...avhengig av antall personer, er Thermobag 25L Bærbar Kjøleboks designet for dette.
Kalde brus, juice, melk og meieriprodukter, rødt og hvitt kjøtt, samt varme drikker og varme, tilberedte måltider kan også transporteres. For campingentusiaster, langdistansereisende, ferierende eller de som ønsker å tilbringe tid i naturen, er kjølevesken den største hjelpen. Transporter grillmat og drikke i vesken uten å miste varme og uten at det blir dårlig!
...Verdifull tørke-resistent mat- og fôrleguminøs avling, matprodukt. En av de eldste avlingene. Bredt dyrket som en mat- og fôrplante. For mange asiatiske folk er linser en av de viktigste kildene til protein, i stand til å erstatte de ernæringsmessige egenskapene til brød, korn og til og med kjøtt.
...Temperaturmåleinstrumenter for kjøtt, mat og delikatesser | Modul 63
Komplett rustfritt stål, visningsområde -10 til +110°C
63 mm diameter, sonde lengde 160 mm...
... B12, noe som gjør iberiske pølser fra Brisa til en fantastisk mat for å bekjempe anemi eller for å forbedre lave jernnivåer.
Energiverdi: 260Kcal / 1089KJ
Fett: 13 g
Mettet fett: 5 g
Karbohydrater: 0,9 g
Sukker: 0,7 g
Proteiner: 35,1 g
Salt: 4 g...
...Vision er designet for å installeres i mellomstore til store miljøer som kjølerom og kjøledisker, bearbeiding av mat og kjøtt, mellomstore/stor størrelse områder hvor det er røyk, treningssentre, velvære-sentre, spa, termiske sentre, meierier, transportmidler for mat.
Ved å bruke DUST FREE™ PCO-teknologi frigjøres hydroksylioner som kan rense luften og overflatene for bakterier og mugg, nedbryte...
...Med røkt paprika fra røde paprikaer, vil dette havsaltet med sin uovertrufne aroma krydre grønnsaker, dampet fisk, hvitt kjøtt, grillet mat og sjømat, og gi dem en deilig røkt smak.
Naturlig røyking. Ikke jodisert, ikke fluorert salt. Uten kunstig aroma.
85% havsalt fra Messolonghi, 15% røkt paprika.
Også tilgjengelig i 1 kg pose.
PCB - KARTONG: 12 enheter...
...{"EXPLICACIÓN TÉCNICA":{"GUSTO":"Friskt og sitrusaktig øl takket være samspillet mellom humlene som balanseres med kombinasjonen av malter.","MARIDAJE":"Denne typen øl, som er så fruktig og litt bitter, er den ideelle kombinasjonen for rødt kjøtt, sauser, krydret mat, sterke oster, eller mer intense fisker som laks, osv. Det beste av alt er at siden den er alkoholfri, trenger du ikke å bekymre...
... fritert mat.
I tillegg til sin gode smak, er Hojiblanca olivenolje kjent for sitt høye innhold av enumettede fettsyrer og naturlige antioksidanter, noe som gjør den til et sunt og gunstig produkt for hjertet og sirkulasjonssystemet.
...Cépages : 100% Caladoc
Alder på vinrankene : 15 år
Terroir : Leire-kalkstein
Høsting : Maskin
Smaking :
• Farge : Dyp rød, fiolette nyanser
• Første duft : Røde frukter
• Andre duft : Krydrede noter
• I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet
• Lang ettersmak
Mat/vin kombinasjon :
Regionale retter, kjøtt, spekemat
Lagring : 4 til 5 år
Vinifikasjon :
Avstamming/knusing.
Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten.
Presset drueskinn tilsatt dråpesaft.
Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
... spesielt studert og produsert for å oppfylle den ekstremt brede variasjonen av forhold de utsettes for, både i industri og næringsmiddelindustri. Brakettene er fullt sertifisert og produsert med mat- og sanitærkvalitet rustfritt stål i AISI 304, og er tilgjengelige i både metriske og tommestandard størrelser, og er også tilgjengelige i dobbeltlag galvanisert presset stål. POLY-D hjulene kan brukes på vogner for næringsmiddelindustrien, garveriindustrien, utstyr og vogner for kjøtt- og fiskeindustrien, slakterier, iskremmaskiner og blomstertraller.
... produksjonsprosess ved vår fabrikk i Manchester. Vi garanterer at alle fat er 100 % resirkulerbare og laget av resirkulert plast. Pakken med fat inneholder tjuefem mellomstore fat i resirkulert plast med lokk. Disse kvalitetsfatene holder maten din fersk og velsmakende takket være deres lufttette klipslukkere. For å unngå uhell er alle fatene produsert med solid resirkulerbar plast, noe som gjør transporten enkel og problemfri.
Perfekt for alle kalde matapplikasjoner, smørbrød, salater, smakfull mat, kjøtt og ost, kaker og desserter.
...Den doble grillplaten i støpejern Glatt/Ribbet RM2 Beckers er et allsidig verktøy som gir mulighet for å lage mat på to forskjellige overflater. Med en glatt side og en ribbet side, er denne platen perfekt for grilling av kjøtt, fisk og grønnsaker, og sikrer en autentisk smak og jevn steking. Dens kraft og robusthet gjør den ideell for restauranter og puber.
Lett å bruke og rengjøre, er platen designet for å tåle intensiv bruk, og tilbyr høy ytelse over tid. Å velge den doble grillplaten i støpejern RM2 Beckers betyr å tilby kundene dine høykvalitets grilletretter, tilberedt raskt og enkelt.
...Denne forbindelsen brukes oftest i form av gjødsel. Den inneholder alle makronæringsstoffene som er nødvendige for plantevekst. Kalium er essensielt for plantevekst, og nitrogen bidrar til at de modnes fullt ut, i stedet for å forsinke veksten. Bruken av kaliumnitrat som konserveringsmiddel for mat var utbredt i middelalderen. I dag brukes det i mange prosesser som salting av kjøtt, produksjon av saltlake og tilberedning av corned beef.
...Vår mestereddikmaker Frédéric Chaix har utviklet og designet denne Eddiken med gurkemeie for deg.
Laget av morskossettene til gurkemeie, er denne krydderet veldig mykt i munnen. Den vil uttrykke sine smaker gjennom hele retten din og avsløre all sødmen av gurkemeie på slutten. Den passer spesielt godt med asiatisk, orientalsk og karibisk mat.
UTMERKET MED:
Grønnsaker, endiver, grønne salater, avdekk av hvitt kjøtt eller fisk, fruktsalater, eksotiske salater.
100% naturlig: uten fargestoffer eller kunstige aromaer.
... fruktige aromaer av sitrus og fersken, mens de oksidative tonene dukker opp i midten og slutten av smaken med noter av nøtter, hasselnøtt og curry. Helheten er svært godt balansert, fristende og vil være en ideell følgesvenn til modnet comté, hvitt kjøtt og kremete fiskeretter, eller til eksotisk mat!
Innhold: 75cl
Type: Hvitvin
Druetyper: 75% Chardonnay, 25% Savagnin
AOC: Arbois
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2033
Serveringstemperatur: 11-13°C...
... i måltidet. Det kan serveres som en smakfull eller søt rett, og enten alene eller som en del av en større rett. I nordafrikanske land blir det ofte servert med en kjøtt- eller grønnsaksgryte.
Tunisierne verdsetter en couscousrett servert med en grønnsaksgryte, typisk en blanding av rotgrønnsaker og squash. De legger ofte til tomater i sine couscousgryter. I Libya lages det noen ganger med hirse i stedet for semulegryn og serveres oftest med lam. Tunisierne, derimot, liker å krydre sin couscous rikelig med Harissa, og servere den med en fiskebouillabaisse med kraft.
...Innhold 75 cl Rosé, laget av utvalgte druer fra våre gamle cinsault-viner. SMAKSOPPLEVELSE SERVERINGSTEMPERATUR Mellom 11° og 12° MAT- OG VINPARING For aperitiff, Grillet fisk, Grillet hvitt kjøtt, Asiatiske spesialiteter, Middelhavsmat...
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rød chili med fruktige noter og en tydelig, men lett krydret smak som er typisk for fransk matlaging, spesielt baskisk mat.
Geléen av piment d’Espelette er et søtt og aromatisk krydder, som minner om ripsgele med en lett krydret undertone som passer perfekt til kjøtt, ost og foie gras. Dette er Sarthas flaggskipprodukt ved slutten av året.
Piment d’Espelette er...
... alkoholholdig følelse.
En cuvée som er både veldig elegant og fristende.
80% Merlot.
20% Cabernet Sauvignon.
Veldig vakker purpurfarge.
Den komplekse duften uttrykker noter av konfiterte røde frukter, krydder, kokosnøtt og vanilje.
Eikingen er smeltet sammen og tiltalende.
I munnen avslører denne årgangen fine tanniner, en lang og delikat tekstur, som lar komplekse fruktige noter av kirsebær, vanilje og kakao vedvare.
Bilde er ikke kontraktsfestet - Emballasjekostnader kan påløpe - vennligst kontakt oss.
Mat- og vinparinger: - Aperitiff - Andebryst - Kjøtt i...
...Ispakke, kjølepakke, kjølepakker og gelpakke, dette er de tre forskjellige navnene for det samme produktet. Ispakker og kjølepakker er fylt med gel, som er grunnen til at navnet gelpakke kom fra.
Våre is-/kjølepakker brukes i mange forskjellige bransjer. Ispakkene brukes ofte på steder hvor flakeis ikke kan brukes, som ved transport av fisk med fly eller sending av kjøtt eller medisiner med post. Fordi gelpakker er lukkede og derfor ikke slipper ut smeltevann når de tiner, brukes gelpakker ofte i farmasøytisk industri, økologisk og ferskprodusert mat.
EAN:9501229633341...
...Delikatesse og friskhet av frukten.
En kjole av en rose som streber etter purpurbilder som uttrykker en blanding av friskheten fra røde frukter, mykheten fra eple og pære, og syrligheten fra rips i en fet og rund kontekst.
Servering: fersk, 8 -10°C.
Anbefalt rett: Som aperitiff med småretter, grillet kjøtt, fisk, asiatisk mat. Ideell om sommeren med salater av frukt og sesongens grønnsaker.
... eple, dyrket i Haute-Savoie, med fast og sprøtt kjøtt som er veldig behagelig å bite i eller lage mat med.
Under sin gule hud, med en rosa-oransje blush, skjuler det seg et fast og sprøtt kjøtt. Veldig saftig, er frukten vanligvis deilig søt og aromatisk. Litt grønn, gir Pinkgold Leratess en forfriskende smak med sin lette syrlighet. Variasjonen kan nytes når som helst på dagen.
... næringsmiddelindustrien (kjøtt, frosne varer, fisk, ost, sjokolade, osv.), og kjennetegnes av en struktur i rustfritt stål (AISI 304) og en transportør som oppfyller FDA-, EU- og USDA-standardene for kontakt mellom produkter og mat.
I forhold til tradisjonelle L-sveiseapparater tilbyr FP-serien høyere produktivitet, samt muligheten til å bruke polyetylenfilm, i tillegg til tradisjonelle krympfilmer, og inkluderer flere modeller som kan produsere opptil 3600 pakker/time.
... av de fleste ganer, også av barn.
Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
...Terroir: Leirholdig grusjord på skifer
Situasjon: Høydeområde
Vinifikasjon
Den alkoholiske gjæringen og modningen skjer i fat i ett år.
Smaking mellom 10 og 12°C
Øye: Gul
Nese: Fruktig, kompott, aprikoser
Munn: Aromer av gule frukter og noter av syltet frukt
Lagringspotensial: 5 år
Balanse: Tørr
Mat- og vinparinger: Fisk i saus,
jakobsmuslinger, hvitt kjøtt og faste oster.
Lotte à l’américaine, hummer med krem og kylling i hvit saus.
Beskjæring: Dobbel Guyot
Høyde: 100 til 120 m...
... ekstraordinær styrke og stivhet til maskinen. Cehuma har designet hver seksjon av CM-serien med termoformere for å møte hygieniske og rengjøringskravene som dagens matemballasjindustri krever.
Hovedapplikasjoner:
Kjøtt og kjøttprodukter (som; pølse, røkt kjøtt), ost, ferdigretter, kylling, fisk, sjømat, pizza, oliven, dadler, medisinske enheter ..... ...
... veganske markedet er ideelt fordi forbrukeren ikke spiser kjøtt, og produksjonen av L-carnosin kan ikke integreres med ingredienser av vegetabilsk opprinnelse.
SR CarnoSyn® er et kosttilskudd som fremmer daglig velvære og sunn aldring innen 5 nøkkelområder:
a. Hjernehelse
b. Systembeskyttelse
c. Muskelfunksjon
d. Hjertehelse
e. Beins helse.
Studier viser at 2,4 gram beta-alanin per dag er ideelt for å støtte daglig velvære og sunn aldring.