Finland, Turku
...Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant balansert mellom mykhet og smuldrethet. Denne rå sauemelkosten, modnet i naturlige huler, vil transportere deg rett til landskapet i Sør-Frankrike. Vekt: 100g...
Portefølje (177)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Hvetemel fra Frankrike, smør, hvetegryn, 14,32% roquefort (rå melk fra sau, salt, løpe, melkesyrebakterier, penicillium roqueforti), salt, 0,22% timian. Næringsverdier per 100g: Energi 1999 Kj, 480 Kcal, fett 34g, hvorav mettet fett 24g, karbohydrater 36g, hvorav sukker 0,9g, proteiner 7,6g, salt 0,68g.
Portefølje (109)
Spania, Madrid
...Eksellensen av blåmuggost. Castello® Danablu er den tradisjonelle danske blåmuggosten, som kjennetegnes av sin intense, lett salte smak. For blåmuggost-elskere! DANABLU er en dansk IGP-ost (Beskyttet geografisk betegnelse) og representerer derfor eksellensen av dansk blåmuggost. Castello® Danablu kommer i en 2 kg blokk for serveringsbransjen. Castello® Danablu kan brukes som en forrett, på pizza eller i pastaretter, til salater eller i sauser.
Portefølje (9)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"duft av modne bjørnebær, mango og muskmelon med hint av sedertre, appelsinblomster, kandisert ingefær og bakebrød","Accord metvin":"aperitiff (stekt foie gras og trøffelsaus), forrett (ferske fiken fylt med foie gras), hovedrett (vaktler med sauternes), ost (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Kartong med 6 flasker på 75cl","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 10...
Portefølje (190)
Frankrike, BRIE
...Cheddar-sausen er en stor klassiker. Den vanlige oppskriften bruker Cheddar-ost, som ofte rives for enklere bruk, sammen med rømme og eventuelt litt melk. Forberedelsen ligner på sauser med blåmuggost eller roquefort. Man varmer opp rømmen og melken, og deretter tilsetter man osten mens man rører med en skje. Krydderingen av cheddar-sausen er også veldig enkel: salt og pepper, noen velger å heve...
Portefølje (10)
... terninger. Alle oster er hos LA COMTOISE, og vi jobber spesielt med følgende betegnelser: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, geit, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Med en beliggenhet på over 4.500 m2, har LA COMTOISE et effektivt produksjonsverktøy, i forkant av teknologien, for å garantere sine kunder i Frankrike og internasjonalt. kapasitet, kvalitet, jevnhet...
Populære land for denne søkefrasen