Frankrike, Rabastens De Bigorre
Hvis du er forhandler, delikatessebutikker, GMS, grossister? Ikke nøl med å kontakte oss. Med mer enn et århundre med erfaring og en unik kompetanse, skiller Conserverie du Sud seg ut som den ledende produsenten av terriner basert på svinekjøtt og den eneste med nasjonal og internasjonal rekkevidde. Conserverie du Sud har inngått et lokalt samarbeid og får levert svinekjøtt med merkevare fra en a...
Portefølje (27)
Frankrike, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES er et fransk selskap som spesialiserer seg på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har familiebedriften fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene er født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Selskapet bruker lokale plantebaserte fôr og prioriterer bærekraftige praksiser. Vår kompetanse ligger både i utvelgelsen av dyrene og i gode oppdrettsforhold. Vi til...
Portefølje (68)
Frankrike, Soreze
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget. TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og ci...
Portefølje (195)
Polen, Cracow
... viktig å forstå de forskjellige typene former for terriner og patéer, velge den riktige og mestre teknikkene for å bruke dem. Alle våre former er laget av rustfritt stål og har en lengde på 30 cm. Vi tilbyr 44 forskjellige bakeformer for å sikre at du finner det du leter etter! Materiale: Rustfritt stål Lengde: 30 cm...
Portefølje (193)
... pistasjensorten. Bruk: Du kan nyte våre skrelte pistasjnøtter som snacks, bruke dem i salte retter, men også i bakverk, terriner eller paier. For best bevaring anbefaler vi å oppbevare dem på et kjølig og tørt sted. KARTONG: 10Kg...
Portefølje (45)
Frankrike, Bernin
...L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Portefølje (8)
Tyskland, Heidelberg
...Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulinariske forberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Hovedingredienser:Tomater, paprika, oliven, aubergine Inkluderingsliste:Tomater, paprika, oliven, aubergine Varmebehandling:Nei Indikativ dosering:2 til 5 % Farge og visuell:Hvit, rød, grønn og svart Pakking:20 kg sekk Pallisering:Europeisk pall på 500 kg...
Portefølje (6)
Belgia, Fernelmont
Kooperativet Coprobel samler 25 lidenskapelige fjærkreprodusenter som har oppdrettet og markedsført en eksepsjonell, smakfull, økologisk og rettferdig gårdskylling, Coq des Prés, i over 20 år. Kyllingen tilbys hel eller delt opp, fersk eller frossen, og i forskjellige typer emballasje tilpasset kundenes behov. Kooperatørene tilbyr også sine økologiske egg, Œuf des Prés, og et utvalg av økologis...
Portefølje (37)
Frankrike, Arles
Frankrike, Carquefou
Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek, hvitløk...
Frankrike, Meaux
...For forberedelse av dine foie gras til høytiden: - Øko-designede terriner med tynne vegger, - Monomateriale: PP 100 % RESIRKULERBART - Kan forsegles eller vakuumpakkes - Steketemperatur: 120° / 1t eller langsom steking Effekt av variasjon med 4 størrelser: 340ml - 550ml - 750ml - 1000ml...
Portefølje (5)
Frankrike, Coufouleux
...Glassformer i 450 og 850 ml med ring TO 100 og TO 82. Disse beholderne er perfekte for emballering av terriner, patéer, sauser, krydder, frukt, osv. Tilgjengelig i to referanser: V450T - Glassformer 450 ml med ring TO 100 V850T - Glassformer 850 ml med ring TO 82 Referanse: V450T mL: 450 Diameter: 100 Høyde: 79 Vekt (g): 210 Emballasje: Pall med 1 651 Type ring: TO 100 Referanse: V850T mL: 850 Diameter: 100 Høyde: 136 Vekt (g): 290 Emballasje: Pall med 889 Type ring: TO 82...
Portefølje (199)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Økologisk Koriander "Provence d'Antan" fra Araquelle (Coriandrium). De tørkede fruktene av koriander (frø) gir en delikat smak til retter som muslinger, reker, lettstekt tunfisk eller bare egg mimosa. Forberedelsestips: Hele frø vil gi smak til syltede grønnsaker. Malte kan du bruke til å krydre pølser, terriner eller til og med tajiner og couscous. Kvalitet overvalg. Denne økologiske planten...
Portefølje (198)
Italia, Trieste
...Hjemmelaget steriliseringsapparat INOX 9 liter barn modell Weck med bakgitter; med bakgitter inkludert. Gjennomsiktig lokk. Ideell for å lage dine egne syltetøy, konserver, leverpostei, terriner og rillettes... Kan også brukes som yoghurtmaskin, hvor du kan plassere mange flere glass enn i en tradisjonell yoghurtmaskin. Den kan også brukes til å holde varme supper, drikker (varm vin), pølser, osv...
Frankrike, Lyon
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... varmeeffekt på opptil 140°C. Du vil dermed ha muligheten til å lage en rekke varme eller kalde oppskrifter og stimulere fantasien din, som for eksempel sauser, supper, moser, terriner, risotto, choux-deig,... Kraften til Robot Cook er basert på en industriell asynkron motor med en uovertruffen robusthet. Den kombinerer effektivitet og presisjon, ettersom dens rotasjonshastighet på 4500 omdreininger per minutt vil sikre deg finesse og hurtighet i utførelsen. Dimensjoner: L226 x B338 x H 522mm...
Portefølje (188)
Frankrike, Geispolsheim-Gare
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Frankrike, Champier
...så ikke nøl! Bruk Det er perfekt til frokost og passer utmerket sammen med yoghurt, cottage cheese, brødskiver, kjeks, pannekaker, vafler... I tillegg, på den salte siden, passer det perfekt med toast samt quicher, terriner, foie gras eller laks... Vekt: 900 g...
Portefølje (13)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kongen og dronningen av Spania utstyrte Columbus' ekspedisjon med mål om å finne en vei til India for krydder. Ved en feil brakte Columbus et helt skip med allehånde i stedet for svart pepper. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, hovedretter. Brukes til Pasta, terriner, base for sauser, supper, kjøtt- og fiskeretter, viltretter, bakverk. Smak Litt krydret, minner om nelliksmak. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 6,0 Fett (g / 100g)… 8,5 Karbohydrater (g / 100g)… 51 Energiverdi (kcal / 100g)… 300...
Portefølje (178)
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale spesialiteter, vi har mange forretter. Uten foie gras: de passer til hverdagsmåltidene dine, mens med foie gras vil du sette pris på dem når du får besøk av venner eller til festmåltidene dine.
Portefølje (4)
Tunisia, Kebili
... (endocarpe) som inneholder et enkelt frø. Det er kotyledonene av dette frøet, lysegrønne og dekket av en tynn rødlig hinne, som er spiselige. Pistasjen er en av de eldste frøene som har vært dyrket frem til i dag, den har opprinnelse i Asia og har også vært dyrket i Tunisia i lang tid. Pistasjen kan spises rå, som mandler, eller ristet. Den følger ofte med som snacks. Pistasjen brukes i sauser, fyllinger, terriner, pâtéer, iskrem og bakverk.
Portefølje (9)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % CHARDONNAY SMAKING: Denne 100 % Chardonnay-vinen har sitrusaromaer. Nesen er diskret og eikete. Den passer perfekt til terriner og fisk.
Portefølje (9)
Frankrike, Astaffort
... når det gjelder dyrevelferd. Våre pâtéer og terriner feirer derimot autentisitet, tradisjon og kvaliteten fra de franske terroirene. Hos Le Grand Bluff tror vi på den samlende kraften av matlaging. Bli med oss i dette kulinariske eventyret og bidra til å oppfinne de franske tradisjonene for fremtiden, som respekterer miljøet, dyrene og den gastronomiske gleden. Sammen, la oss nyte en smakfull og bærekraftig fremtid!
Portefølje (7)
Frankrike, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL er en SMB spesialisert på produksjon av gourmetprodukter "Made in France": pâtéer, terriner, spesialiteter og pålegg som har vært eksportert siden 90-tallet til det internasjonale markedet: Brasil, Australia, Storbritannia, Tyskland, Italia, Danmark, Tsjekkia, Nederland, osv. Selskapet tilbyr tradisjonelle og økologiske produkter som distribueres til delikatesseforretninger...
Frankrike, Malataverne
... ved å søke å tilby deg originale og overraskende retter at vårt sortiment, som ikke er tilgjengelig i storsalg, spenner fra potetgull laget i kjele, til håndlaget nougatkake, inkludert limonade, uten å glemme våre grønnsakskonserver, våre økologiske supper, våre terriner, våre utsøkte kaker eller våre guddommelige tapenader. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (188)
Frankrike, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE er et familieeid selskap, grunnlagt i 1957. Det har bygget sitt rykte på produksjonen av den gamle provençalske oppskriften på Terrine de Grive. Andre unike oppskrifter samt spesialiteter fra Sørøst har blitt en del av det nåværende sortimentet og bidratt til selskapets utvikling. Spesialitetene fra Sørøst utgjør vårt produktsortiment: provençalske terriner, gamle terriner, ferdigretter i glasskrukker, tilbehørssaus, fruktdesserter.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Mérignac
... disse produktene til publikum! Ønsker å ta deg med på en reise med våre aromatiserte rom og planteurs, fortsetter vi med samme mål ved å lage oppskrifter på terriner. Våre terriner TIMAL er laget med 100% IGP Sud-Ouest svinekjøtt, uten andre tilsetninger enn våre krydder og kondimenter. Merk: Overdreven alkoholbruk er farlig for helsen. Nyt med måte.
Portefølje (2)
Frankrike, Fontanes
Siden 1985 har Maison Wurfel blitt spesialist på sopp i alle former: tørket, i olje, som matlagingshjelpemidler, ferdigretter eller terriner. Vi tilbyr også håndlagde pastaer, pålegg, søte godbiter, med en del av vårt utvalg i økologisk kvalitet. I vår søken etter autentisitet og kvalitet, tilbyr Maison Wurfel også et utvalg av unike produkter fra forskjellige områder. Maison Wurfel er i dag...
Populære land for denne søkefrasen