Frankrike, Outreau
Frankrike, Castelnaudary
...Fritterne av and i henhold til den périgourdinske oppskriften lages med andekjøtt, andefett og hvitløkspulp for en klassisk og tydelig smak. Serveres kald for mer smak, ideelt på toast som en aperitiff eller ved måltidet, i salat.
Portefølje (56)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Med vår deilige fiskepaprika fremhever du den unike smaken av hver fiskerett. Som en pepperaktig avslutning på røkt fisk, til dampet, stekt eller braisert fisk og sjømat, eller universelt i supper, sauser eller curry. Men også til and, kjøtt, asparges, grønnsaker, BBQ, mykost, poteter eller i grillbutter gir vår fiskepaprika optimal og aromatisk krydder. Innhold: 40,00 g Artikkelnummer: 480830...
Portefølje (89)
...Pris: €16.99 (inkludert MVA til gjeldende sats) Betegnelse: Vinho Verde DOC Høst: 2017 Alkoholinnhold: 13 % vol. Beskrivelse: Vinen har en lys halmfarge, med aroma av sitrusfrukter og milde kryddertoner… som tar oss med til fjerne land… vanilje og kanel… Dette er en kompleks vin, med god munnfølelse, vedvarende og med mye glede å nyte. Matparinger: Utmerket til å følge retter med hvitt kjøtt, som kylling og and, stekt fisk og kraftige oster. Den bør serveres mellom 10 og 12 °C.
Portefølje (3)
Slovenia, Ljubljana
... Aldringspotensial: 2018 - 2028. Egenskaper: Fargen er dyp rubinrød. Bouqueten tilbyr både ungdommelige og modne noter. Den dufter av modne mørkerøde og svarte frukter samt sjokolade med et hint av tre. Vinen er tørr i munnen med en fløyelsmyk tekstur og fleksible tanniner. Veldig intens og fruktig karakter, men du kan fortsatt føle en elegant friskhet. Matparinger: God til biff, viltterrin eller stekt and. Går også godt med pasta, risotto og modnede oster. Serveringstemperatur: 14 - 16° C.
Portefølje (10)
Frankrike, Ascain
...Hele den aromatiske kraften fra en balsamico gjennom den lange konsentrasjonen av frukten under reduksjonen over ild. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Eddik laget av karamelisering av most av ferske epler, blandet med vår naturlige Ozpina eddik. Ekte elixir, hver dråpe teller. Ideell i salater og for å deglacere stekt kjøtt som svin eller and. Emballasje Elegant glassflaske med siphon på 200 ml, mekanisk vippepropp.
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
...Nez kraftig duft av varme røde ribber, bakte bjørnebær og svart currykrem, med noter av krydderkake, tørkede roser, busk og blyantspiss, samt et pust av kandiserte fioler. Bouche balansert og klar med en vakker balanse mellom stoff, tetthet og friskhet. Avslutningen er veldig lang med friske røde frukter, lakris, kanel og røyknoter. Accord metvin stekt and, grillet sild, stekt gås. Vinification...
Portefølje (190)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Salvie er en plante fra Lamiaceae-familien som har fått sitt navn fra det latinske ordet salvare, som betyr «å redde» eller «å helbrede». Man har faktisk tilskrevet salvie medisinske egenskaper siden svært gamle tider. Også kjent i Kina, Nord-Amerika og Sør-Amerika i lang tid, har salvie faktisk mange arter (over 700) som er samlet under slekten Salvia. Vår uvanlige variant blant disse hundrevis av Salvia er salvie stricha, som har en kraftig, lett bitter og kamferaktig smak, og passer utmerket til vilt, stekt svinekjøtt og lam, kalv, kylling, kalkun eller and.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Populære land for denne søkefrasen