Estland, Tallinn
...Vår frosne revne mozzarella er også laget av fersk melk fra ku. Melken kommer fra registrerte og godkjente gårder i Europa. Deretter blir melk fra ku pasteurisert og omdannet til ostemasse før den blir til mozzarella. Hovedingrediensene i vår revne mozzarella er melk, startkulturer, løpe og salt. Den revne mozzarellaen pakkes deretter vakuumert i polyetylenposer. Hver pakke inneholder 6 frosne poser på 2 kg hver.
Portefølje (80)
Tyskland, Rheinstetten
...Mozzarella revet og terninger for pizza og varme retter. Revet og pakket ost for grossister, gastronomi og industri over hele verden, med et sterkt fokus på skreddersydde løsninger. Det har vært en del av forretningsområdet til vårt familieforetak i flere tiår. Årlig behandler og pakker vi ca. 10.000 tonn ost for Business-to-Business-kunder. For eksempel eksporterer vi vår revne ost til mer enn...
Portefølje (4)
Portugal, Vila Nova De Famalicão
... produktsortiment har økt, og består av skiver, revet, terninger, porsjoner og snacks. Vi har den mest moderne teknologien og fasilitetene som har gjort det mulig å oppnå høye produktivitetsnivåer, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet på alle våre produkter. Hele produksjonen og logistikken er datastyrt, for å oppfylle alle kvalitetsstandarder som dagens marked krever. I vårt sortiment finner du de mest varierte typene oster - flamengo, edam, gouda, mozzarella, cheddar, emmental, geit, sau, havarti, blant andre. Vi søker å tilby et komplett utvalg til våre kunder som møter deres behov.
Belgia, Kallo (beveren)
... cheddarost til pizzatopping eller skiver, revet ost-blandinger; melkepulverbaserte ingredienser for bruk i tilberedning av spedbarnsformel, sjokolade, godteri og kjeks, (krem-)is, brød- og bakervarer, UHT, yoghurt eller ost; smørfettbaserte ingredienser; myseingredienser.
Belgia, Halen
... sektor: i foodservice-sortimentet har vi utviklet flere Kaasbrik-husmerker spesielt for deg: Mozzarella Pizzaiolo, Emmental Kaasbrik og La Dorata er noen av våre toppprodukter. I tillegg er Kaasbrik initiativtaker til den nasjonale kåringen 'Pizzaiolo of the Year'. For industrien jobber vi skreddersydd: ost pakket i farget folie, levert i plastkasser om ønskelig. For storhandel pakker vi ditt private label slik du ønsker. For oversjøisk eksport kan vi levere produktene dypfryst.
VICENTE TOURAL startet virksomhet i Portugal og brakte noen importprodukter til Portugal for første gang, som: italiensk mascarpone-ost, serranoskinke, fersk mozzarella i baller, fersk mozzarella i stang og revet til pizza, skinke fra lår og skinke fra skulder uten høy ytelse, ansjosfileter i olje, bacon i form, spansk søt og krydret chorizo, topping til pizza, italiensk spekemat, italienske...
... •For pizzaproduksjon •Sandwich, osv. •Evne til å lage "tilpassede" produkter etter kundens behov. SMELTEOSTER OG ANALOGER BREDT UTVALG AV PRODUKTER: TYPER: •Revet ost, for gratinering og andre bruksområder. •Sandwich-stang i et bredt utvalg. •Mozzarella-baser •Standard eller skreddersydde produkter •Produksjon av spesialoster.
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.