...pastaproduksjon, men også i produksjon av bakevarer. Når det tilsettes andre glutenfrie mel, gjør det deigene mer elastiske og lettere å bearbeide. Det er en næringsrik matvare, rikpå vitaminer og mineraler, har lite fett og en høy mengde polyfenoler, kraftige antioksidanter.
De teknologiske prosessene som benyttes av ILCAR, basert kun på mekaniske og termiske behandlinger, gjør CHOCAR til en helt naturlig matvare uten noen kjemiske tilsetningsstoffer.
... faktisk rikpå lipider, fettsyrer uttrykt i triglyserider som, sammen med fettløselige vitamin E og betakaroten, har en antioksidantvirkning for kroppen med tilhørende positive effekter på helsen, styrker immunforsvaret og senker kolesterolet.
...
ANTI-RYNKE, FUKTIGHETSGIVENDE OG NÆRINGSRIK
Hyper vitaliserende Bioséquentielle-formel, arganolje for fuktighet, macadamianøtt og sheasmør for dyp og intens anti-aldringsnæring.
VEKKE HUDENS NATURLIGE STRÅLENDE
Den enzymatiske bioteknologiske ekstrakten fra Verbascum Thapsus-blomsten, rikpå luminesciner, gir ekstraordinær energi og lysstyrke til huden.
ESTETISK MEDISIN: FORSTERKER EFFEKTEN AV FILLER
Dens totale kompatibilitet med medisinske fillere gjør det mulig å opprettholde resultatene over tid.
...Tørr ekstrakt av annurca-eple (Malus pumila Miller kultivar Annurca)
Annurca-epleekstrakt er en konsentrert polyfenolisk ekstrakt oppnådd gjennom vannbasert ekstraksjon av frukten. Annurca-eplet er en beskyttet variant med PGI-betegnelse, som dyrkes i Campania-regionen i Sør-Italia.
Frukten: Annurca-epler er en svært rik kilde til polyfenoler, spesielt flavonoider, som gir frukten sine sterke...
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven.
Oljen er rikpåpolyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler.
Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rikpå vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.