Exotic City, den største grossisten av afrikanske og asiatiske produkter i Europa.
Eksepsjonelt godt plassert i industriområdet i Alleur takket være nærhet til transportmuligheter, har Exotic City en ergonomisk bygning som oppfyller de strengeste hygieniske og sikkerhetsmessige standardene.
I dag har vi mer enn 4.000 referanser på 2.500m² lager, med 500m² kontor, 1 lastebrygge, 3 varehaller, alt...
Din super-komplette økologiske grossist- og private label-partner
Hva er viktig for deg når du samarbeider med en økologisk grossist? Valgmulighet mellom små og store bestillingsmengder. Et stort utvalg av økologiske produkter. Nettbestilling til en rettferdig pris. En partner som er en ansvarlig bedriftseier. Det og mer er VehGro for deg, nummer 1 blant økologiske grossister i Europa. Vi tror at...
... må lagres spesielt forsiktig. Med det velprøvde Lipp Double Seam-systemet tilbyr Lipp-siloer store fordeler når det gjelder design og lekkasjetetthet.
Diameter: kontinuerlig variabel fra 3 til 40 m
Høyde: kontinuerlig variabel fra 2 til 40 m
Volum: fra 100 til 15.000 m3
Volum: bulkmaterialer av alle slag
Utvendig farge: fritt valg i henhold til RAL
Rustfrie stål: f.eks. 1.4301 [304] eller 1.4571 [316Ti]
Galvaniserte/sorte stål: ytterligere materialer på forespørsel...
Solid Food produserer quinoa av høy kvalitet i Peru og selger det i Europa til næringsmiddelindustrien, detaljister og grossister. Transporten fra Peru til vårt lager i Belgia har et klimaneutralt fotavtrykk. Vi tilbyr hvit, rød, svart og trikolor quinoa, samt quinoa-flak, quinoa-mel og puffet quinoa, både økologisk og konvensjonelt. Gjennom vårt samarbeid med 500 quinoa-produsenter i Ayacucho, Pe...
...Referanse
3317960007527
En duft av tre, frisk, krydret og behagelig aromatisk.
Sorte pepperkorn plukkes grønne, deretter gjennomgår de gjæring i noen dager og tørkes i solen, hvor de rynker seg og blir svarte.
Pepper har tradisjonelt vært med på å heve smaken av alle salte retter. Det anbefales å bruke hele korn for å krydre kjøttkraft.
For at pepperen ikke skal miste aromaen og gi en bitter smak til retten, er det best å tilsette den mot slutten av tilberedningen.
Bruksanvisning:
saucer, kjøtt, egg, fyll, paier, grønnsaker...