... nyeste europeiske standardene
- Kartongpakking utført direkte i lokalene (kartonger fra 2 til 10 kg maks)
Eksport av varene
Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forhold:
- Frakt innen Frankrike og til alle naboland
- Sikker sjø- og veitransport
- Overholdelse av en maksimal leveringstid på 4 virkedager
- Fraktkostnadene dekkes hvis bestillingen er under 40 kg...
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk.
JAMBONER
Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Familiebedrift siden 1901, produserer selskapet Fournier Fils tradisjonelt røkt fisk etter håndverksoppskrifter som er overlevert fra generasjon til generasjon: Røkt sild (søte fileter, tradisjonelle fileter, kippers, bouffis, saurs, fileter marinert i olje og krydder), røkt hyse, røkte laksefileter, små skiver og rester av røkt laks, røkt makrellfileter med pepper, røkt makrellfileter à la proven...
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del av den belgiske toppen innen produksjon av kvalitetspaté. Opprinnelig spesialisert på spekemat, har de raskt skilt seg ut i utviklingen av terriner med en uovertruffen fylling, og er nå en anerkjent referanse innen charcuterie-sektoren. Patéene fra Semois har en betydelig merverdi i alle disker i Europa. De tilbyr kundene både et overraskende utvalg...
Salaisons Salamone har vært ansett som pioneren innen italiensk spekemat i Belgia i over 50 år. Dette er en familiebedrift som holder fast ved tradisjonelle metoder, og som spesielt vektlegger respekten for tradisjonene som ligger til grunn for eksepsjonelle produkter. Vår spekemat er laget på en håndverksmessig måte, i henhold til strenge hygieniske og sikkerhetsmessige standarder, for en...
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene.
Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
Selskapet Les salaisons du Pont d’Amour er spesialisert i oster og spekemat. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: Ardennes-skinke, Ardennes-nøtter, pølse, Ardennes-hals, Ardennes-piper, Ardennes-pølse, bacon, skinke med bein, leverpostei, bacon, skinkefot, blodpølse, cervelas, Paris-pølse, skinkepølse, kjøttkake, kjøttboller, fylt bryst,…...
Gjennom tiårene har Salaisons Marco Meyer holdt seg tro mot håndverksmessige og tradisjonelle metoder for produksjon og røyking. I dag er selskapet blant de største produsentene av skinke i landet. I tillegg til skinkene produserer og selger Salaisons Marco Meyer også et bredt utvalg av tradisjonelle slakteriprodukter. Salaisons Marco Meyer tilbyr også catering-tjenester: ditt firmaarrangement, din familiefest, din grillfest eller enhver annen anledning blir en suksess på forhånd, enten anledningen er liten eller stor.
Blaise salaison er spesialisert på høykvalitets lokale produkter laget på en håndverksmessig måte uten tilsetning av kjemiske produkter. Salte produkter som pølser, skinkebiter og cobourgs røykes tradisjonelt med bokhvetespåner, og denne produksjonen følger strenge håndverksoppskrifter og prosesser. Eksklusiviteter som pølse med Orval-øl, pølse med honning eller sjalottløk har, gjennom årene, gjor...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker.
Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest.
Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo.
En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
...Produsent av katalansk spekemat, Salaisons Olésa produserer katalanske fuets, spesialiteter som er perfekt tilpasset for videresalg på markedene. Vi produserer også mini-pølsene til aperitiff kalt "buchettes" på 10 gram med mer enn 10 smaker tilgjengelig til enhver tid.
Oppdag de ekte naturlige spekematene fra Durbuy: Vi har et bredt utvalg av spekemat og håndverksprodukter, alle laget på GAMMELDAGS vis. Gjenopplev den autentiske smaken! Alle våre spekemat er laget for hånd. Hos oss er det ingen industriell salting, men gammeldags metode. Røyking skjer også på tradisjonelt vis, ved bruk av eikespon. Cobourg: Hjertet av skinken, manuelt tørkesaltet, røkt eller ikk...
Etablert i over 50 år i Charleroi-regionen, er vårt selskap engrosleverandør av spekemat, oster, kjøtt og frosne varer, rettet mot alle typer matvirksomheter. Som distributører av de største merkene og håndverksprodukter, kan vi betjene deg i vår CASH and CARRY eller HJEMME hos deg i hele den fransktalende delen av landet, inkludert Brussel.
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum.
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.