... nyeste europeiske standardene
- Kartongpakking utført direkte i lokalene (kartonger fra 2 til 10 kg maks)
Eksport av varene
Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forhold:
- Frakt innen Frankrike og til alle naboland
- Sikker sjø- og veitransport
- Overholdelse av en maksimal leveringstid på 4 virkedager
- Fraktkostnadene dekkes hvis bestillingen er under 40 kg...
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk.
JAMBONER
Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Familiebedrift siden 1901, produserer selskapet Fournier Fils tradisjonelt røkt fisk etter håndverksoppskrifter som er overlevert fra generasjon til generasjon: Røkt sild (søte fileter, tradisjonelle fileter, kippers, bouffis, saurs, fileter marinert i olje og krydder), røkt hyse, røkte laksefileter, små skiver og rester av røkt laks, røkt makrellfileter med pepper, røkt makrellfileter à la proven...
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene.
Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker.
Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest.
Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum.
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.