Spania, Dicastillo, Navarra
...Dette er en ekstra jomfru olivenolje med polyfenoler, som gir 10 ganger flere antioksidanter enn en vanlig ekstra jomfru olivenolje. Vår olje er hentet direkte fra oliven ved hjelp av mekaniske metoder og kaldpressing, uten filtrering og med forsiktig naturlig avsetning for å unngå å forringe polyfenolene. Av høyeste kvalitet, er den hentet direkte fra oliven av sorten Arróniz, plukket på det...
Portefølje (132)
...Egenskaper ved økologisk olivenolje: - Rik på enumettede fettsyrer, hovedsakelig oljesyre, noe som gjør den utmerket for hjertehelse. - Høyt innhold av antioksidanter som polyfenoler, tokoferoler og karotenoider, som bidrar til å bekjempe aldring og celleskader. - Betennelsesdempende og antimikrobielle egenskaper som gjør den gunstig for hud og hår. - Lavt innhold av mettet fett sammenlignet med...
Portefølje (141)
Spania, Madrid
...Jomfruolivenolje av høyeste kvalitet, oppnådd direkte fra oliven kun ved hjelp av mekaniske metoder. Kaldpressing, Picual høstet i oktober. Med en gylden grønn farge, har den en intens fruktig duft og en farge med grønne nyanser. Den har en langvarig ettersmak som domineres av en behagelig sting, noe som avslører dens høye innhold av polyfenoler, som en garanti for bevaring av alle naturlige...
Portefølje (7)
Spania, Alcalá La Real
... sensoriske kvaliteten på produktet. Denne økologiske oljen utmerker seg ved sitt høye innhold av polyfenoler, som gir økologisk olivenolje dens antioksidantegenskaper, beskytter mot hjerte- og karsykdommer og har kreftforebyggende egenskaper, blant annet.
Portefølje (10)
Spania, Úbeda-Jaén
...Jomfruolivenolje ekstrahert fra Picual-oliven, utmerket på grunn av sin sammensetning av fettsyrer og sitt høye innhold av naturlige antioksidanter. Dens høye innhold av enumettet oljesyre bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer. I tillegg gjør det lave innholdet av linolsyre og det høye innholdet av polyfenoler det til den mest stabile oljen som finnes; det er en moden olje med stor kropp. På smak er den balansert i bitterhet og krydder, med minner om tomatplante og grønn mandel.
Portefølje (9)
Spania, Muro De Alcoy
... filtrering Ekstraksjonsmetode: Kald ekstraksjon Syreinnhold: ≤ 0,8% Peroksidindeks: ≤ 20 Fordeler: Høyt innhold av vitamin E, polyfenoler og oljesyre. Dette gjør at vi står overfor en av de sunneste AOVE-ene i verden. Smak: Grønn bitter og lett krydret, smak av grønne blader, nyklippet gress, grønn banan og artisjokker. Aroma: Har en aroma av grønne oliven, grønt eple, mandler og artisjokker. Matparinger: Passer perfekt med enhver rett,...
Portefølje (8)
...Olivenolje med en fantastisk smak som kan formidle en utrolig balanse av bitre og krydrede smaker. Denne varianten kjennetegnes ved å ha naturlige aromaer, da den produseres med oliven fri for pesticider og kjemiske produkter, noe som gir forbrukeren en olivenolje med et stort antall polyfenoler som bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer og beriker cellene, og dermed forlenger livet til våre forbrukere.
Portefølje (4)
Spania, Puente La Reina
...Verdensnyhet presentert på messen i Dubai GULFOOD-2018, hvor den ble premiert som finalist for beste innovative ingrediens. Dens svært høye innhold av polyfenoler, jern, kostfiber og planteprotein gjør den til et naturlig supermatprodukt som bør inkluderes i kostholdet ditt. Vi anbefaler inntak i minimum 30 dager kontinuerlig med doser >3g/dag. Format i 150 gram (50 doser på 3 gram)...
Portefølje (9)
Spania, Montoro
...Varietene av disse oliventrærne er Picual, Arbequina og Nevadillo Negro (den siste er innfødt og unik for disse områdene). Den oppnådde blandingen har blitt studert av de mest anerkjente forskerne, som konkluderte med at denne oljen har de mest SUNNE EGENSKAPENE, takket være sitt høye innhold av polyfenoler (naturlige antioksidanter) som kan være tre ganger så høyt som andre oljer i samme kategori.
Spania, Gata-Cáceres
...En fruktig og balansert olje rik på oljesyre og polyfenoler. MANZANILLA CACEREÑA: En olje fra fjelloliven med intense aromaer av grønn banan, grønn eple, lime, veldig frisk i munnen, søt og svært balansert i bitterhet og krydder. Monovarietal. Vinner av førsteprisen for beste AOVE av innfødt variant i den regionale konkurransen San Antón 2015/16. PICUAL EXTREMEÑO: Med intense aromaer av nyklippet...
Populære land for denne søkefrasen