Italia, San Stino Di Livenza
Landbruksselskapet CASERE er perfekt plassert i D.O.C.-området Lison - Pramaggiore, som ligger i kommunen San Stino di Livenza (Venezia). Den spesielle utformingen av terrenget har gjort det mulig å oppnå et produkt av høy kvalitet både i hvite og røde viner, slik at det er hele åtte kvaliteter representert i Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore. Takket være den lange erfaringen som e...
Portefølje (43)
... fyldig og kraftig vin, representativ for prestisjen til våre viner fra Bordeaux. VINIFIKASJON Tradisjonell i ståltanker. DRUESORTER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon SMAKSOPPLEVELSE Dyp, glitrende granatrød farge. Fruktig aroma med hint av solbær, bjørnebær og surkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. MAT- OG VINPARING Nyt den sammen med en faux-filet av storfekjøtt, en svinefilet med svisker eller en modnet ost. 18°C. UTMERKELSER 2012: Bronsemedalje IWC 2013...
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... avslører en perfekt balansert finish. MAT- OG VINPARING Serveres ved en temperatur på rundt 16°C sammen med blodpølse og potetpuré, en gryte med svinekjake i rødvin eller en stekt kanin med løk. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima...
Portefølje (60)
Frankrike, Roubia
... frukter, noter av mentol. Skarp angrep i munnen. Utvikling med sitrusnoter og en forfriskende mineralitet i avslutningen. MAT- OG VINPARING Stekte kamskjell med smør. Hardoster som Comté. Sjeld vin. Ideelt å drikke mellom 10 og 12°C. Innhold (L): 0,75 Brutto vekt (kg): 1,5 Alkoholprosent (%): 13...
Portefølje (28)
Frankrike, Malataverne
...Innhold 75 cl Rosé, laget av utvalgte druer fra våre gamle cinsault-viner. SMAKSOPPLEVELSE SERVERINGSTEMPERATUR Mellom 11° og 12° MAT- OG VINPARING For aperitiff, Grillet fisk, Grillet hvitt kjøtt, Asiatiske spesialiteter, Middelhavsmat...
Portefølje (188)
Frankrike, Brue Auriac
... vanilje. Den utvikler seg deretter mot krydret pepper og rosa pepperkorn. I munnen er angrepet rundt og fyldig, med krydrede noter, før den utvikler seg mot lekre noter av mørke frukter og treaktige noter som støtter en vakker og lang ettersmak. MAT- OG VINPARING: Rødt kjøtt, kjøttretter, sopp, oster SERVERING: 18-20°C LAGRING: Drikk nå eller vil fortsette å forbedre seg i løpet av 5 år...
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen