Frankrike, Outreau
Frankrike, Castelnaudary
...Fritterne av and i henhold til den périgourdinske oppskriften lages med andekjøtt, andefett og hvitløkspulp for en klassisk og tydelig smak. Serveres kald for mer smak, ideelt på toast som en aperitiff eller ved måltidet, i salat.
Portefølje (56)
Frankrike, Ascain
...Hele den aromatiske kraften fra en balsamico gjennom den lange konsentrasjonen av frukten under reduksjonen over ild. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Eddik laget av karamelisering av most av ferske epler, blandet med vår naturlige Ozpina eddik. Ekte elixir, hver dråpe teller. Ideell i salater og for å deglacere stekt kjøtt som svin eller and. Emballasje Elegant glassflaske med siphon på 200 ml, mekanisk vippepropp.
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
...Nez kraftig duft av varme røde ribber, bakte bjørnebær og svart currykrem, med noter av krydderkake, tørkede roser, busk og blyantspiss, samt et pust av kandiserte fioler. Bouche balansert og klar med en vakker balanse mellom stoff, tetthet og friskhet. Avslutningen er veldig lang med friske røde frukter, lakris, kanel og røyknoter. Accord metvin stekt and, grillet sild, stekt gås. Vinification...
Portefølje (190)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Salvie er en plante fra Lamiaceae-familien som har fått sitt navn fra det latinske ordet salvare, som betyr «å redde» eller «å helbrede». Man har faktisk tilskrevet salvie medisinske egenskaper siden svært gamle tider. Også kjent i Kina, Nord-Amerika og Sør-Amerika i lang tid, har salvie faktisk mange arter (over 700) som er samlet under slekten Salvia. Vår uvanlige variant blant disse hundrevis av Salvia er salvie stricha, som har en kraftig, lett bitter og kamferaktig smak, og passer utmerket til vilt, stekt svinekjøtt og lam, kalv, kylling, kalkun eller and.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Populære land for denne søkefrasen