Valg av en nedoverbakkeplassering som ender på en flat overflate for installasjon av olivenlund for å unngå frostskader.
Flate steder er egnet når de...
Bestemors oliven tilhører verdial-varianten. Denne oliven kjennetegnes, blant annet, av en lav-salt krydderblanding, som vi fremhever følgende ingredi...
Gemlik-oliven, som plukkes for hånd én og én fra treet under innhøstingen, har blitt naturlig fermentert med tilsetning av vann og salt, noe som gjør ...
Cornicabra-oliven er krydret med timian, fennikel og salt. Cornicabra-varianten høstes for hånd i begynnelsen av september. Olivenen har en sterk bitt...
Yeyé-oliven får også navnet fingerlepp, da de også er krydret med ekstra jomfruolivenolje, noe som får forbrukeren til å leppe fingrene etter å ha sma...
Blanding for produksjon av klassiske hamburgerbrød. Ekstrem mykhet og forlenget holdbarhet, spesifikk for pakket produkter.
Format: 10 kg
Dosering: 2...
Laget av hvitt mel (type 55 eller 65) produsert i nærheten av våre bakerier (Chartres, Caen, Sens). Det flotte volumet av våre baguetter, småbrød elle...
La Baguette Méditerranéenne er et brød bakt i en steinovn. Takket være heving og etterheving får vi et veldig elastisk og svampete brød med en gyllen,...
Hvetemel type 750 er hentet fra gårdene i Bieszczady, som har økologisk sertifikat. Det er en av de mest populære typene mel laget av malt hvete. Hvet...
ROGERs brød med en veldig tynn og myk skorpe, og en luftig innmat. Det er den essensielle basen for å lage club sandwich, laget med det som tilsvarer ...
Høy kvalitet libanesisk arabisk brød. Boksen inneholder 30 poser med 6 stykker hver - Libanesisk arabisk brød er en suksess i enhver restaurant, og sk...
Baguetten er et brød med heving og etterheving, med et rustikt utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og en generøs topping av linfrø, sesam og valmu...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.