...service, vedlikehold og reparasjon utføres direkte fra Altena. Kalibreringer er også mulig i høye dosehastighetsfelt. I tillegg finnes det et spesialområde for reparasjon av kontaminerte enheter, godkjent av myndighetene. Siden 1995 har vi implementert et kvalitetsstyringssystem i henhold til DIN EN ISO 9001. I juli 2018 ble vi resertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001:2015. Videre har vi hatt ATEX-godkjenning siden 2004 og har etablert et kvalitetskontrollsystem i henhold til NATO-krav. GRAETZ Strålingsmåleteknikk GmbH er et eierdrevet, mellomstort selskap. Salget av produktene skjer globalt.
Portefølje (29)
Tyskland, Iserlohn
GM har vært en internasjonalt ledende produsent og leverandør av kistebeslag og kistehåndtak siden 1907. I tillegg produserer selskapet også urner og transportkister. Begravelsesbyråer kan skaffe disse produktene gjennom spesialhandelen for begravelsesutstyr og begravelsesbehov. For første gang på begravelsesmessen BEFA 2018 presenterte selskapet et nytt sortiment av urner: Urncape. Urncapes er biourner, også kjent som tekstilurner eller stoffurner.
Portefølje (5)
... en 1.000 kvm stor lagerhall fullført. Med dette steget er vi enda mer effektive for våre kunder og kan også hente og lagre store mengder beholdere på kort varsel. 2013 Fullføring av utendørs lagerområde på 1.400 kvm. 2016 Fullføring av den andre lagerhallen. Den overdekkede lagerplassen er nå 2.300 m². Grunnleggelsen av Zierhut Industriebehälter GmbH. 2017 Omorganisering av enkeltpersonforetaket til Zierhut Industriebehälter GmbH. 2018 Kjøp og fullføring av et annet utendørs lagerområde "Øst" med 3.200 m². Den totale lagerkapasiteten er dermed 7.500 m² (hvorav 2.300 m² er overdekket).
...Siden 2014 har vi også vært et datterselskap av Rambaldi-gruppen. I dag (per sommeren 2018) er det mer enn 9.000 babyplast-maskiner og tilleggsprøyteaggregater i bruk over hele verden, omtrent 20 prosent av dem befinner seg i CKT-distribusjonsområdet. For denne beholdningen tar vi ansvar for vedlikehold, service og reservedelsforsyning.
... hele verden, som betjenes av vårt seks språk talende salgsteam. Kvaliteten på filmene våre sikrer vi gjennom vår høye produksjonsdybde med delvis selvutviklede maskiner i vår moderne produksjonsanlegg i Tyskland. Et engasjert team sørger for at alle kundeordrer, både små og store, blir behandlet nøye og i tide: For å sikre dette og for å dekke den sterke etterspørselen, produserte vi i årene 2017 og 2018 kontinuerlig i skiftordning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
... Overflatebehandling Galvanisering, nikkelbelegging, pulverbelegging, KTL-belegging, maling Kvalitetsledelse og kvalitetssikring Siden 2006 har vårt selskap vært sertifisert, og siden 2018 etter DIN EN ISO 9001:2015. Moderne 3D-måleinstrumenter og testmetoder sikrer at hver del nøyaktig samsvarer med deres spesifikasjoner. Kunder, markeder og logistikk Vi betjener de mest varierte markedene i Tyskland og...
Tyskland, Düsseldorf
Med virkning fra 1. oktober 2018 har Mitsubishi Corporation etablert fem nye datterselskaper under navnet IVICT for å drive virksomheten med kjemiske produkter globalt. For Europa har det nye selskapet overtatt den fulle driften fra 1. januar 2019 og heter IVICT Europe GmbH. Kontoret ligger i Düsseldorf og opererer uendret. Med etableringen av IVICT Europe GmbH ønsker vi å være mer til stede i denne nøkkelregionen og stimulere til videre vekst for våre kunder og aksjonærer. IVICT Europe GmbH er et 100% datterselskap av Mitsubishi Corporation.
Selskapet, grunnlagt av Dirk Lohmann i 2010, ble overtatt av Frank Rein i 2018. Vi har som mål å være din pålitelige partner for CNC-fremstilling av komplekse dreie- og fresekomponenter – og det med høyeste krav til oss selv. I tillegg til punktlighet og leveringspresisjon, kjennetegnes vi av fleksibilitet og skreddersydde løsninger. I vår 400 kvm store produksjonshall jobber vi blant annet med...
Tyskland, München
... Kunth under navnet "Verlag Wolfgang Kunth" og omdøpt til KUNTH Verlag i 2012, har publikasjoner fra vårt forlag gjennom årene mottatt en rekke utmerkelser, inkludert IMTA Gold Award (Best World Atlas), ITB BuchAwards og Gregor Calendar Awards (Gull og Sølv 2015, Sølv og Bronse 2016, Sølv, Bronse samt Publikumsfavoritt 2017 og 2018, Sølv og Bronse 2019) samt Gull ved Japan Calendar Award 2018. Ved ITB Awards 2016 ble Wolfgang Kunth hedret med LifeTimeAward.
Tyskland, Mühldorf
... selskapet som markedsleder 2008: Kjøp av naboeiendommen og nybygg av en monteringshall samt renovering av en eksisterende hall der 2012: Majoritetseierskap i konstruksjonskontoret AlpinaTec i Østerrike. Flytting av lærlingverkstedet til nye lokaler. 2013: 25-årsjubileum for selskapet 2018: Oppkjøp av driften av MBM Industrie GmbH...
...Firmaen Bagger-Transportunternehmen ble grunnlagt i 2018. Som et ungt selskap er "Alex" kjent og verdsatt i områdene Neuburg, Rain, Donauwörth og Ingolstadt - spesielt blant privatpersoner - for sine ferdigheter og sin fleksibilitet. Alle oppdrag, fra graving av byggegruber til riving av gamle bygninger, transport av grus og stein til flis fra skogen, utføres enkelt og nøye.
... Entwicklung des modularen Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"Utviklingen av det modulære profilsystemet KINETIK MSystem® begynte for godt 10 år siden. I oktober 2018 feiret KINETIK MSystem® sitt 10-årsjubileum."}...
Tyskland, Karlstadt
... som totaloppdrag, ble AZ Automation etablert i 2018 som et supplement til AZ Planungsbüro. I det første året ble ulike håndterings- og automatiseringssystemer fra prosjektering til "ferdig maskin" gjort tilgjengelig for våre kunder. Fra 2019 kunne AZ Automation, på grunn av stor etterspørsel, fokusere på glass- og glassfiberteknologi. Innovasjon er en vesentlig del av vår bedriftsstruktur, og her setter vi stadig nye standarder både nasjonalt og internasjonalt.
Tyskland, Neuss
... har vært aktiv som legemiddelgrossist siden oktober 1998. Selskapet har vært godkjent i henhold til §52a nr. 1 AMG siden 3. mars 2005. Distriktsregjeringen i Düsseldorf fornyet denne godkjenningen 20. april 2018 og bekreftet samsvar med EU-GDP artikkel 84 direktiv 2001/83/EG. Dermed leverer vi våre tjenester på dagens høyeste standard. Selskapet dekker for tiden følgende forretningsområder: tjenestelogistikk, levering til grossister, levering til apotek, levering til sluttkunder.
Portefølje (7)
Tyskland, Frankfurt
... teknologi som for eksempel halvledere, wafere og LED-er. Med over 60 års erfaring, fagkompetanse og en voksende produktportefølje kombinerer LumaSense ulike teknologier til nyskapende løsninger, selv for de mest komplekse miljøene. LumaSense ble overtatt av Advanced Energy i september 2018.
... i ledelsen og fører dermed selskapet inn i tredje generasjon 2005 Utvidelse av produksjonsarealet til 1710 m² 2010 Første sertifisering DIN EN ISO 9001:2008 2018 Overgang til DIN EN ISO 9001:2015 2019 Utvidelse av produksjonsarealet til 2430 m² Hvordan kan man begeistre kundene med metallbearbeiding og platebearbeiding? Damkes suksessoppskrift som metallbearbeidingsbedrift – i...
...² produksjonsareal i næringsparken Hochsauerland i Schmallenberg-Bad Fredeburg. Dette ble tatt i bruk i januar 2016. I 2017 ble det bygget en tilbygg, og produksjonsarealet ble utvidet med ytterligere 500 m², som har vært tilgjengelig for produksjon siden begynnelsen av 2018.
Tyskland, Urbach
Vårt selskap ble grunnlagt i 1985 av Wolfgang Krist som et enkeltmannsforetak. I starten var fokuset på bestykking av kretskort, reparasjon av elektroniske enheter og oppbygging av elektriske moduler. Gjennom veksten av selskapet og utvidelsen av personalet flyttet vi i 1998 til nye lokaler i Schorndorf-Oberberken, og i 2018 til Urbach, som er vår nåværende bedriftsadresse. I dag omfatter vårt...
... Tyskland. Sikre deg tidlig best underholdning med smarte ideer for ditt arrangement. "Drømmetyven" - Årets kunstner 2018/2019 (valgt av KFM Deutsche Mittelstand AG) - er profesjonell som gjør feiringen din til en suksess.
... Siden 2018 er vi UL-listet og leverer spesielle UL-sertifiserte etiketter. Videre velges kvaliteter over hele verden og testes grundig. Alle kvaliteter overgår våre høye kvalitetskrav. Målet om å levere perfekt tilpassede produkter til våre kunder oppnås på denne måten.
I 1957, for rundt 6 tiår siden, ble selskapet Hantermann grunnlagt av Franz Josef Hantermann, og det er fortsatt et familieeid selskap. I mellomtiden presenterte lederne Michael Hantermann og Wolfgang Nitsche i 2018 den nye serviettemaskinen og den helautomatiske pakkelinjen. Hovedkontoret og produksjonen ligger på to steder i Emmerich am Rhein. Utenlandske datterselskaper og eksklusive...
Tyskland, Böttingen
... 2018":"21,5 millioner € (planlagt)","Gründung":"1989 av herr Otmar Seelmann, herr Winfried Häring og herr Johannes Lehr","Mitarbeiter":"95 (derav 10 lærlinger)","Unsere gesteckten Unternehmensziele":"Vi ser oss selv som en pådriver og streber etter verdensledende teknologi innen kjernekompetansen sliping og polering. Basert på en bred bransjemiks og et omfattende prosessspektrum maksimerer vi...
Tyskland, Wadern
...men gjennom den unike utleien til svømmebassenget endret alt seg fundamentalt. Etter en periode med forberedelser og anskaffelse av et grunnlag av utleieplater, ble utleieområdet i 2012 et selvstendig selskap. Utleieparken har siden den gang vokst med tusenvis av kvadratmeter hvert år. Gjennom kontinuerlig utvidelse og høy kvalitet på våre utleiesystemer har vi blant annet vært med på å støtte arrangementer som BMW Open i Köln og festivalen Deichbrand ved Nordsjøkysten med suksess. I 2018 ble selskapet til en GmbH, og siden 2019 har vi utvidet porteføljen vår med tre ytterligere produkter.
Tyskland, Essen
... digital sikkerhet. Utstillere innen cyber sikkerhet og økonomisk beskyttelse presenterer sine løsninger i en egen messehall. I tillegg deler eksperter sin kunnskap om denne stadig mer presserende utfordringen i høyt profilerte konferanser. Security Essen finner sted i 2018 på et modernisert område. Under det kommende arrangementet vil det derfor for første gang gjelde en ny hallnummerering. Og også...
... kvalitet! Oppgaver som i dag kan utføres desentralisert basert på kostnadsoptimalisert arbeidsdeling, er våre styrker. Våre arbeidslokaler har et areal på ca. 900 kvm. Den nødvendige fleksibiliteten og kapasiteten kan sikres gjennom vår egen transportflåte i liten skala. Den kundetilpassede behandlingen av levert vare skjer på lyse, vennlige og rene arbeidsplasser. Siden 2018 har vi også spesialisert oss på tørrisrengjøring.
... tildelt æresplaketten for \"Den store prisen for mellomstore bedrifter\".","Den 03.09.2015 overleverte Dr. -Ing. Bernd Hentschel ledelsen til Dipl.-Ing. Andreas Viehweger under festlighetene for 25 år med HENKA. I begynnelsen av 2018 lanserte HENKA Werkzeuge + Werkzeugmaschinen GmbH sin egen nettbutikk for presisjonsverktøy og verkstedutstyr."]}...
Tyskland, Karlsruhe
... et partnerskap med våre kunder. Selvfølgelig står vi også til disposisjon for våre kunder som en kompetent kontaktperson med våre tjenester som støtte, vedlikehold eller support av applikasjoner og systemer, selv etter at prosjektene er gjennomført. I 2018 kjøpte vi selskapet Wilsch IT-Services GmbH i Grünwald, som siden 1996 har tilbudt IT-tjenester, maskinvarevedlikehold, overvåking og administrerte tjenester.
Tyskland, Gottmadingen
...Sertifisering av kvalitet og miljø etter DIN EN ISO 9001:2008 / 14001. År 2015/16: Bygging av en ny administrasjonsfløy samt en monteringshall. År 2018: Sertifisering av kvalitet etter revidert standard DIN EN ISO 9001:2015 (bestått med meget godt). År 2020: Nybygg av en annen monteringshall inkludert kontorfløy.
Tyskland, Bad Endorf
Bearbeiding av alle vanlige metaller og plast Leter du etter et selskap som kan produsere dine freste deler? Ta kontakt med oss, så lager vi et skreddersydd tilbud til deg. Selskapet ble grunnlagt i juni 2018 av Martin Stephan. Hovedkontoret ligger i den oberbayerske kommunen Bad Endorf, midt mellom Salzburg og München (ca. 80 km). Vårt mål er å utvikle oppgaver sammen med kunden, bringe inn...
Tyskland, Lohr
... tjenester skaper Bosch Rexroth forutsetningene for fullt sammenkoblede applikasjoner. Bosch Rexroth tilbyr sine kunder hydraulikk, elektrisk driv- og styringsteknikk, girteknikk samt lineær- og monterings-teknikk inkludert programvare og grensesnitt til tingenes internett. Med tilstedeværelse i mer enn 80 land genererte mer enn 32.300 ansatte i 2018 en omsetning på rundt 6,2 milliarder euro.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play