Frankrike, Sarrola-Carcopino
... nyeste europeiske standardene - Kartongpakking utført direkte i lokalene (kartonger fra 2 til 10 kg maks) Eksport av varene Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forhold: - Frakt innen Frankrike og til alle naboland - Sikker sjø- og veitransport - Overholdelse av en maksimal leveringstid på 4 virkedager - Fraktkostnadene dekkes hvis bestillingen er under 40 kg...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk. JAMBONER Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Portefølje (2)
Familiebedrift siden 1901, produserer selskapet Fournier Fils tradisjonelt røkt fisk etter håndverksoppskrifter som er overlevert fra generasjon til generasjon: Røkt sild (søte fileter, tradisjonelle fileter, kippers, bouffis, saurs, fileter marinert i olje og krydder), røkt hyse, røkte laksefileter, små skiver og rester av røkt laks, røkt makrellfileter med pepper, røkt makrellfileter à la proven...
Portefølje (1)
Frankrike, Nogent Sur Oise
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.
Frankrike, Aurillac Cedex
Frankrike, Bastelica
Frankrike, Parlan
Frankrike, Marseille
Frankrike, Saint-Pierre
Frankrike, Jarville La Malgrange
Frankrike, Colombier-Saugnieu
Frankrike, Gilley
Frankrike, Bas En Basset
Frankrike, Pierreclos
Frankrike, Haybes
Frankrike, Villers Le Lac
Frankrike, Grézieu Le Marché
Frankrike, Bidos
Frankrike, Saint-Laurent-Du-Cros
Frankrike, Solignac-Sur-Loire
Frankrike, Nebouzat
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play