Italia, Imperia
... kaldprodusert fra håndplukkede oliven, som får hvile i bakken og pakkes uten å bli filtrert umiddelbart før frakt. "Mosto Oro" eksemplifiserer de typiske egenskapene til Taggiasco ekstra virgin olivenolje produsert uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Spesielt utfører vår oljemølle en to-fase oljeekstraksjon, som gjør at vi kan oppnå oljer som er relativt rikere på polyfenoler og derfor mer smakfulle og aromatiske. kode:GULL .50...
Portefølje (44)
... faktisk rik på lipider, fettsyrer uttrykt i triglyserider som, sammen med fettløselige vitamin E og betakaroten, har en antioksidantvirkning for kroppen med tilhørende positive effekter på helsen, styrker immunforsvaret og senker kolesterolet.
Portefølje (1)
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Amelia
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven. Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler. Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
Italia, Grumo Appula
... velge mellom små og store emballasjer, samt fordelspakker. CORATINA OG OGLIAROLA OLIVEN gjør olivenoljen vår så unik. Coratina-oliven, hvis hoveddyrkingsområde ligger i Apulia, har kjent den høyeste innholdet av olivenolje-polyfenoler. Den overstiger gjennomsnittsverdien av polyfenoler fra andre olivensorter med opptil 300%! Coratina-oliven brukes 100% i vår "Smeraldo" olivenolje "intensivt grønn...
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.
Portefølje (1)
Italia, Roma
Fra de århundregamle oliventrærne på landsbygda, dyrket uten noen kjemisk behandling, utvinnes vår kaldpressede Extra Virgin olivenolje med håndverksmetoder, i respekt for tradisjonen og de mest innovative kvalitetsstandardene. Innhøstingen av oliven skjer faktisk i henhold til de riktige modningstidene. Deretter, innen to timer, starter malingen. På denne måten bevarer oljen alle sine næringsstoffer, som for eksempel polyfenoler og andre naturlige antioksidanter, som til slutt gir oljen den typiske smaken av nyplukkede grønne oliven.
Populære land for denne søkefrasen