Tyskland, Frankfurt
... oppdatert på det nyeste innen feltet. Blant språkene tysk, engelsk, gresk og flere andre kan du velge mellom generell og faglig språk. Vi tilbyr deg også siden 2017 et allerede testet medielæringspakke for språk, som i tillegg til trening av alle relevante ferdigheter i tradisjonell språkundervisning og siden 2018 også i våre live alternativer består av 360-graders videoer og animasjoner, integrerer...
Portefølje (5)
Tyskland, Hamburg
...Velkommen til Recykpol Sp. z.o.o. Din resirkuleringsspesialist fra Poznan. I april 2010 fikk dagens administrerende direktør Michalak Daniel ideen om å starte sitt eget selskap etter mange års erfaring innen plast- og teknisk plasthandel. Fra denne ideen ble dagens Recykpol Sp. z.o.o. til. Vi resirkulerer, sertifisert siden 2013, med vår egen linje alle plastavfall til regranulater/malt materiale og frigir dette til markedet. Vi leverer til både internasjonale produsenter og små/storhandlere, og dekker dermed både små og store behov. Siden 2018 har vi åpnet vårt kontor i Hamburg.
Tyskland, Weilheim
...SHIFT moving images er et studio for 2D / 3D grafikk, visualisering og animasjon, postproduksjon for video, film og TV. Det ble grunnlagt allerede i 1994 av Jörg Staeger og Stefan Wimmer. Siden mai 2018 har Stefan Wimmer drevet selskapet. Vi støtter deg pålitelig og med høy kvalitet innen ulike bruksområder: Produktfilm, video - monteringsveiledning, teknisk / vitenskapelig visualisering, opplæringsfilm, messefilm, geografisk animasjon, kinoreklame, TV-grafikk, reklamefilm, trailer, 3D arkitekturvisualisering, digital retusjering og remastering av gamle filmer og stumfilmer.
Vi er advokater og skatterådgivere, forankret i Regensburg siden 1988 og også til stede i München siden 2018. Hos oss finner du både skatte- og juridisk rådgivning på et utmerket faglig nivå, samt personlig og individuell oppfølging. Vi er verken en upersonlig stor advokatpraksis eller enkeltadvokater uten faglig spesialisering. Vi skaper pragmatiske løsninger med fokus på de økonomiske perspektivene. Mange av våre klienter er mellomstore bedrifter, i tillegg til frilansere og privatpersoner. Den avgjørende målestokken for suksessen av vårt arbeid er at du gjør betydelige fremskritt.
Sourceit ble grunnlagt i 2005 i München og var fra 2008 til 2012 den største Kina-importagenturen i Tyskland. Siden 2018 har Kina-importagenturet Frisch vært eier av Sourceit, og dermed utvider mulighetene i Asia, spesielt med fokus på India. I dag drives Sourceit fra kontoret i Hamburg, hvor det også opprettholdes et omlagrlager.
...For sistnevnte har jeg utviklet den største lidenskapen og har siden den gang laget, prøvd ut og perfeksjonert utallige oppskrifter. Det har lenge vært min drøm å dele min lidenskap og entusiasme for individuelle håndlagde såper med andre. Derfor grunnla vi i 2018 såpemanufakturen Natalie som et produksjons- og distribusjonsselskap for høykvalitets såper. I tillegg til vårt stadig voksende eget sortiment tilbyr vi også bedrifter å utvikle egne eksklusive oppskrifter og design.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play