Jasminris, kjent og anerkjent over hele verden, skiller seg ut med sine lange, fine korn som naturlig avgir jasminaroma under tilberedning. Den myke o...
Svart ris, etter koking, får en lilla farge, og kalles derfor også lilla. Akkurat som fullkornsris serveres det ikke, og det er derfor rikt på fiber, ...
Basmati-ris har slanke korn og en bestemt nøtteaktig aroma. Under koking blir kornene lange og luftige. Basmati er en risvariant som anses for å være ...
Potetstivelse oppnås ved mekanisk separasjon av andre deler av poteten gjennom skylling, rengjøring, tørking og siling. Det endelige produktet er uløs...
Hvete-stivelse er et renset, ikke-modifisert og naturlig produkt hentet fra planter. Hvete blir først renset, skallet av og malt, og deretter behandle...
Tapiokastivelse
Manihotmel
Manihotmel er et stivelse utvunnet fra knollene til tropiske planter, som tilhører familien Aceraceae og er i samme familie...
Native hvete-stivelse er et renset, uendret og naturlig produkt hentet fra planter. Hvete blir først rengjort, avskallet og malt, deretter behandlet m...
Fecola di patate oppnås ved å separere den mekanisk fra de andre delene av poteten gjennom skylling, rengjøring, tørking og siktning. Fecola di patate...
Høyverdig maisstivelse ØKO: Maisstivelse ØKO fra VehGro er et økologisk sertifisert produkt av høyeste kvalitet. Takket være dette sertifikatet vet du...
Naturlig hvete-stivelse er et rengjort, uendret naturprodukt fra planter. Hvete blir renset, skrelt og malt, og deretter behandlet med vann for å skil...
Stivelsesekstrakt, avsmaksatt, glutenfri, vegansk, produsert i Tyskland
Gjennom den perfekte kombinasjonen av amylose og amylopektin kan snittbare ge...
Tapiokastivelse, også kjent som maniokmel, kommer fra maniokplanten (maniokplante, yucca-plante). I motsetning til arten (plante) er den mer en busk s...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.