...Det er en ekstra jomfru olivenolje rikpåpolyfenoler, som gir 10 ganger flere antioksidanter enn konvensjonell ekstra jomfru olivenolje. Vår olje er oppnådd direkte fra oliven gjennom mekaniske prosesser og kaldpressing, uten filtrering og med nøye naturlig avsetning for å ikke forringe polyfenolene av høyeste kvalitet. Den er hentet direkte fra Arróniz-oliven som er plukket på det nøyaktige...
... lovlig i mange land.
Blant egenskapene til hampolje kan vi fremheve dets høye innhold av essensielle fettsyrer (omega 3, 6 og 9), vitaminer (A, C, E og forskjellige B-vitaminer) og mineraler. Den inneholder også naturlige antioksidanter som vitamin E og polyfenoler.
Bruksområdene og anvendelsene av hampolje er svært varierte. Den brukes i matindustrien, både for menneskelig og dyreforbruk, da den er rikpå næringsstoffer og smak. Den brukes også i kosmetikk og personlig pleie.
...Verdensnyhet presentert på messen i Dubai GULFOOD-2018, hvor den ble premiert som finalist for beste innovative ingrediens. Dens svært høye innhold av polyfenoler, jern, kostfiber og planteprotein gjør den til et naturlig supermatprodukt som bør inkluderes i kostholdet ditt. Vi anbefaler inntak i minimum 30 dager kontinuerlig med doser >3g/dag.
Format i 150 gram (50 doser på 3 gram)...
...
Uttaksmetode: Kaldpressing
Syreinnhold: ≤ 0,8%
Peroksidindeks: ≤ 20
Fordeler: Høyt innhold av vitamin E, polyfenoler og oljesyre. Dette gjør at vi står overfor en av de sunneste AOVE-ene i verden.
Smak: Intens, lett bitter og middels krydret, vedvarende i munnen med en ettersmak av mandel.
Aroma: Veldig intens olje, kraftig rikpå aromatiske nyanser, der blant annet epleplanten, mandel og bananskall skiller seg ut.
...En fruktig og balansert olje rikpå oljesyre og polyfenoler. MANZANILLA CACEREÑA: En olje fra fjelloliven med intense aromaer av grønn banan, grønn eple, lime, veldig frisk i munnen, søt og svært balansert i bitterhet og krydder. Monovarietal. Vinner av førsteprisen for beste AOVE av innfødt variant i den regionale konkurransen San Antón 2015/16. PICUAL EXTREMEÑO: Med intense aromaer av nyklippet...
... enzymaktivitet, rikpå varierte pollen og totale polyfenoler. Produksjonen er årlig begrenset og nummerert per emballasje; den har ikke blitt varmet opp på noe tidspunkt, og er laget i henhold til den europeiske kvalitetsstandarden for honning, Direktiv 2001/110 CE, og har godkjent helseregistrering.
Vi ville sette pris på om dere finner dette interessant, og at dere tar kontakt med oss for å motta en prøve som kan bekrefte og utdype det som er nevnt tidligere.
Vi takker på forhånd for deres tid, og sender våre beste hilsener,
Gema Taboada.
I Paymogo, 14. desember 2016...