeri-Konditor Margarine - Tilgjengelige formater: 500g / 2kg plater

Dan’Olma sitt utvalg av margarin for bakeri og konditori er ideelt for håndverkere og profesjonelle som ønsker å finne en god balanse mellom kvalitet og pris. Disse produktene er laget for produksjon av briochedeiger, butterdeig, croissanter og d
CASTLE CHOCOLATMALTFLOUR - CASTLE CHOCOLATMALTFLOUR

CASTLE CHOCOLATMALTFLOUR - CASTLE CHOCOLATMALTFLOUR

Ristet byggmaltmel uten enzymatisk aktivitet. Farge - ca. 800-1000 EBC
Bakeriprodukter

Bakeriprodukter

Forbedre tekstur, smak og fuktighetsbevaring av bakervarer med våre melkepulver, ideelle for brød, bakverk og andre bakeriprodukter. Castle 1/20 D3 VEG er en unik melkekomposisjon spesifikt utviklet som en erstatning for skummet melkepulver. Den er designet for bruk i ulike matindustrier, inkludert bakeri, bakverk og småkakeproduksjon. Castle 2/33 B109A er en erstatning for skummet melkepulver i ulike applikasjoner som småkaker, sauser, bakverk og bakeriprodukter. Denne blandingen er spesifikt formulert for å gi lignende funksjonalitet og egenskaper som skummet melkepulver. *tilpasning av blandinger med forskjellige % av fett og protein tilgjengelig
Profesjonell Ampi Vaffeljern: 4 x Liège Vaffel - Liège Vaffelmaskin

Profesjonell Ampi Vaffeljern: 4 x Liège Vaffel - Liège Vaffelmaskin

Denne profesjonelle vaffeljern fra Ampi lar deg steke 4 ekte Liège-vafler samtidig i en ekte støpejernsmal. Et profesjonelt vaffeljern designet for intensiv bruk hele dagen for din vaffelbutikk, bakeri, food truck, ... Du vil raskt kunne steke mange deiger (deigkuler) i løpet av dagen. For mer informasjon, besøk vår nettside www.ampi.be eller via skjemaet på vår kontaktside https://ampi.be/contact/ hvor vi med glede hjelper deg. Teamet hos Ampi
Sprø Krystallrug

Sprø Krystallrug

Crispy Crystal Rye er produsert fra spiret rug som har blitt ristet med et spesifikt temperaturprogram for å forbedre reaksjoner av karamelisering inne i kornene. Det gir farger av rødtonet brunt, veldig sterke aromaer av krydret brød, og etterligner sødmen av mørk sjokolade.
Sprø Krystallhvete

Sprø Krystallhvete

Crispy Crystal Wheat er produsert fra maltet hvete som har blitt ristet med et spesifikt temperaturprogram for å forbedre karameliseringen inne i kornene. Det kan brukes som sprø ingredienser i sjokolade, kjeks, frokostblandinger samt som topping for mange retter.
CASTLE CARATERRA MALTMEL

CASTLE CARATERRA MALTMEL

Castle Terra Maltmel er laget av bygg. Produktet er ikke ment for rå konsum. Farge - ca. 170-220 EBC
CASTLE TERRA MALTMEL

CASTLE TERRA MALTMEL

Castle Terra Maltmel er laget av bygg. Produktet er ikke ment for rå konsum. Farge - ca. 220-280 EBC
SLOTT SVART MALT MEL

SLOTT SVART MALT MEL

Ristet byggmaltmel uten enzymatisk aktivitet. Farge - ca. 1250-1450 EBC
Mungbønne mel

Mungbønne mel

Dette produktet er sammensatt av mel som er oppnådd fra maling av rene mungbønner (Vigna Radiata) som er varmebehandlet for pasteurisering, deodorering og tørking, i samsvar med gode produksjonspraksiser samt forskrifter for fareanalyse og risikobasert forebyggende kontroll.
CASTLE MELANO MIX MALTMEL

CASTLE MELANO MIX MALTMEL

Castle Melano Mix Maltmel er laget av en blanding av bygg og hvete. Produktet er ikke ment for rå konsum. Farge - ca. 70-90 EBC
Vaffeljern - Liège Vaffel (ref.52126) - Designet for å lage 2 Liège vafler i det tradisjonelle 4x6 formatet.

Vaffeljern - Liège Vaffel (ref.52126) - Designet for å lage 2 Liège vafler i det tradisjonelle 4x6 formatet.

Gaufrieren Ampi® ref.52126 er en profesjonell enhet designet for intensiv bruk. Gaufrieren er utstyrt med en stekeform laget av massiv støpejern og en ramme i rustfritt stål. Tekniske spesifikasjoner for gaufrieren ref.52126: - Stekeblokker i massiv støpejern for 2 vafler (15 kg) - Elektrisk effekt: 1500 W - Maskinbearbeidet lukkeoverflate - Ramme i rustfritt stål & Avtakbare renholdsplater i rustfritt stål - Bryter og indikatorlampe - Lavt strømforbruk - Tilgjengelig i 230 V eller 110 V - Termostat 50°C til 300°C - Termostatisk justering av våre enheter opp til 300° Celsius for pyrolyse-modus - Fullstendig roterende åpning opptil 180°: For en jevn fordeling av deigen og sukkeret - 1 års garanti på elektriske komponenter Vaffelspesifikasjoner: - Avtrykk: 4x6 - Dimensjon: 67 x 115 mm - Vaffelvekt: 150g maks